Fal Sepeti Deneyimleri

spesifik olarak evet çıktı..ama zamanlarda biraz kayma olabiliyor ama bu uzun vade olarak değil.. mesela her bakılan falda evet diyorum bunu irmak da demişti gibi gibi. ama biliyorsunuz bekleme süresince hep bi çok kişiye baktiriyoruz hatta buradan özellikle bi kişiye danisirim o da söyler denerim. ben biraz sabırsızım ama dediğim gibi ama gene de denemeden bilemezsiniz. irmak birde şey der hep zaman sasabilir ama kader süreci şaşmaz
Mesela kayma derken,6 ay mı 1 sene mi? Çünkü baktırdığım şeyin ciddiyetine göre değişir bu.Cok tesekkurler bu arada bilgi için 🙏

tuğçe’ye dayanamadım baktırdım geçmiş analizi yapmadı istememiştim gerçi. Direkt sorulara yönelik kart çekti. Vadesi çıkarsa güncellerim.
Tuğçe leo nun dediği tarihde bir gelişme oldu. Dediği gelişmeye yakın. İkinci tarih de tutarsa onu da yazarım.

Mesela kayma derken,6 ay mı 1 sene mi? Çünkü baktırdığım şeyin ciddiyetine göre değişir bu.Cok tesekkurler bu arada bilgi için 🙏
yok öyle değil gerçekten zaman vermek anlamsız olabilir yaşanan olaylara enerjiye göre değişir ..bu benim düşüncem..ama sonuç odaklı olmak lazım da işte o bende yok :)) çok da param yok ama sigaram yok gezmem yok diyerekten kendimi kandırıyorum:)

Fal sepetinin müşteri hizmetleri çok iyi ya, diğer uygulamalar bu açıdan beş para etmez gerçekten. Muhatap bulamıyorum.
kesinlikle katılıyorummm🌸👏👏 üstlerine yok yani.. keşke fal bakanlarda öyle olsa.. ya arkadaşlar şu sümeyra hanimin cikan falı var mı burada ? burda son dönemlerde kimler var burada az cok biliyoruz biz eski üyelerde buradayız .. bu hanımefendi neden bu kadar dolu .. Bana çıkmıyor maalesef hep de dolu anlamış değilim..banami bakamiyor acaba 🙄

kesinlikle katılıyorummm🌸👏👏 üstlerine yok yani.. keşke fal bakanlarda öyle olsa.. ya arkadaşlar şu sümeyra hanimin cikan falı var mı burada ? burda son dönemlerde kimler var burada az cok biliyoruz biz eski üyelerde buradayız .. bu hanımefendi neden bu kadar dolu .. Bana çıkmıyor maalesef hep de dolu anlamış değilim..banami bakamiyor acaba 🙄
Salliyor ve tututyor diye düşünüyorum çok detay veriyor bana karşımdaki kişinin kendi özellikleriyle ilgili şeyleri bile salladığını yeni yeni fark ediyorum tanıdıkça şu an

Banada cikmiyor hic. Kac kere sans verdim..

Tuğçe leo nun dediği tarihde bir gelişme oldu. Dediği gelişmeye yakın. İkinci tarih de tutarsa onu da yazarım.
Şimdi dinledim kart yorumu fena değil vade olarak daha var ..yani şöyle 6 gün 6 hafta 6. ay vs gidiyorlar yaa ..o zaman bana geliyor işte. o yüzden bilmiyorum ama çıkarsa paylaşırım. ama kötü değil fal bakımı olrak

Aynı şeyi Duygu Deniz ve Fulya Nas için düşünüyorum ve çok yüksek fiyatları. Sümeyra da bana çok uzak bir vade vermiş o zamana kadar neler olur artık bilmiyorum🤷🏻‍♀️

Aynı şeyi Duygu Deniz ve Fulya Nas için düşünüyorum ve çok yüksek fiyatları. Sümeyra da bana çok uzak bir vade vermiş o zamana kadar neler olur artık bilmiyorum🤷🏻‍♀️
Duygu Deniz bende cikmadi.. Fulya NAS cookk yıllar önce baktirmisim iyi mi kötü mü bilmiyorum kayıtta yok olsa iyi diye hatirlardimm Nesibede bende çıkmamisti

Selam kızlar Ayda deniz e baktirip memnun kalan var mı
Ben baktırdım hatta falan sepetinde baktırdığım ve hala ara ara baktiririm aydanin durugorusu oldukça iyidir ama birazcık pembeci de olabiliyor bazen ama severim karşı tarafın dediği cümleyi birebir bana soylemisligi var

Teşekkür ederim bn de gecen sene baktirmistim 3 kere anda söyledikleri aslinda dogru gibiydi ama öngörüleri çıkmadı daha dogrusu vadeler tutmadi diyeyim. Suan da yine baktirmak istiyorum da çok kişiye baktirdim doğru düzgün bakan hic yok nereseyse ama an da iyi oldugu icin ayda yi düşündüm yine onerileriniz varsa alabilirim yenilerden
Baktirdiklarim daha önce
Fulya nas
Demir
Sevgi serman
Beyaz inci
Cisem deva
Duygu deniz
Bihter mavi
Gökçe aksoy
Armagan
Akin
Alaca pera