Evet olumluydu beklemen gerek demişti
lumara olumsuz olumsuz diyenlwri gordukce kendimi tek sanmaya baslamistim

devanin gordugu buyuk kavga vardi saat 5 ve o kavganin icindeyim kizlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olumluydu beklemen gerek demişti
Insallah hepimizin cıksın. Eğer üstüne yazarsa evet sadece gelisme oldu ama bu büyük bir gelisme suan sıfır iletisim ve baglantımız var cunku.cok sevindim canim, hadi insallah.. sende sureci sadece asli duru mu iyi bilmis duruyo su an?
Kızlar dün akşam Armağan Kaplan’a tarot attım, çıkan her kartı söylüyordu ve biraz kart anlamı okuyor gibiydi. Ama sesi rahatlatıcıydı ve yine de duru görüsü vardır diye sanıyorum. Umarım dediği gibi olur her şey :/
Bu arada Byv Mars’a tarot ve katina atmistim, cok cok begendim, verdigi detaylar ve an analizi sahaneydi.
oyle mi.. o zaman bugun bir kahve atayim. tarotta cok detaya inmedi ama az ve oz konustu, sorularimin cevabi, ana konuyla ilgili sonuca dair gordukleri vs.armagana kahve atin kart fallari degil
oyle mi.. o zaman bugun bir kahve atayim. tarotta cok detaya inmedi ama az ve oz konustu, sorularimin cevabi, ana konuyla ilgili sonuca dair gordukleri vs.
dun fama cikti demistim lunara da bilmis
fama’ya ne baktırdınız?
çisem deva’ya tarot atmıştım. “çektiğin kartların çoğu ters gelmiş bu da uzun vadeli demek, falın iptalini yapabilirsin.” dedi. ne demek yani bu?
lumaraya ne baktırıyorsunuz peki
Ben akay algın ile çağır özbilginden aldım yorum ama çok beğenmemiştim.yağmur Bozkurt Akay Algın, Çağrı Özbilginden baktırdıklarınız oldu mu? kampanya olmuş hepsi yeniydi yorum göremedim burada
yağmura baktırdım ben ama yani doğru söylediği şeyler oldu ama bence eksik söylediği şeyler de oldu kısa bi faldı, chatgpt bile kullanmış olabilir bilemedim