- 4 Mart 2018
- 142
- 50
- 98
- 31
- Konu Sahibi mavipapatyaaaaa
-
Nerde kız o gelsin hemen kimsecikler yok şu an ilgilenen var da ben de tık yokBen fal bakmayı bilmiyorum ama önünüzde diz çökmüş evlenme teklifi eden bir adam var sanki
ahahah tüm öküzler temizlendi efendimOncelikle o okuzu arkada birakarak devam etmek lazim bence
Bak iste duzgun adam bekleniyor araniyor desen ya okuz araniyor dedikce okuzu gelip bulur ahahaahahah tüm öküzler temizlendi efendimyeni öküz aranıyor
Em üstteki fotoğrafta diz çökmüş bir cengaverNerde kız o gelsin hemen kimsecikler yok şu an ilgilenen var da ben de tık yok
hadi bakalım çıkarsa yazacam kızEm üstteki fotoğrafta diz çökmüş bir cengaver
Düzgünü beklerken evde kaldık canısıBak iste duzgun adam bekleniyor araniyor desen ya okuz araniyor dedikce okuzu gelip bulur ahaha
Yok artik evde kalma diye bir sey yok... ayrica yasin dahakac kiii Allah bilir daha 20lerdesindirDüzgünü beklerken evde kaldık canısı
ahah 25 ama biraz daha yaş ilerlerse evlenmem benYok artik evde kalma diye bir sey yok... ayrica yasin dahakac kiii Allah bilir daha 20lerdesindir
Evlenme zaten napacan... evlat olmasa cekilir dert degil :))ahah 25 ama biraz daha yaş ilerlerse evlenmem ben
tamam vazgeçtim evlenmiyorum feminist takılmaya devam ediyorumEvlenme zaten napacan... evlat olmasa cekilir dert degil :))
Ahaha insallah gonlune gore birisi gelsinnntamam vazgeçtim evlenmiyorum feminist takılmaya devam ediyorum
amin canım inşallah bi tane var da iletişim kuramıyoz.ben çekingenimAhaha insallah gonlune gore birisi gelsinnn
Boga olan miamin canım inşallah bi tane var da iletişim kuramıyoz.ben çekingenim
yok ya anlıyo musun kız faldan heyecan yaptımEvlilik gorunuyooorrrr
Yok yahu icimden geleni soyledim:)yok ya anlıyo musun kız faldan heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?