Fal Sepeti Deneyimleri

Alin toprakmi?
Ona bende baktirdim cikmadi bende begenmemisdim ama arkadasim cok memnun kalmisdi
evet alin. ekimde ayrıldığımızda cok iyi bakmıstı analizi cok iyiydi. ama bu ikinci fal sanki baskası bakmıs kadar kötüydü cok sasırdım hatta. yoksa pahalı memnun kalmasam asla bir daha ikinciyi denemezdim. son oldu zaten😂

Famaya ne baktırdınız?

kahve bakan herkese kahve baktiriyorum. lunara ve fama detay vermeden baktirdiklarimdan
detay verince hicbiri bakamiyo🤦🏼‍♀️ ikisi de yasanicak bi olumsuzlugu gormus sonra toplanicagini soylemisti oyle oluyor. vadeleri de tuttu sayilir. gercekci bakmalarini seviyorum ne beklentiye soktular ne moral bozdular

Lunarayi bende çok severim inanılmaz güçlü hisler ama kaç defa fal attım hiç bakmadi ya da nasıl olmadı🥲ama lütfen lunara burayı okuyorsan döner misin 🥺. Süreç ve birçok durum tam olarak dediğin gibi gidiyor

Herkese merhaba fal sepetinden ikinci defa yorum aldım bu defa Sümeyra Yanmaz'dan. (ilk falım melisa donukuktu) Melisa beni şok edecek şeyler söylemedi açıkçası herhangi bi vade de vermedi.Ben anlıkta sorular sormuştum gerçi. 9 dakikaydı. Ama Sümeyranın falında bir iki konu cidden nokta atışıydı diyebilirim.19 dk ses kaydı yollamış ve sormadığım sorular için bile kart açtı...Melisa veya Sümeyradan yorum alanlar deneyimlerini paylaşabilir mi falları isabetli miydi?

arkadaşlar gelişme var bende, bana ait yaptıgı bir playlist vardı spotify’ında hatta ismim yazıyor listede. Bu gece kasıtlı olarak listeye sarkı ekledi yeni bi tane seni sevmeme izin ver diye. Ve galiba yazarsa eğer Aslı Duru’nun falı a dan z ye cıkmıs olacak.Yağmur’un vadesinden de 2-3 gün sarktı ama sonuc olarak olumlu gelismeler var suan. Aslı Duru asla yazma 1 Ağustos’a kadar maksimum kıvranır dedi bakalım tutturacak mı

Back
X