- 9 Ocak 2013
- 405
- 368
- 303
- 27
Şaka mı ya? Sabah 10da baktırdım ben kahve yoktu kupon falanmerhabalar bugün %50 kupon indirimi var kime baktırayım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mı ya? Sabah 10da baktırdım ben kahve yoktu kupon falanmerhabalar bugün %50 kupon indirimi var kime baktırayım?
Ya Nesibeyi bende merak ediyorumyakin zamanda nesibeye baktiranlar bana yazabilir mi
yakin zamanda nesibeye baktiranlar bana yazabilir mi
6buçuk dakikalık bir kayıt ve sadece dua tavsiye. Tavsiyesine uyup söylediği çıkmayıncada yine dua ve yeni tavsiye iade isteyince terslenme. Benim tecrübem buYa Nesibeyi bende merak ediyorum
Uzak dur canımYa Nesibeyi bende merak ediyorum
Herkese aynı bence6buçuk dakikalık bir kayıt ve sadece dua tavsiye. Tavsiyesine uyup söylediği çıkmayıncada yine dua ve yeni tavsiye iade isteyince terslenme. Benim tecrübem bu
evet evetHerkese aynı bencegirişte yaptığı konuşma 2 dakika sürüyor zaten.
Durrin bana olumsuz konuşmuştu hatta canımı sıkmıştı ama öyle olmadıFiliz Çetin fal sepetinin DurrinArbeli mi?
An da iyi dedikleri için düşünüyorum ama çoğu kişi ''olumsuz konuştu ama çıktı'' diye yazmış burada.
Sadece olumsuz sonuçları mı çıkıyor?
Durrini değil Filiz Çetin merak ediyorum da hakkında hep olumsuz konuşuyor dedikleri için durrinle kıyasladım :)Durrin bana olumsuz konuşmuştu hatta canımı sıkmıştı ama öyle olmadı
Ya yanlış okumuşum kuzumDurrini değil Filiz Çetin merak ediyorum da hakkında hep olumsuz konuşuyor dedikleri için durrinle kıyasladım :)
Filiz çetin hiç baktırmadım ama an'a odaklanan, karşı tarafı bana uzun ve detaylı anlatan birini istiyorum, vadeler önemli değil zaten çıkmıyorYa yanlış okumuşum kuzum
Filiz bence olumsuz değil??
Bu arada durrin bana da felaket tellalıydı resmen, umarım benimki de çıkmaz.Durrin bana olumsuz konuşmuştu hatta canımı sıkmıştı ama öyle olmadı
Ben filizi pek beğenmiyorum canımFiliz çetin hiç baktırmadım ama an'a odaklanan, karşı tarafı bana uzun ve detaylı anlatan birini istiyorum, vadeler önemli değil zaten çıkmıyor
6buçuk dakikalık bir kayıt ve sadece dua tavsiye. Tavsiyesine uyup söylediği çıkmayıncada yine dua ve yeni tavsiye iade isteyince terslenme. Benim tecrübem bu