- Emoji Skoru
- 112
- Puanlar
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar söylemeden edemicem benim favorim orda Derin Derya idi kadının öngörülerine bayılıyorm.Serra Deren isimli falcı %100 chatgpt
Arkadaşlar söylemeden edemicem benim favorim orda Derin Derya idi kadının öngörülerine bayılıyorm. Bir öneri üzerine Serra Deren denedim onun yapay zeka oldguna emn misiniz bende çoğu şeyi bilgi isme kadar ve arkadasm baktırdı oda çok beğendi bana hiç yapay zeka olarak gelmedi
Size bilen kimse olmadı mı ya? Sümeyra veya firuze meselaEda denizer / derya nural / alp yiğit mi ne / ateş emir/ şahsu gece / sevtap aytepe / lavin enora / selin toker / nurbin görür / rüya güneş hepsi patladı adam seni seviyor şöyle göstermiyor böyle aklında bilmem ne işte vadeler şunlar bunlar hepsi patladı adamın umrunda değil her yerden engellemiştim instayı da dondurmuştum açtım az önce adam gayet keyfinde gezip tozuyormuş özleyen veya isteyen adam bu kadar yolunda olmaz bomboş yani
Yalan yok sümeyra ve firuze ye baktırmadım ama baktırdıklarımdan tık yokSize bilen kimse olmadı mı ya? Sümeyra veya firuze mesela
Tamamdır yeni üyeArkadaşlar söylemeden edemicem benim favorim orda Derin Derya idi kadının öngörülerine bayılıyorm.
ben yazdım da dönmedi banaDa vinci sibel e baktırın, ben de çok baktırdım ondan sonrası kimseye baktırmadım
Her falda 2 ay sonrasını söylüyorlar bu böyle ötelenip gidiyor![]()
Durumunuzu detaylı dediniz mi ya da ne durumda olduğunuzu dediniz mi çünkü ben şunu fark ettim böyle ciddi durumlar olunca bakmadıklarını fark ettim