• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Sana dedim hepsi fos bakmiyo salliyolar bol kepceden tutan olursada olur olmasada olmaz baktirma bidaha bence sende
Evet ya bende diyorum hepsi gercekten fos sallıyorlar surekli anlik biraz bilince inaniyoruz ama sonuçlari hep ayni, en son eylul başi baktirdim galiba sonra uygulamayi da sildim kimseyede tavsiye etmedim arkadaş cevremde

Eski fallarımı dinlerken farkettim gökçe aksoyun bir konuda verdiği vadesi çıkmış

Falcilarin genel durumu 😁😁 gorsel internetten buldum benim degil ama sonuçlar ayni tabi
IMG_8958.webp

Eski fallarımı dinlerken farkettim gökçe aksoyun bir konuda verdiği vadesi çıkmış
Aynı konuyla alakalı aydada sonucu ve süreci bilmiş ama söylediği vadeden çok önce gerçekleşti aslıda süreç ve sonuçta doğru bilmiş yaşanacak aksilikleride söylemiş çıktı gökçe vadesiyle birebir bilmiş oldu ama aynı fal içerisinde bilemediği sorularımda var. Aydayla aslıda vadeyi bilemedi ama süreci sonucu tümüyle bilmişler. duygu aura şahsu gece melek kara hem süreç hem sonuç tamamen tersini söylemişler ikiside patlamış

Aynı konuyla alakalı aydada sonucu ve süreci bilmiş ama söylediği vadeden çok önce gerçekleşti aslıda süreç ve sonuçta doğru bilmiş yaşanacak aksilikleride söylemiş çıktı gökçe vadesiyle birebir bilmiş oldu ama aynı fal içerisinde bilemediği sorularımda var. Aydayla aslıda vadeyi bilemedi ama süreci sonucu tümüyle bilmişler. duygu aura şahsu gece melek kara hem süreç hem sonuç tamamen tersini söylemişler ikiside patlamış

melek karadan saniyesinde iade almistim bu kadar bos ve pembe fal gormemistim. kendisi de fark etti hemen iadeyi onayladi🤦🏼‍♀️
sahsuyu yeni denedim. gokcenin gecen yilki fali bu sene cikmisti diye attim ama kararsizim. ikisi de sureci az cok ayni yorumladi. sahsu biraz daha degisik detaylar verdi.
duygu aura sonuc iyi degil. dusunce icin memnunum ama sonuc asla🫠

melek karadan saniyesinde iade almistim bu kadar bos ve pembe fal gormemistim. kendisi de fark etti hemen iadeyi onayladi🤦🏼‍♀️
sahsuyu yeni denedim. gokcenin gecen yilki fali bu sene cikmisti diye attim ama kararsizim. ikisi de sureci az cok ayni yorumladi. sahsu biraz daha degisik detaylar verdi.
duygu aura sonuc iyi degil. dusunce icin memnunum ama sonuc asla🫠
kesinlikle pembe tabloda bir numara herşey güzel olacak harika olacak demiş benimde soruma ama sonuç olumsuz oldu benim. şahsuda duyguda olumlu görmüştü malesef. Gökçeye bende şaşırdım çünkü hiç odaklanmamıştım olumsuz konuşmak için konuştu heralde diyip geçiştirmişim işime gelmemiş 😂 olumsuz diyenler ve çıkanlar oldu ama gökçe vadesiyle çıkınca şaşırdım malum vade tutturana şaşırır vaziyetteyiz 😂

forumda "bildi bilmedi, tuttu tutmadı" yazıyor herkes ama ayrıntı, detay verilmediği için ben anlamıyorum. örneğin "bir iş başvurum var kabul olacak mı?" diye bir soruya, "4 ay içinde olumsuz cevap alacaksın" diyorsa biri ve ayrıntı vermiyorsa ve bu tutuyorsa ben ona bildi demiyorum, salladı tuttu diyorum. ama mesela ortada hiç soru yokken biri 4 ay kadar sana eskiden tanıdığın birinden hiç beklemediğin bir iş teklifi gelecek diyorsa ve o teklifi alıyorsam "nasıl da bildi" diyorum.

yani tuttu diyorsunuz da balına, sallıyorlar da mı tuttuyor, yoksa çok acayip bir şeyi gerçekten bildikleri için mi tutuyor yazdıklarınızdan anlaşılmıyor.

