Fal Sepeti Deneyimleri

Ben hep kahve atarim kahve bakiyorsa yorumcu. Merhana da hep kahve atarim o zaten tarot da bakiyor kahvenin yaninda. Sadece tarot bakiyorsa yorumcu ek acilim rica ederim. Sistemdeki kartlari yorumlamak bana sacma geliyor
Keske bende kahve atsaydim.. ama tarottaki yorumlari daha iyi oldugunu gorunce tarot’a karar verdim son anda. Aynen bende guvenmem. Yinede bildigi noktalar oldu, kotu diyemiyorum

Ben denemedim

Mergan Sezgin'e baktım yorumlarda biri var C.A kimse fal yetmiyor oradan da anlatıyor kahve falı çok basılmış..değermi 700 acaba
2021 de kahve falı atmışım. Soru sormadım ama durumu güzel anlattı. Olumsuz konuştu o konu için ve öyle oldu

Merhaba arkadaşlar bugün fal sepetinde Sümeyra Yanmaz’a Baktırdım, 18 dakikalık ses kaydı atmış, Teker teker kartları açarken arkadan duyuluyor yani kendi her soruya kart Açtı. Bazı şeyleri bildi ve geleceğe dair bir şeyler de söyledi vadesi olursa tekrar yazacağım size. Baştan ben de şaşırdım yani çok fal bakmış ama çok az yorum var, Baktırıp baktırmamakla arasındaydım, Ama dedim 1600 kredi Fazla da değil denemek lazım ve denedim.

Merhaba arkadaşlar bugün fal sepetinde Sümeyra Yanmaz’a Baktırdım, 18 dakikalık ses kaydı atmış, Teker teker kartları açarken arkadan duyuluyor yani kendi her soruya kart Açtı. Bazı şeyleri bildi ve geleceğe dair bir şeyler de söyledi vadesi olursa tekrar yazacağım size. Baştan ben de şaşırdım yani çok fal bakmış ama çok az yorum var, Baktırıp baktırmamakla arasındaydım, Ama dedim 1600 kredi Fazla da değil denemek lazım ve denedim.
Başka baktıran var mı?

Back
X