Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembe tablodan ote bakiyor oyle boyle cop degil. soru kisminda yanildigini belirtince tribe girmistiIrmak Akar’a baktıranlar bana özelden yazabilir mi![]()
ay gerçekten bende arıyorum uzun zamandır baktırmıyodum ayrıldığını öğrendim bulabişdiniz miCengiz çok pozitiftir dedikleri de çıkar
Değildir umarım.Kızlar Merve Merveli pembeci mi?
Baktirdinmi nedediDeğildir umarım.![]()
Bana ilk yorumunda anlık enerjileri olumsuz yorumlamıştı. Durum olumsuz seyrediyordu çünkü o nedenle pembeci diyemem iyi bir anlık enerji yorumcusu benim için.Kızlar Merve Merveli pembeci mi?
Kızlar Merve Merveli pembeci mi?
Fulya gönülaçar baktıranlar yazabilir mi nasıl olduğunu
Geçenlerdr burda biri beğenmişti sanki de o yüzden sormak istedim anda iyi dediğiniz birisi var mı kahve falında özelliklecok kotu. hic degmez ben iade almistim
Tutarlıydı,beğendimBaktirdinmi nededi
Aslı duruya baktıranlar ne falı baktırdınız?Beğendiniz mi?
Soru cevap mı ilerliyor,direk söylüyor mu?
Enesle ilgili yorumları görünce yazmak istedim. Çok uzun yıllardır fal baktırıyorum, ben hayatımda öyle birini görmedim. Ben ve yönlendirdiğim tüm arkadaşlarımın geçmiş ve anını korkutucu şekilde bildi. Gelecek için de ben neredeyse dediği her şeyi yaşıyorum. Hayatımdaki bir çok dönüm noktasını onun sayesinde öğrendim diyebilirim. Enerjisi tutmayanlar oluyordur illa ki ama bence parasını sonuna kadar hakkediyor.2000 ne ya, yüz yüze falcılar bile dörtte bir fiyat nerdeyse