Fal Sepeti Deneyimleri

Gökçe Aksoy’a baktırdım ve gerçekten çok beğendim, olumsuz görünce söylemeyip başka kişi gördüğünü söylüyor denilmişti burda, bana başka kimseden bahsetmedi, detaylıca da baktı, hatta bir iki olumsuz noktayı da belirtti. Pembe tablo çizmedi diye düşündürdü tüm bunlar bana.

Gül Demir’e baktırdım, çok değişikti 🤣 kötü değildi güzeldi ama tarzı çok farklı, fala direkt girdi, ben bakıma başladığını saniyeler geçince fark ettim, son 2 3 dk kala hala birkaç sorum duruyordu cevapsız, koştur koştur onları da cevapladı, değişikti ama güzeldi 😂🫠

Polina Moris’e baktırdım bir de. Kısa bakmış, sorduğum soruların bir kısmına doğum haritası gerektirir demiş ama açıkçası öyle değildi, enerjisel olarak cevaplanabilecek sorulardı. Baktığı kısımları detaylıca anlatmış kısa ama hızlı konuştuğu için sığdırmış.

Ben de bir kac kisiye baktirdim ama memnun kalmadim pek ya
Öğlenden beri kürek mahkumu gibi durmadan fal bakıyorlar ben de çok başarılı baktıklarını ve bu saatten sonra da bakacaklarını sanmıyorum ama uygun krediye biraz eğleniyorum gibi oldu 😂

Fal sepeti deryayı indirim diye 1400'e çıkarmış kahve 900 değil miydi ?

Herkese merhaba eski zamanlarda mısırlı talia vardı akıbeti hakkında bilgisi olan var mı

Melisa’ya bende baktırdım ve beğendim açıkçası olumlu olumsuz herşeyi söyledi siz nasıl buldunuz
Çok başarılı bir yorumdu. Zaten süregelen ve kendisinin bildiği bir konu üzerinden sorular sordum. Geçmişte dediklerinde de çok haklı çıkmıştı. Bugün de çok haklı.

Fal sepeti deryayı indirim diye 1400'e çıkarmış kahve 900 değil miydi ?
Deryanın normalde kahve bakımı 900 değil 9000 kredi
Sümeyra’yı yakalayabilenleri tebrik ediyorum. Sabahtan beri deniyorum ve asla başaramadım 😅
Bir ara 9 kişi vardı sırada, nasıl yükleniyorsa insanlar, sınırın üstünde kişi aynı anda basmış sanırım onay butonuna 😂

gül demir kendi kartlarıyla değişik kartlarla bakıyor tuhaf tuhaf kelimeler söyledi bakarken

Back
X