- 2 Haziran 2022
- 140
- 73
- 48
- 25
TamammdırCok farkli tarzlari var. Biraz daha bekleyin bir kac kisiyi daha yazcam hemen dinleyip geliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TamammdırCok farkli tarzlari var. Biraz daha bekleyin bir kac kisiyi daha yazcam hemen dinleyip geliyorum
Telwe lunara çıktı mı pekiTellwe Fallawyuu da bilmis vadesiyle
Ilk fali dedigi gibi ilerliyordu ikinci fali daha olumsuzdu ama ilk falin vadesi gelmeden oldu bileTelwe lunara çıktı mı peki
çıktı yani olumsuz falıIlk fali dedigi gibi ilerliyordu ikinci fali daha olumsuzdu ama ilk falin vadesi gelmeden oldu bile
Hayir olumlu oldu ilk fali daha olumluydu zatençıktı yani olumsuz falı![]()
Önereceğiniz tek isim hangisi olurdu peki ?Hayir olumlu oldu ilk fali daha olumluydu zaten![]()
Tek isim önermem binnazdaki yorumcular daha pahali ama yorum daha uzun. Tellwede daha uygun ama yazili. falsepeti de pahali ama uzun. Asagi yukari hepsi ayni seyi dedi mars cok lafi dolandirmiyor o özelligini seviyorumÖnereceğiniz tek isim hangisi olurdu peki ?
Neyle ilgiliydiTellwede Peralina ve LenoraRas da bilmis vadelerinden 4 gün sonra olmus. Falsepetinde Gökben Isik ve Deniz Cakir da cikti sayilir
Mars binnazda mı bulamadım onuTek isim önermem binnazdaki yorumcular daha pahali ama yorum daha uzun. Tellwede daha uygun ama yazili. falsepeti de pahali ama uzun. Asagi yukari hepsi ayni seyi dedi mars cok lafi dolandirmiyor o özelligini seviyorum
Simdi yazdi ama dogrumu yalanmi bilmiyorum göya baska bir kadin bundan hamileymis ve bunu iki hafta önce ögrenmis ve bunu gören hic bir falci olmadi dün zülal sene bile baktirdim yakinda barisma var dedi birdesakın sen yazma, seni yokluyor. bekle yazar mutlaka.
AskNeyle ilgiliydi
Biryolunvar'daMars binnazda mı bulamadım onu
Gökben isiga baktiriyorum simdi sende cikdi öylemi tamTellwede Peralina ve LenoraRas da bilmis vadelerinden 4 gün sonra olmus. Falsepetinde Gökben Isik ve Deniz Cakir da cikti sayilir
2023 Kasım da baktırmışım ilişkinin gidişatı ne olacak diye, 2024 bahar aylarında ciddi adımlar atılacak demiş. Nisanda aileler tanıştı, mayısta da evlilik teklifi oldu. Çıkmış yani banaDeniz Bilir'e baktırıp çıkan var mı veya patlayan![]()