Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :) dennise e ben de fal baktırdım anda iyiydi ama vadesine var, sizde çıkan bişeyler oldu mu?Arkadaşlar dennisee fal baktırdım 4 gün oluyor bana açılımı kısa geldi ama vadeli şeyler söyledi. Benim için 5 kasım dedi bakalım az kaldı. Siz de baktırdıysanız memnun oldunuz mu sizin için doğru vadeyi verdi mi?
5kasım ve sonrası dedi ama 5 kasım geçti. Daha bi şey olmadı. Ya ben soruda çok detay verdim hep üstünden yürümüşMerhaba :) dennise e ben de fal baktırdım anda iyiydi ama vadesine var, sizde çıkan bişeyler oldu mu?
Off üzüldüm5kasım ve sonrası dedi ama 5 kasım geçti. Daha bi şey olmadı. Ya ben soruda çok detay verdim hep üstünden yürümüş
Anda iyi derken ben onu anlamıyorum ruh halini mi söyledi?Off üzüldümbenim vademe daha var, bende anda iyiydi ama ne olur gelecekte belli olmaz tabii bekliyorum.. çok teşekkürler cevap için :)
Canım bak dennis kötü değil. Ben onu günlerce bekledim falıma baksın diye. Ama buradaki bazı kişiler hevesimi kırdı. Olumsuz gidiyor bizde dedikleri dedi. Ben hatta onu sayfasına yorumlama bile yapmadım. Ben çok detay verdim diye pişman oldum yoksa gayet net şeyler söyledi. 5 kasım ve sonrası dedi ama kader biraz da bizim elimizde. Ben geçen sevdiğim çocuğa çağrı bıraktım işleri yoğun dönmedi ağladım moral bozdum rezil oldum dedim sonra baktım akşamı aramış. Belki konuşmadım ama hisler vara sanki gerçekten denissin dediklerinin haklılık payı var. Sana ne demişse kalbinin sesiyle harmanlaOff üzüldümbenim vademe daha var, bende anda iyiydi ama ne olur gelecekte belli olmaz tabii bekliyorum.. çok teşekkürler cevap için :)
Anda iyi derken ben onu anlamıyorum ruh halini mi söyledi?
Canım bak dennis kötü değil. Ben onu günlerce bekledim falıma baksın diye. Ama buradaki bazı kişiler hevesimi kırdı. Olumsuz gidiyor bizde dedikleri dedi. Ben hatta onu sayfasına yorumlama bile yapmadım. Ben çok detay verdim diye pişman oldum yoksa gayet net şeyler söyledi. 5 kasım ve sonrası dedi ama kader biraz da bizim elimizde. Ben geçen sevdiğim çocuğa çağrı bıraktım işleri yoğun dönmedi ağladım moral bozdum rezil oldum dedim sonra baktım akşamı aramış. Belki konuşmadım ama hisler vara sanki gerçekten denissin dediklerinin haklılık payı var. Sana ne demişse kalbinin sesiyle harmanla
Canım kalbinin sesi seni her yere götürür. En son mayıs da konuşmuştuk ve ben kasımda çağrı attım. Sırf dennis konuşacaksınız dediği için ama benim kaderim benim elimde 6 ay atmadım çağrı neden bu ay attım çünkü beklemekle olmuyor. Umarım sevdiğin sana dönüş sağlar ve musmutluuu olursunAnda iyi derken evet, o anki düşüncelerini/sorunlarını bildi, biraz teyit etme şansım oldu aynı ortamlarda olduğumuz için ve evet denisin sorduğum kişinin o anki düşünceleri için söyledikleri doğruydu.
Çook teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız :) Haklısınız kader biraz da bizim elimizde bakalım umarım bizim durumlar da düzelir denisin dediği vadeye :)
Arkadaşlar dennisee fal baktırdım 4 gün oluyor bana açılımı kısa geldi ama vadeli şeyler söyledi. Benim için 5 kasım dedi bakalım az kaldı. Siz de baktırdıysanız memnun oldunuz mu sizin için doğru vadeyi verdi mi?
Canım ben maalesef odaklandı ayın 5i geçince de ben harekete geçtim çağrı attım. Nasıl yaşadın yakın zamandakileriBende baktirdim memnun kaldim az bakiyor fakat hislerinin oldugunu dusunuyorum yakin gelecek dediklerinden yasadim tarihlere zamanlara odaklanmamaya calistim otelenmesin diye
Canım ben maalesef odaklandı ayın 5i geçince de ben harekete geçtim çağrı attım. Nasıl yaşadın yakın zamandakileri
Canım kendi baktığın katinalarda neler çıkıyor pekiBana da kasım sonu aralık sonu dedi , benim zamana da az kaldı 16-17 gün önce mesaj atmıştım cevap alamamıştım neyse , benim enerjim çok düştü çok fal baktırdım en son katina alıp kendim baktım düşün artık bakalım nolucak çok merak ediyorum :)
Canım kendi baktığın katinalarda neler çıkıyor peki
Canım etiketlemeyi unutmuşum: )))Katina çok acımazsız hiç torpili yok , bana adamın ruh durumunu döküyor gelecek diyor :) bakalım neler olucak
Canım etiketlemeyi unutmuşum: )))
Peki canım hem ben belki sana öncü olurum yorumladıktan sonra onu aramayı düşünüyorum:))) konuyu zaten biliyorsun az çokCanım dur ben sana yorumlicam :) bakalım o falcı ben mi ayy 40 yıllık falcı gibi oldum şaka gibi , bu herifler naptı bize içimizde ne cevherler varmış ortaya çıkardı![]()
Canım etiketlemeyi unutmuşum: )))
Peki canım hem ben belki sana öncü olurum yorumladıktan sonra onu aramayı düşünüyorum:))) konuyu zaten biliyorsun az çok