Son düzenleme:
forumda "bildi bilmedi, tuttu tutmadı" yazıyor herkes ama ayrıntı, detay verilmediği için ben anlamıyorum. örneğin "bir iş başvurum var kabul olacak mı?" diye bir soruya, "4 ay içinde olumsuz cevap alacaksın" diyorsa biri ve ayrıntı vermiyorsa ve bu tutuyorsa ben ona bildi demiyorum, salladı tuttu diyorum. ama mesela ortada hiç soru yokken biri 4 ay kadar sana eskiden tanıdığın birinden hiç beklemediğin bir iş teklifi gelecek diyorsa ve o teklifi alıyorsam "nasıl da bildi" diyorum.

yani tuttu diyorsunuz da balına, sallıyorlar da mı tuttuyor, yoksa çok acayip bir şeyi gerçekten bildikleri için mi tutuyor yazdıklarınızdan anlaşılmıyor.

cogumuzun sallamayla tutanlari ve bilenleri anlayabildigini dusunuyorum o yuzden spesifik bilenleri yaziyoruz. yoksa olur yada olmaz diye 50/50 ihtimalden yuruyenleri filan yazan az oluyor

cogumuzun sallamayla tutanlari ve bilenleri anlayabildigini dusunuyorum o yuzden spesifik bilenleri yaziyoruz. yoksa olur yada olmaz diye 50/50 ihtimalden yuruyenleri filan yazan az oluyor
yani şunu demek istedim, zaten kimse kendi ismini kullanmıyor forumda, biraz daha olayların detayları ve falcının söyledikleri açıklansa daha rahat anlaşılır.

hayatımın akışı ve işim sebepli spesifik detayları bilenleri anlayabiliyorum ve sorularımda genelde net oluyor. Örneğin eski sevgilim geri dönecekmi yada iş başvurum nasıl sonuçlanacak şeklinde ucu açık sorularım olmuyor yada yüzle elli elli cevabı olan sorularım olmuyor o yüzden çıktı yada çıkmadı diyebiliyorum. Böyle sorularım olduğundada sürece bakıyorum ben sonuç evet yüzde elli elli olabilir ama süreçten anlaşılıyor bilip bilmedikleri. Sallaması imkansız olan şeyleri buraya yazıyorum yoksa alacağım iyi haberi olumlu dönüşü kötü haberi yada iletişimi buraya hiç çıktı yada çıkmadı olarak yazmadım. Ben biraz daha süreç odaklıyım çünkü süreçten anlaşılıyor sallayıp sallamadıkları

Ben evet hayır tarzında soruların cevaplarını bilenleri buraya yazmıyorum bana detay verildiyse ben o detayları yaşadıysam süreç o şekilde gittiyse önemseyip yazıyorum

Bunu bilerek yapmıyorum ben çünkü falcılarda bence forum okuyor
ben sizin için özel yazmadım zaten, bu genel olarak böyle yapılıyor. ve falcılar da mutlaka okuyorlardır forumu da, okumalarının ne sakıncası var sizce? yani biri buraya şu tuttu, bu bildi yazınca bu benim için bir referans olmuyor açıkçası.

istanbul falcıları forumunda mesela detaylı yazıyorlar. bir falcı için örneğin detaylı anlatmış biri, bir dava varmış, demiş ki karşı taraf sizin avukatınızı satın alacak, kendi avukatınız size karşı dönecek. sonra başka avukat dahil olacak, bir de yeni bir savcı girecek meseleye sonra siz bu savcıyla aşık olacaksınız. cidden tam bu şekilde gelişmiş olaylar. ben bu falcıya baktırdım mesela, bana da aynı acayiplikte şeyler bildi. kim diye sormayın artık bakmıyor, tövbeli:) ama o forumda yazılanlar çok iyi referans oluyor mesela.

ben sizin için özel yazmadım zaten, bu genel olarak böyle yapılıyor. ve falcılar da mutlaka okuyorlardır forumu da, okumalarının ne sakıncası var sizce? yani biri buraya şu tuttu, bu bildi yazınca bu benim için bir referans olmuyor açıkçası.

istanbul falcıları forumunda mesela detaylı yazıyorlar. bir falcı için örneğin detaylı anlatmış biri, bir dava varmış, demiş ki karşı taraf sizin avukatınızı satın alacak, kendi avukatınız size karşı dönecek. sonra başka avukat dahil olacak, bir de yeni bir savcı girecek meseleye sonra siz bu savcıyla aşık olacaksınız. cidden tam bu şekilde gelişmiş olaylar. ben bu falcıya baktırdım mesela, bana da aynı acayiplikte şeyler bildi. kim diye sormayın artık bakmıyor fal, tövbeli:) ama o forumdakiler çok iyi referans oluyor mesela.
Benim için sakıncası var çünkü devam eden bir süreçte önemli bir gelişmeyi bileni buraya detayıyla yazarsam burada bir falcı okuyabilir ve ona ilk kez gittiğimde sorumu sorma şeklimden benim olduğumu anlayıp buradaki yazdığım gelişmeyi referans alabilir işte ben o an bana çok saçma gelen bir falı bile ama bu detayı ve gelişmeyi bildi diyerek ciddiye alabilirim. Ben özellikle tarot ve katina baktıranlardanım yani sorulu bakım türleri ve sorularda spesifik olunca anlaşılmaması imkansız. Daha önce benzer bir şey yaşamıştım ve buradan birine özel mesajda anlatmıştım biraz fazla benim ağzımdan çıkmış gibi detaylar bildi acaba birbirini tanıyan iki falcıyamı denk geldim diye ama sonradan anladımki forumda sorularımızla alakalı net detay verince aralarından kurnaz olanlar bunu kaçırmıyor özellikle yeni falcılar

