• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

hissetmedim ama kisiyi cok dogru analiz ettigi icin kuskulandirdi su anda.
Ben yurtdışında app üzerinden biriyle tanışmıştım, 2-3 kez görüştük ve sadece cinsellik vardı aramızda. Zaten acayip yalancı biriydi, ben istemedim ilişki olmasını, kesip attım hemen. Yeni boşanmıştım, depresyondaydım falan uzun hikaye. Bittikten sonra Deva'ya sormuştum Nisan ayında biriyle tanıştım, görüştüm, bu kişi güvenilir mi diye. Bana şey demişti, "çok arkadaşça bir karşılaşmaymış, cesaret edememiş. Aklındasın, sana ulaşacak. Seni çok üstün görüyor. Sana layık olmak için kendini geliştiriyor, fiziği iyi olmadığı için daha çok spor yapacak, beğenebileceğin bir hale gelecek ve karşına çıkacak". Çocuk sörfçü bu arada, fiziğinden başka iyi yanı yok zaten, gym'den çıkmayan bir adamdı. Sürekli app'lerde önüne gelenle takılıyordu, yani bu kadar alakasız olabilirdi. Zaten öyle şeyler yapmıştı ki engellemiştim, ulaşması da imkansızdı, ulaşmadı da neyse ki.
Hm gökceye hic baktirmamisim baktirmayida düsünmüyorun sakin olun 😀😀😀
Gökçe'ye de eski eşimin hayatında biri var mı diye sormuştum: "Eski eşin önüne çıkan her kadında seni arıyor. Bağımlılık olmuşsun. Kimseyi alamıyor hayatına, çok mutsuz, kesinlikle biri yok. Yakınlaşıyor birileriyle ama seninle kıyasladığı için olmuyor" demişti. Bu falı attığımda eski eşim 7 aydır başka biriyle yaşıyordu. O kadar diyebilirim :mad:

Merhabalar gökben ışık nasıl çıkan var mı anlık düşünceler için iyi olan birine baktırmayı düşünüyorum da

fal sepetinde en begendiginiz kisi kim kizlar vadesi cikan ani bilen de olur artik vadeyi gectim deva disinda birini daha denemek istiyorum

Back
X