- 11 Şubat 2013
- 132
- 4
- Konu Sahibi hayal_perisi07
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumunuz için çok teşekkürler ben evliyim aslında eşimle aramız çok iyidir sadece bir konudan dolayı son zamanlarda tartışır olduk yani bir birimize kırgın falan da da değiliz sadece soruna çözüm bulamıyoruz.dediğiniz gibi gerçekten şuan üst üste bir sürü sorunla karşılaşıyoruz aksilikler hep üst üste geliyor.Tamamen şekillerden yola çıkarak yorum yapacam hayatında biri var ve devamlı bir kavga gürültü halindesiniz, ancak başka bir erkek senden çok hoşlanıyor ama sen bu adamdan bir habersin suara hayatında hersey üstüste geliyor tam bir kaos ortamindasin yakın bir zamanda güzel bir haber alacaksın cevrende sana yalan söyleyen biri var dikkat etmelisin yorumlarım bukadar ama dedigim gibi usta değilim bu konuda tamamen şekillerden yola çıkarak yorum yaptım
canım kocanın bi tanıdıgı var bi kadın kısa saclı kahverengi acık kahverengi saclı hafifi dalgalı saclı bi kadın.sen bunu kıskanıyorsun ve kocanla olmadık yerte tartısıyorsun adamı bunaltmıssın.evet haklısın o kadının kocanda gözü var ama kocan bunu tınlamıyordu sen kocana küsmüssün ve onunla arandaki bag kopacak sanırım.kocan sana simdi gercekten küsecek sen ondan özür dileyeceksin ama o senden uzaklasacak baska bi yol arıyo kendine canm.bi yandan da o dedigm kadn onun aklını karıstıryo.gebe olabilirsn canım.bak sana bi tavsiye o kadından haberin olmasa bile o kadın var kocanı biliyo elde etmek istiyo.Eki Görüntüle 1581374 Eki Görüntüle 1581375 Eki Görüntüle 1581376 Eki Görüntüle 1581373 Eki Görüntüle 1581372 Eki Görüntüle 1581371 Kızlar rica ediyorum kahve falından anlayan biri falıma bakabilir mi?forumda karşılıklı bakan arkadaşlar var keşke bende her hangi bir fal bilsem de baksam ama ne yazık ki hiç faldan anlamam.şuan çok sıkıntılı ve kararsız bir dönemdeyim.yani bir kere de karşılık beklemeden baksa biri falıma ne bilim iki üç cümle de olsa bişeyler duymak bana iyi gelebilir.
canım kocanın bi tanıdıgı var bi kadın kısa saclı kahverengi acık kahverengi saclı hafifi dalgalı saclı bi kadın.sen bunu kıskanıyorsun ve kocanla olmadık yerte tartısıyorsun adamı bunaltmıssın.evet haklısın o kadının kocanda gözü var ama kocan bunu tınlamıyordu sen kocana küsmüssün ve onunla arandaki bag kopacak sanırım.kocan sana simdi gercekten küsecek sen ondan özür dileyeceksin ama o senden uzaklasacak baska bi yol arıyo kendine canm.bi yandan da o dedigm kadn onun aklını karıstıryo.gebe olabilirsn canım.bak sana bi tavsiye o kadından haberin olmasa bile o kadın var kocanı biliyo elde etmek istiyo.
