- 18 Mart 2025
- 198
- 306
- 18
böyle böyle bıraktırcazhayir sen faldan uzak duracaksin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle böyle bıraktırcazhayir sen faldan uzak duracaksin![]()
Ben yemin ederim baktirmiyorum allah kuran carpsin en son 22.08 baktirdim asla baktirmicam yemin olsun sadece merak ettim sevindim bare cikmis birinehayir sen faldan uzak duracaksin![]()
Ben yemin ederim baktirmiyorum allah kuran carpsin en son 22.08 baktirdim asla baktirmicam yemin olsun sadece merak ettim sevindim bare cikmis birine
Arkadasim kim bildi söyle catlatma adamisevinmeyelim. cikmamasi gereken bisey cikti
Öyle bir ihtimal var mı? Yani hissetmiş miydin öyle bir şey? Deva insanı bazen çok şaşırtıyor hakketen.deva gorustugum flortum icin yonelimi farkli olabilir demis beni soke eden bi yorum oldu cocugun ruh halini de cok iyi analiz etmis kendi icinde kendini sorguluyor seninle bi ilgisi yok demis
Merhaba Azra hanımin vadeleri tuttu mu soyledikleri :)Yani vaovvv falan olmadım açıkçası. Yakalaması baktırması çok zor olunca beklenti yüksek oluyor. Anı bildi gelecek için vadeler verdi tüm falcılar gibi. Olursa paylaşırım.
hissetmedim ama kisiyi cok dogru analiz ettigi icin kuskulandirdi su anda.Öyle bir ihtimal var mı? Yani hissetmiş miydin öyle bir şey? Deva insanı bazen çok şaşırtıyor hakketen.
Arkadasim kim bildi söyle catlatma adami![]()
Gokce aksoy mu?
Hm gökceye hic baktirmamisim baktirmayida düsünmüyorun sakin olun
Sen falı bırakmadın mı ne yapacaksın kim olduğunu?
Ben önceden baktırmıştım dediklerinin hiç biri çıkmadı aptal saptal yorumlar yapmıştıArya Çiçek yüzde 30 indirim varmış yine de aşırı uçmuş ya çok pahalı. Gökten vahiy iniyor sanki kadına bu nasıl fiyat?
Arya Çiçek yüzde 30 indirim varmış yine de aşırı uçmuş ya çok pahalı. Gökten vahiy iniyor sanki kadına bu nasıl fiyat?
Bu fiyat için sorulan fal sorularına vahiy inmeli.aryanin su fali 38000![]()
Ben baktirdim biliyormusun hatta yurt disindan dahada pahali enayiligime doymimaryanin su fali 38000![]()
Baktirmiyorum merak ettim kim cikmis diye cokdan sildim sayfayi burayi okuyorumSen falı bırakmadın mı ne yapacaksın kim olduğunu?
Hiç mi bir şey bilemedi?Ben baktirdim biliyormusun hatta yurt disindan dahada pahali enayiligime doymim