Fal Sepeti Deneyimleri

Merhaba arkadaşlar Şahsu Gece'yi tavsiye edermisiniz?Falı çıkıyormu?Hangi falda daha iyi?
Ben bu yaz baktırdım,çok tatlı bir ses tonu var ,enerjisi çok iyi hissettirmişti ama gel gör ki dediğinin tersi oldu.Anda da tahminleri doğru değildi.Pembe bi faldı.

Merheba , bu gün için önemli buluşlmam vardl, ekstra 16 Eylül için baktırmışdım, Duyğu Deniz ve Efsun Hatun un söyledikleri doğru çıktı. Efsun daha detaylı anlatmışdı, aynen söylediği gibi oldu. Deva Güneş ve Beyza Deniz söylediği tam tersi oldu. Deva ile önceler çok uyumlanıyorduz. Şimdi tüm falları tersi çıkıyor son 2-3 falımda

Merheba , bu gün için önemli buluşlmam vardl, ekstra 16 Eylül için baktırmışdım, Duyğu Deniz ve Efsun Hatun un söyledikleri doğru çıktı. Efsun daha detaylı anlatmışdı, aynen söylediği gibi oldu. Deva Güneş ve Beyza Deniz söylediği tam tersi oldu. Deva ile önceler çok uyumlanıyorduz. Şimdi tüm falları tersi çıkıyor son 2-3 falımda
efsun bana son fallinda o kadar sacmaladiki iade aldim yani parama yazik bide su atmistim. 16000 mi ne resmen 10 dakkanin 2 dakiksaini birsey demis gerisi full sacma yani bide hani sacmalammis biel resmen adam akilli birsey bile demememis. normalde cok severdim kendisini yalan yok ama sirf ilk fali cikti

Bende şahsu gece ye baktırdım anda çok iyi. Arkadaşlarım bile gitti pişman olmadı. Dediği zaman dilimi gerçekleşti.

Şu an bende çıkan astrocenter
Sibel kara, uzay kutlu, şahsu gece ve falsepeti favorim lavin enora ;)
Ve özelde baktırdığımız diğer 2 kişi de ;)

efsun bana son fallinda o kadar sacmaladiki iade aldim yani parama yazik bide su atmistim. 16000 mi ne resmen 10 dakkanin 2 dakiksaini birsey demis gerisi full sacma yani bide hani sacmalammis biel resmen adam akilli birsey bile demememis. normalde cok severdim kendisini yalan yok ama sirf ilk fali cikti
Yani bu çok tühaf, bende de Deva öyle oldu, bir falçlya güvenmek zor, falları noktasına gibi çıkıyor, ahh tam aradığım falçı bu mooduna düşüb tekrar gidiyorsun, o zaman da saçmalıyor

Arkadaşlar bu konuşulan falcilar hiç birini tanımıyorum.Herkeze baktirmayin bazıları tesadüf tutturuyor ozellikle bu yeni çıkan sözde falcilar.

Arkadaşlar bu konuşulan falcilar hiç birini tanımıyorum.Herkeze baktirmayin bazıları tesadüf tutturuyor ozellikle bu yeni çıkan sözde falcilar.
Yok ya , ben Devanın hisli olduğuna çok eminim, nokta atışlı bildiyi şeyler çok oldu zamanlnda, şimdi neden böyle olduğunu anlaçıyorum

nova astrella nasıl fal seeptinde baktıran oldumu arkdaşlar

Yani bu çok tühaf, bende de Deva öyle oldu, bir falçlya güvenmek zor, falları noktasına gibi çıkıyor, ahh tam aradığım falçı bu mooduna düşüb tekrar gidiyorsun, o zaman da saçmalıyor
evt, ama bence artik bana bakmaz iade aldim diye ama az para da degil yani 16000 jeton, yani sacmalamamis bile fal bos gecmis

Arkadaşlar fal portal rossmarin baktıran var mı? Kredisi düşük ama bilemedim. Baktırılır mı baktırılmaz mı diye

Bir falcıya ne kadar sık giderseniz o falcı sizi o kadar önemsememeye başlar. Özellikle de aynı konuyla ilgili taze bir gelişme olmadan giderseniz. Aralıklarla gelişmeler oldukça, aklınızda yeni ve somut sorular oluşunca gittiğiniz zaman daha net cevaplar geliyor.

Bir falcıya ne kadar sık giderseniz o falcı sizi o kadar önemsememeye başlar. Özellikle de aynı konuyla ilgili taze bir gelişme olmadan giderseniz. Aralıklarla gelişmeler oldukça, aklınızda yeni ve somut sorular oluşunca gittiğiniz zaman daha net cevaplar geliyor.
bende gelisme vardi ben zaten gelisme olmadan asla bi falciya tekrar gitmem
ama bilmiyorum yani dedigimg gibi ilk defa öyle bos bakti bedne sok oldum

bende gelisme vardi ben zaten gelisme olmadan asla bi falciya tekrar gitmem
ama bilmiyorum yani dedigimg gibi ilk defa öyle bos bakti bedne sok oldum
Bazen de yorumcu kendi enerjisi düşük ve negatifken bakım alıyor, danışanla uyumlanamıyor bu sebeple. Yada yoruluyor bakımlardan enerji alanı ve okuması bozuluyor.

nova astrella nasıl fal seeptinde baktıran oldumu arkdaşlar
falı şimdi dinledim tekrar, soru sorarken verdiğim detaylardan ilerlemiş ve herkesin yapabileceği ve o soruya benzer soru soran herkese uyabilecek bir cevap vermiş, vade olarak 2 hafta içinde demiş ve faldan 5 gün sonra oldu, tuttu diyebiliriz buna ama dediğim gibi çok kendini garantiye alan bir fal bakmış :)

Back
X