Fal sepeti Dennis?

Madilik34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
359
503
53
Arkadaşlar dennisee fal baktırdım 4 gün oluyor bana açılımı kısa geldi ama vadeli şeyler söyledi. Benim için 5 kasım dedi bakalım az kaldı. Siz de baktırdıysanız memnun oldunuz mu sizin için doğru vadeyi verdi mi?

Arkadaşlar dennisee fal baktırdım 4 gün oluyor bana açılımı kısa geldi ama vadeli şeyler söyledi. Benim için 5 kasım dedi bakalım az kaldı. Siz de baktırdıysanız memnun oldunuz mu sizin için doğru vadeyi verdi mi?
Merhaba :) dennise e ben de fal baktırdım anda iyiydi ama vadesine var, sizde çıkan bişeyler oldu mu?

Off üzüldüm :KK43: benim vademe daha var, bende anda iyiydi ama ne olur gelecekte belli olmaz tabii bekliyorum.. çok teşekkürler cevap için :)
Canım bak dennis kötü değil. Ben onu günlerce bekledim falıma baksın diye. Ama buradaki bazı kişiler hevesimi kırdı. Olumsuz gidiyor bizde dedikleri dedi. Ben hatta onu sayfasına yorumlama bile yapmadım. Ben çok detay verdim diye pişman oldum yoksa gayet net şeyler söyledi. 5 kasım ve sonrası dedi ama kader biraz da bizim elimizde. Ben geçen sevdiğim çocuğa çağrı bıraktım işleri yoğun dönmedi ağladım moral bozdum rezil oldum dedim sonra baktım akşamı aramış. Belki konuşmadım ama hisler vara sanki gerçekten denissin dediklerinin haklılık payı var. Sana ne demişse kalbinin sesiyle harmanla

Anda iyi derken ben onu anlamıyorum ruh halini mi söyledi?
Canım bak dennis kötü değil. Ben onu günlerce bekledim falıma baksın diye. Ama buradaki bazı kişiler hevesimi kırdı. Olumsuz gidiyor bizde dedikleri dedi. Ben hatta onu sayfasına yorumlama bile yapmadım. Ben çok detay verdim diye pişman oldum yoksa gayet net şeyler söyledi. 5 kasım ve sonrası dedi ama kader biraz da bizim elimizde. Ben geçen sevdiğim çocuğa çağrı bıraktım işleri yoğun dönmedi ağladım moral bozdum rezil oldum dedim sonra baktım akşamı aramış. Belki konuşmadım ama hisler vara sanki gerçekten denissin dediklerinin haklılık payı var. Sana ne demişse kalbinin sesiyle harmanla

Anda iyi derken evet, o anki düşüncelerini/sorunlarını bildi, biraz teyit etme şansım oldu aynı ortamlarda olduğumuz için ve evet denisin sorduğum kişinin o anki düşünceleri için söyledikleri doğruydu.
Çook teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız :) Haklısınız kader biraz da bizim elimizde bakalım umarım bizim durumlar da düzelir denisin dediği vadeye :)

Anda iyi derken evet, o anki düşüncelerini/sorunlarını bildi, biraz teyit etme şansım oldu aynı ortamlarda olduğumuz için ve evet denisin sorduğum kişinin o anki düşünceleri için söyledikleri doğruydu.
Çook teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız :) Haklısınız kader biraz da bizim elimizde bakalım umarım bizim durumlar da düzelir denisin dediği vadeye :)
Canım kalbinin sesi seni her yere götürür. En son mayıs da konuşmuştuk ve ben kasımda çağrı attım. Sırf dennis konuşacaksınız dediği için ama benim kaderim benim elimde 6 ay atmadım çağrı neden bu ay attım çünkü beklemekle olmuyor. Umarım sevdiğin sana dönüş sağlar ve musmutluuu olursun

Bende baktirdim memnun kaldim az bakiyor fakat hislerinin oldugunu dusunuyorum yakin gelecek dediklerinden yasadim tarihlere zamanlara odaklanmamaya calistim otelenmesin diye

Bende baktirdim memnun kaldim az bakiyor fakat hislerinin oldugunu dusunuyorum yakin gelecek dediklerinden yasadim tarihlere zamanlara odaklanmamaya calistim otelenmesin diye
Canım ben maalesef odaklandı ayın 5i geçince de ben harekete geçtim çağrı attım. Nasıl yaşadın yakın zamandakileri

Canım ben maalesef odaklandı ayın 5i geçince de ben harekete geçtim çağrı attım. Nasıl yaşadın yakın zamandakileri

Bana da kasım sonu aralık sonu dedi , benim zamana da az kaldı 16-17 gün önce mesaj atmıştım cevap alamamıştım neyse , benim enerjim çok düştü çok fal baktırdım en son katina alıp kendim baktım düşün artık bakalım nolucak çok merak ediyorum :)

Bana da kasım sonu aralık sonu dedi , benim zamana da az kaldı 16-17 gün önce mesaj atmıştım cevap alamamıştım neyse , benim enerjim çok düştü çok fal baktırdım en son katina alıp kendim baktım düşün artık bakalım nolucak çok merak ediyorum :)
Canım kendi baktığın katinalarda neler çıkıyor peki

Canım biz senle kaderdaşız benimki de pöhdü:)) psikolojileri bozuk diye alttan ala ala ne hallere düştük. Ben hiç katina bakmamıştım 1 hafta önce birine baktırdım. Nokta atışları vardı. Sence bu kartlar olumlu mu? Eprahatın anlamını çözemedim

Eklentiler

• Capture+_2017-11-07-22-45-02.webp
    Capture+_2017-11-07-22-45-02.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 83
  • Capture+_2017-11-07-22-45-08.webp
    Capture+_2017-11-07-22-45-08.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 80
Canım dur ben sana yorumlicam :) bakalım o falcı ben mi ayy 40 yıllık falcı gibi oldum şaka gibi , bu herifler naptı bize içimizde ne cevherler varmış ortaya çıkardı :dondurma:
Peki canım hem ben belki sana öncü olurum yorumladıktan sonra onu aramayı düşünüyorum:))) konuyu zaten biliyorsun az çok

Canım etiketlemeyi unutmuşum: )))

Canım bu adam ruhsal bir bunalım yaşıyor enerjisi yerlerde bitik halde , ama aynı zamanda merhametli biri kalbi yumuşak biri. Sana çok haksızlığı olmuş , yani adaletsiz davranmış bir anda bir karar almış. bir süre daha acı çekeceksin ama çok uzun sürmeyecek.

Sevgisi gerçek hisleri kesinlikle yalan değil ve derin görünüyor şuan beyninde iletişime geçme çok net çıkmış bu adama kesinlikle senle iletişime geçecek bu konuda rahat ol!

Hiç ummadığın anda bu adamın aşkı depreşiyor ve sana geri dönücek , bu saatten sonra şans senden yana dönüyor.
sana yaptığı haksızlığın farkına varıcak ve bunu düzeltmek için girişimde bulunucak.
Bu nasıl olucak biliyor musun bir arkadaşı ona haksızlık yapıcak, birileri ile tartışması olucak o zaman bunalıp sana geri dönecek sana bu durumu da anlatıcak :)

Back
X