• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar söylemeden edemicem benim favorim orda Derin Derya idi kadının öngörülerine bayılıyorm. Bir öneri üzerine Serra Deren denedim onun yapay zeka oldguna emn misiniz bende çoğu şeyi bilgi isme kadar ve arkadasm baktırdı oda çok beğendi bana hiç yapay zeka olarak gelmedi

Kızlar selam,
Falsepeti'nde karşı tarafın düşüncelerini vs bilen, anlıkta iyi dediginiz kim var? %30 indirim kuponu tanımlamışlar, birisine göndermek istiyorum, önerilerinize açığımm

Eda denizer / derya nural / alp yiğit mi ne / ateş emir/ şahsu gece / sevtap aytepe / lavin enora / selin toker / nurbin görür / rüya güneş hepsi patladı adam seni seviyor şöyle göstermiyor böyle aklında bilmem ne işte vadeler şunlar bunlar hepsi patladı adamın umrunda değil her yerden engellemiştim instayı da dondurmuştum açtım az önce adam gayet keyfinde gezip tozuyormuş özleyen veya isteyen adam bu kadar yolunda olmaz bomboş yani
Size bilen kimse olmadı mı ya? Sümeyra veya firuze mesela

Kızlaar Mine Ay deneyen var mıı lütfen özelden yazar mısınız çok önemli, şok şeyler söyledi bana hala etkisindeyimm🥹🥹

Deva'nın dediği bir şey bugün çıktı. Ana konu değildi, ufak bir detaydı ama nokta atış bildi. Bir başvurum vardı, zaten başvuruyu yapmıştım ve haber bekliyordum. Dedi ki "sizinle iletişime geçip ek bir şey isteyecekler, onu da mutlaka yapın". Ben başvuru tamamlandığı için ihtimal vermemiştim, kaç kez kontrolden geçmişti çünkü. Hakikaten bir şey gözden kaçmış, anlaşılamayan bir bölümü netleştirmem için iletişime geçtiler bugün, ek bir şey istediler.

Kahve için kimi önerirsiniz?

İki gün içinde falim gerçekleşmezse bütün fallarim en azından vade olarak patlamış olacak 😔

Back
X