- 26 Ekim 2017
- 149
- 67
- 98
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence baktırma. Cok emin bir üslupla yorumluyor ama geçmişle ilgili söyledikleri bile tutmayabiliyor. Enerjin düşmesin hiç. Ben en son Efsun Hatun’a baktırdım binnazda vadesi henüz gelmedi ama yorum tarzını beğendim ve sorduğum kişinin karakterinden ve spesifik yapmaktan keyif aldığı birşeyden bahsetti.Binnaz’da aslıhan Yılmaz’a baktıran var mı? Çıkıyor mu geçmiş analizi nasıl
Ya bu ara ben de fevri harketlerde bulundum açıkçası vade falan beklemedim.Binnazda kime baktirdiniz?
Fal sepeti Efsun Hatun mu?Bence baktırma. Cok emin bir üslupla yorumluyor ama geçmişle ilgili söyledikleri bile tutmayabiliyor. Enerjin düşmesin hiç. Ben en son Efsun Hatun’a baktırdım binnazda vadesi henüz gelmedi ama yorum tarzını beğendim ve sorduğum kişinin karakterinden ve spesifik yapmaktan keyif aldığı birşeyden bahsetti.
Yok binnazdaki Efsun Hatun’a baktırdım. Aynı kişiler mi bilmiyorum. Ben bu başlıkta görünce baktırmak istedim olumlu yorum yazılmıştı. Bana da aslında olumsuzu da söyledi ama yorum tarzı iyiydiFal sepeti Efsun Hatun mu?
o bende de patladiYa bu ara ben de fevri harketlerde bulundum açıkçası vade falan beklemedim.Ama Dolunay Yıldız patladı diyebilirim.
Patladı dememin sebebi çok emin olarak söylediği birşey tam tersi oldu. Yoksa kimse %100 tutmuyor tabiio bende de patladi
bende de cok emin konustu ama tersi olduPatladı dememin sebebi çok emin olarak söylediği birşey tam tersi oldu. Yoksa kimse %100 tutmuyor tabii
Efsun hatun acaba iki yerdemi bakiyorFal sepeti Efsun Hatun mu?
Efsun hatun acaba iki yerdemi bakiyor
Evet sana cikmissi degilmiBinnazdakini bilmiyorum, fal sepetindeki fena değil.
ÇıkmadıMerhaba arkadaşlar Aslı Duru benim söylemediğim detayları bilmiş. Gelecek çıkar mı? Baktırıp dediğini yaşayan oldu mu?
Eylül ayında baktırdım. Ne geçmiş ne gelecek tutmuş.Merhaba arkadaşlar Aslı Duru benim söylemediğim detayları bilmiş. Gelecek çıkar mı? Baktırıp dediğini yaşayan oldu mu?
Ben beğenmemiştimbir de ayni sitede bulut behnani sorsam? yeni birileri arayisindayim da. :)