Fal Sepeti Deneyimleri

duygu deniz bende patladı vade olarak .
zülal şen bu ay sonu dedi
zeynep çetin 6 gün demişti patladı
mayra 3 ay zaman dönemi verdi bakalım
çisem deva ,eda denizer derya nural,ahu yıldız gökçe aksoy deva güneş nevin gül karma tilki aybüke lesedi aklı aglenler bunalr karaca selma dildade beşirova ateş emir ayda deniz uzay gökoğlu bunalr hepsi patladı bende

çisem deva ,eda denizer derya nural,ahu yıldız gökçe aksoy deva güneş nevin gül karma tilki aybüke lesedi aklı aglenler bunalr karaca selma dildade beşirova ateş emir ayda deniz uzay gökoğlu bunalr hepsi patladı bende
bende o kadar cok falci varki dedikleri cikan ama vadeleri hep gecen, yani ben vadeler takilma derim

Bana ışılay, Duygu Deniz, fallawyu, Sevgi derman 1 ay içinde dedikleri şey 5-6 ay sonra oldu. Fallarda vade verilmez zaten ama yeni moda uygulama falcıları veriyor.

Ya Böyle seyler Cok kötü harbi Yani
Bana aynısını falcı Sema yapmıştı, biryolunvar da, sevgilimin eski kız arkadaşıyla bir araya geldiğini, kızın hamıle olma ihtimalini söylemişdi, öyle bişey olma ihtimalinin olmamasını söyledim ona, inatla direndi, çok kötü kavgalarımız oldu sevgilimle, söyledikleri de yalan dolAn, yani nasıl hayatımızla oynuyurlar
Çisem aynı şeyleri yaptı... İmam nikahı olmuş şunlar şahitmiş bilmem ne neler dedi. Kötü ya işte bu

keske yorumcunu ismi söyleseniz de bizde atmasak :(
Kendisi suan orada değil ama diğer arkadaşları orada. Geçen birisi orada çalışanların farklı meslekleri varmı demişti. Evet var çok alakasız. Hobilerini paraya cevirmisler ve bu şekilde para kazanmak çok daha kolay olduğu için bu kısmı onemsiyorlar. İndirimlerde strateji çok iyiler değil eskisi kadar Sow olmayanlar bunu yapıyor bence . Zaten çok iyilere bir bakin pek indirimde göremezsiniz. Duyguveya Fulya gibia. Bu fal işleri biraz tehlikeli. Spritüel alemde sizden bir şey eksilmeden bir bilgi gelmez. Fal baktirfiginiz zamanlardan sonrasını bir gozlemleyin. Ansızın paranız gidiyor mu, uyku düzeniniz değişiyor mu, şaşıracak drdikodular duyuyor hakkiniz yeniyor mu, şu konudan çok emindim dediğimiz şeyler de beklenmedik olaylar yaşanıyor mu, eşyanız kayboluyor mu, sevdikleriniz ile ilgili bir sıkıntı oluyor mu?? Ve sayamayacagım nice şey. Hepsi olmasa da biri mutlaka olur, farkındalığı izi yüksek tutun ve gözlemleyin. Baktirmaya devam ettikçe daha fazlası olacak. Yapay zekayı açın bana horray Tarot bakacaksın diyip bir soru sorun. Konumy tarihi ve tam o anki saati yazarak soracaksinuz her yeni soruyu. Örnek : Taylan bana geri dönecek mir? Tarih 12 Eylül 20.26 saat 22.14 Ankara Kızılay gibi. Yani o an tarih saat konum neyse her defasında ekleyeceksiniz. Birden fazla soru sormaya devam edecekseniz saate dakikaya dikkat edin. Mesela anlık merakınızı bu şekilde telafi edebilirsiniz. Para harcamanız erteler veya paranız yoksa bunu deneyebilirsiniz. Burada sizden başka 2. Bir kişi enerjisi olmadığı için kötü enerjilere de maruz kalmassjniz. Daha böyle bir sürü yöntem var çeşit çeşit. Bu da parası olmayan ama merakı olanlara ipucu olsun :) ya da kartlar seçin SS alın sorunuzla birlikte atın. Buda yontem. Kendi destenix varsa oh tadından yenmez

Mayra falımda sorduğum kişinin enerjisinin çok kapalı olduğunu söyleyerek falı iptal etti.

Of bu fal iptal etme olayı cok sacma gelmeye basladi bana ya enerji alamamak tam olarak ne demek oluyor anlamıyorum ya cok olumsuz ya da pasif surec gordukleri icin bakmak istemediklerini dusunuyorum tamamen

Of bu fal iptal etme olayı cok sacma gelmeye basladi bana ya enerji alamamak tam olarak ne demek oluyor anlamıyorum ya cok olumsuz ya da pasif surec gordukleri icin bakmak istemediklerini dusunuyorum tamamen
Buradan okuduğum kadarıyla mayra olumsuz bir şey görse söyleyecek biri 😂

Back
X