Benim için sakıncası var çünkü devam eden bir süreçte önemli bir gelişmeyi bileni buraya detayıyla yazarsam burada bir falcı okuyabilir ve ona ilk kez gittiğimde sorumu sorma şeklimden benim olduğumu anlayıp buradaki yazdığım gelişmeyi referans alabilir işte ben o an bana çok saçma gelen bir falı bile ama bu detayı ve gelişmeyi bildi diyerek ciddiye alabilirim. Ben özellikle tarot ve katina baktıranlardanım yani sorulu bakım türleri ve sorularda spesifik olunca anlaşılmaması imkansız. Daha önce benzer bir şey yaşamıştım ve buradan birine özel mesajda anlatmıştım biraz fazla benim ağzımdan çıkmış gibi detaylar bildi acaba birbirini tanıyan iki falcıyamı denk geldim diye ama sonradan anladımki forumda sorularımızla alakalı net detay verince aralarından kurnaz olanlar bunu kaçırmıyor özellikle yeni falcılar
kişisel nedenlerinizi anlıyorum tabi, ben o nedenle bir sürecin sonuçlanmasını bekliyorum mesela, gidişatta bilinenleri değil en son hepsini değerlendireceğim tüm detaylarıyla. ama arada bazı isimler geçince bildiklerini, bilemediklerini detaylarıyla yazıyorum buraya. bence genel olarak o istanbul forumundaki gibi yazmak daha faydalı oluyor, yani kim neyi, nasıl bildi bunu okumak istiyor insan referans alacaksa. çoğu kişi de forumu referans için okuyor diye düşünüyorum. yani yazabilen, süreci sonuçlanan yazsın lütfen, okuyalım biz de:)

Gökçe Aksoy konusu geçince 6 eylülde baktırdığım falıma göz attım gayet güzel bakmış ama o tarihlerde ki ruh halimle kadına kötü yorum yapmışım. Gayet detaylı, gerçekçi ve isabetli analizler yapmış. Vadesine daha var.

kişisel nedenlerinizi anlıyorum tabi, ben o nedenle bir sürecin sonuçlanmasını bekliyorum mesela, gidişatta bilinenleri değil en son hepsini değerlendireceğim tüm detaylarıyla. ama arada bazı isimler geçince bildiklerini, bilemediklerini detaylarıyla yazıyorum buraya. bence genel olarak o istanbul forumundaki gibi yazmak daha faydalı oluyor, yani kim neyi, nasıl bildi bunu okumak istiyor insan referans alacaksa. çoğu kişi de forumu referans için okuyor diye düşünüyorum. yani yazabilen, süreci sonuçlanan yazsın lütfen, okuyalım biz de:)
Ben kendi adıma sonuçlananları burada çıktı yada çıkmadı olarak yazıyorum tam sonuçlanmayanları ama süreçte spesifik detayları üst üste bilenleri süreci bildi yada bilemedi olarak olarak yazıyorum. Yoksa insan evet merakta ediyor anlatmakta istiyor :)

Gökçe Aksoy konusu geçince 6 eylülde baktırdığım falıma göz attım gayet güzel bakmış ama o tarihlerde ki ruh halimle kadına kötü yorum yapmışım. Gayet detaylı, gerçekçi ve isabetli analizler yapmış. Vadesine daha var.
Evet bende o an kabullenememişim kötülemişim.

Olumsuz bir bakış açısıyla mı bakıyor? Çok olumsuza dönük bakanlar ruhumu karartıyor.

Olumsuz bir bakış açısıyla mı bakıyor? Çok olumsuza dönük bakanlar ruhumu karartıyor.
yok yok gayet sohbet havasında ama gerçekçi pembe tablo çizmemiş, sonuç olumlu ama süreç içinde yaşanma ihtimali olan olumsuzluklardan ve zorluklardan da bahsetmiş, süreç detayını çok dengeli vermiş bence.

Back
X