Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nerde bakıyorMelek Kara Baska bi yerde bakiyor mu Cok iyi bakmis ocak ayinda
Şimdi tekrar dinledim , bana da çok iyi fal bakmış , oldu söyledikleriMelek Kara Baska bi yerde bakiyor mu Cok iyi bakmis ocak ayinda
Falsepetindeydi şimdi pasifO nerde bakıyor
aynı fikirdeyim ama maalesef. anlamak çok zor yorumcuları ne tripleri bitiyor, ne tavsiyeleri, ne transa girmiş gibi konuşmaları...acaba ondan mi yani hic bi detay felanda yok artik yani özenek istemiyorsa o k adar para ödüyrouz yani bizde
2022 yılında baktırmışım bende şimdi siz söyleyince dinledim anı da yanlış yorumlamış bende çok kısa bir vade vermiş o dönem hayatımın en kaoslu dönemini yaşamıştım aksineMelek Kara Baska bi yerde bakiyor mu Cok iyi bakmis ocak ayinda
Şahsen benim baktırdığım dönem güzel gelmişti belki duymak istediklerimi söyledi bilemiyorum ama onun dediği gibi olmamış sonuç.Herhalde bende bir sorun varPeri melek nasıl?
Net bişey söylememişdi bende, anlık yorumlamışdı, sorularım üzerinden ilerlemişdi, hisli olduğunu düşünmüyorumPeri melek nasıl?
Deva maximum 450 kredilik fal bakıyor.Fiyatını abarttı gerçektenŞahsu birbirinden tam zıt iki fal bakınca ve dedikleri uzaktan yakından alakası olmayınca bitti benim için.
Ya Devayı da severim de 12000 kredi nedir yazık günah arkadaş ya.
Cidden bu paralar ne?
Şahsu birbirinden tam zıt iki fal bakınca ve dedikleri uzaktan yakından alakası olmayınca bitti benim için.
Cidden bu paralar ne?
askim onadan ben devaya tek katina yolluyorum en uygunu ne atarsan at zaten kartla destekliyorŞahsu birbirinden tam zıt iki fal bakınca ve dedikleri uzaktan yakından alakası olmayınca bitti benim için.
Cidden bu paralar ne?
bence enerjis meselesi bende heo öyle saniyordum öylesina taiyordum sonra sok oldum hep onun dedigi gibi ilerlemisDeva maximum 450 kredilik fal bakıyor.Fiyatını abarttı gerçekten
Ben Polina Moris ve Melisa Donukuk a baktırdım 2 farklı konu sordum.Indirim var kimse baktirmadi mi?
Baktirdim Filiz ve melisaya Derya yi yakalayamadım.Indirim var kimse baktirmadi mi?