• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Peki sonucu net biliyor mu? Diyelim kariyer ,iş için bu iş olacak mı ,olmayacak mı dendiğinde vade verip evet ya da hayır diyor mu? Ben ona hiç baktırmadım ,adı çok geçiyor ,merak ettim.

is yorumu cok once cikmisti. genel yorum istemistim isle ilgili cok sorun yasayacagin iki kisi var dedi. baskalari harika donemler seni bekliyor ucacaksin parlayacaksin derken filiz sinirimi bozmustu. bikac ay sonra o iki kisi oldugum yerde basladi ve ben onlarin altinda calismaya basladim. uzun sure devam eden iki davamiz oldu😂😂 davalar varken baktirdim senin lehine bitecek dedi ben ihtimal vermedim ama karsi taraf cekildi. 2 ay once filan iliski icin baktirdim aralik dedi halen aralik diyor. guncelde bildigi olaylar oldu. indirimde denenir. Ben o kadar cikmasina ragmen indirimsiz baktirmiyorum

Peki sonucu net biliyor mu? Diyelim kariyer ,iş için bu iş olacak mı ,olmayacak mı dendiğinde vade verip evet ya da hayır diyor mu? Ben ona hiç baktırmadım ,adı çok geçiyor ,merak ettim.
Sebepleri söylemiyor o da. Olacak diyorsa nasıl olacak, olmayacaksa neden olmayacak gibi gibi..

fal baktirmama karari aldim sordugum kisiyle ilgili kime fal atsam olumsuz gordu bir iki pembeci dışında... fal baktirdikca karamsarliga düştüm sevilmedigimi hissettim falcilarin dediklerine inandim iyice umutsuzluga dustum enerjimi artik cok kötü etkiliyor birinin donmesini beklemek fal baktirmak yerine de artik hayatima bakmaya calisacagim cunku ben fal baktirip enerjimi dusururken o kisi hayatini yasiyor

fal baktirmama karari aldim sordugum kisiyle ilgili kime fal atsam olumsuz gordu bir iki pembeci dışında... fal baktirdikca karamsarliga düştüm sevilmedigimi hissettim falcilarin dediklerine inandim iyice umutsuzluga dustum enerjimi artik cok kötü etkiliyor birinin donmesini beklemek fal baktirmak yerine de artik hayatima bakmaya calisacagim cunku ben fal baktirip enerjimi dusururken o kisi hayatini yasiyor
Şu hayatta hiç kimse fal ile dönmemiş,gerçekten isteyen erkeğin önüne hiç bir şey geçemez zaten.Kararınız harika 👍 Ben de 1 yıl hiç baktırmamıştım,eylül ayında 2 tane baktırdım ,ekimde de bir tane.Vadeleri takip ediyorum ,baktırmamış olmayı yeğlerdim ama işte...

Fal baktırmanın amacı birinin dönmesini beklemek değildir zaten.
Yani fal baktırdım falcı dönecek derse döner durumu diye bi şey yok.
Falcıların söylediği olmaz, yetenekli olanları olacakları hisseder sadece.

Bana da %98 olumlu baktı ama benim beklentim düşüktü zaten seçimlerimi de falcılara göre yapamam o yüzden baktırdığım falları unuttum hep :)

Bence asıl önemlisi bir hizmet alıyorsam hakkının verilmesini isterim. Kendilerini kaf dağında görüp özet gibi fal atanlardan nefret ediyorum ki çoğu öyle. Arada keyif için, yargılanmadan kendimizi ifade edebildiğimiz için, kimseyle konuşamadığımız konuları biriyle konuşabilme rahatlığı için baktırılmalı fal, önemli kararlar, seçimler için değil. Hele ki çöp gibi uygulama falcılarına hiç değil.

Fal baktırmanın amacı birinin dönmesini beklemek değildir zaten.
Yani fal baktırdım falcı dönecek derse döner durumu diye bi şey yok.
Falcıların söylediği olmaz, yetenekli olanları olacakları hisseder sadece.

Bana da %98 olumlu baktı ama benim beklentim düşüktü zaten seçimlerimi de falcılara göre yapamam o yüzden baktırdığım falları unuttum hep :)

Bence asıl önemlisi bir hizmet alıyorsam hakkının verilmesini isterim. Kendilerini kaf dağında görüp özet gibi fal atanlardan nefret ediyorum ki çoğu öyle. Arada keyif için, yargılanmadan kendimizi ifade edebildiğimiz için, kimseyle konuşamadığımız konuları biriyle konuşabilme rahatlığı için baktırılmalı fal, önemli kararlar, seçimler için değil. Hele ki çöp gibi uygulama falcılarına hiç değil.
size katilmiyorum falci dedigimiz gelecege dair olasiliklari goren yorum yapan kisidir. Falin olayi gelecege bakmaktir ani gorebilmektir. falcilarin soyledikleri olmaz sadece yeteneklileri hisseder demek de fal kavramini bosaltmak bence. falimi ben konusamadiklarimi konusmak icin yollamiyorum falciya bu fal degil dertlesmek ya da terapi olur yine baska bi kavrama girer.

her neyse isin ozu bana cogu olumsuz konustu donmez dedi olumlu konusanlarla umutlandim olumsuzlarla da karamsarliga dustum su an ise bu girdaptan cikma karari aldim. fal baktirdikca bagimli oldum gerceklikten uzaklastim zamanimi parami bos yere kaybettim bekleme moduna girdim sonuc husran. valla kizlar benim gibi doner mi diye baktiranlar vardir eminim cok guzeliz bosverin gercekten bugun aynaya bakip bunu dedim ben guzelim ve degerliyim neden bir erkek icin bunu yapiyorum ki neden enerjimi kirletiyorum ki nedenneden yani??? hic gerek yok bu falcilara para kazandirmaktan baska bi ise yaramadi

Ben fal noktasında iki kişiden yakın ve uzun zamanlı geleceğe dair planlamalar duydum. İkisi de çıktı. Onun dışında belki 10 kişiden fazla falcı denemisimdir. Diğerleri fos çıktı. Bunlardan birine hala arada baktiriyorum diğerinin izini kaybettim.

Ben fal noktasında iki kişiden yakın ve uzun zamanlı geleceğe dair planlamalar duydum. İkisi de çıktı. Onun dışında belki 10 kişiden fazla falcı denemisimdir. Diğerleri fos çıktı. Bunlardan birine hala arada baktiriyorum diğerinin izini kaybettim.
Bunlar kimler paylaşabilir misiniz

Bunlar kimler paylaşabilir misiniz
İkiside İzmir'de biri kafede bakıyordu ona ulasamadim bir daha Kızlarağası hani fısıltı kafe sevincti o sokakta bir sevinç var ama o değil bu bahsettiğim esmer dalgalı saçlı bir kadindi.
Diğeri Busra o da evinde bakıyordu. İkisi de online da bakıyor. Onun telefon numarası var ama baktirabilecrgim her şeyi baktırdım yeni kan arıyorum artık.

Back
X