insallah canım.ne demek canm yorumladım öyleBen de çoğu kadın gibi kıskancımdır fakat şuan kıskançlıkla ilgili bir sorunum yok daha başka sorunlarla uğraşıyorum.umarım bahsettiğiniz tarzda sorunlar yaşamam.zamanınızı ayırıp yorumlarığınız için teşekkür ederim
Valla tek bir fotoğrafta bile hemen hemen yaşadığım şeye yakın bir yorum yapmışsınız.yani insanların bir konuda düşünce yapıları beni çok rahatsız ediyor hayatımı ciddi olarak etkilemese de o tarz şeylerle ara ara karşılaşıyorum ve canım sıkılıyor rahatsız oluyorum.ama tek sorunum bu değil maddi sorunlar eşimle ikimizin aile özlemi özgüven sorunum ve de şimdi taşınma sorunum var.tabi ufak tefek başka şeyler de çok bunaltıyor beni.valla şimdi diğer resimlere nasıl yorum yaparsınız merak ettim şimdisana son resime bir yorum yapayim, cevrende yada yakin cevrende bir kac kisi yuzunden icinde cozemedigin problemler var ve bu kisilerle tartisma halindesin ve iki kiside dolayli bu isin icinde. yani hayatinda birden fazla insanla ayni konu yuzunden kargasa halindesin. Fala inanma falsizda kalma:)
Canım ben bu konuda iyiyim diyemem resimlerde görüp hissettiklerimi yazdım fal konusunda korkularım var benim yazmakta bile Tereddüt ettim. Sana su olacak bu olacak diye asla birsey demem ama su an icin yaşadıkların hakkında tahmini yorum Yaptım. Benim orda gördüğüm sağda solda uc bes kişinin konuşmaları Tartışmalar ve bunun senin içinde yer etmiş olması seni bunalmış olması. Sanki san karışan ve kendi aralarında konuşan insanlar var, hele hele 3 tanesi sana baya yakın iki tanesi uzaktan sadece Konuşuyor.Valla tek bir fotoğrafta bile hemen hemen yaşadığım şeye yakın bir yorum yapmışsınız.yani insanların bir konuda düşünce yapıları beni çok rahatsız ediyor hayatımı ciddi olarak etkilemese de o tarz şeylerle ara ara karşılaşıyorum ve canım sıkılıyor rahatsız oluyorum.ama tek sorunum bu değil maddi sorunlar eşimle ikimizin aile özlemi özgüven sorunum ve de şimdi taşınma sorunum var.tabi ufak tefek başka şeyler de çok bunaltıyor beni.valla şimdi diğer resimlere nasıl yorum yaparsınız merak ettim şimdi
Yakın çevremizde birkaç arkadaşımızdan başka kimsemiz yok onlarla da ara ara görüşüyoruz.bana karışan yok.karışmak değilde ben bazı insanlarının bir konuda düşünce yapılarını yanlış buluyorum eşimin çevresinde de o tarz düşünen insanlar var.o konuda bana çok tuhaf gelen şeyler eşime normal geliyor.neyse aslında falı hiç o niyetlerle kapatmamıştım maddi manevi yaşadığım sorunlar hakkında yorum bekliyordum açıkçası.bir de bir dilek tutmuştum acaba falda dileğimin olup olmayacağı görünür mü?Canım ben bu konuda iyiyim diyemem resimlerde görüp hissettiklerimi yazdım fal konusunda korkularım var benim yazmakta bile Tereddüt ettim. Sana su olacak bu olacak diye asla birsey demem ama su an icin yaşadıkların hakkında tahmini yorum Yaptım. Benim orda gördüğüm sağda solda uc bes kişinin konuşmaları Tartışmalar ve bunun senin içinde yer etmiş olması seni bunalmış olması. Sanki san karışan ve kendi aralarında konuşan insanlar var, hele hele 3 tanesi sana baya yakın iki tanesi uzaktan sadece Konuşuyor.
Canım fal insanın ruh halini yansıtır bunu asla unutma, ben orda iki kisi Arasında bir çocuk ta gördüm ama bu da sanırım senin eşinle olan çocuk konuşmandir. Ne turlu fal olursa olsun sadece yaşadıklarını ve düşüncelerini fala aktarırsın, karşıda ki insan da yaşadıklarını bilir olabilecekleri tahmin eder o kadar biZlerde yaşanmışı bildiği icin herseyi bileceğini zannederiz, ben Tarot falında özellikle bunu yaşadım kahve falında da, yaşadıklarımı ruh halimi oldugu gibi anlattılar ama su olacak bu olacak diye beni bosuna sevindirdiler, nitekim hic biri olmadı. Fal senin yansimandir bunu unutma, bende Korktuğum seylere Şahit olduğumdan fal falan bakmıyorum artık :)Şuan
Yakın çevremizde birkaç arkadaşımızdan başka kimsemiz yok onlarla da ara ara görüşüyoruz.bana karışan yok.karışmak değilde ben bazı insanlarının bir konuda düşünce yapılarını yanlış buluyorum eşimin çevresinde de o tarz düşünen insanlar var.o konuda bana çok tuhaf gelen şeyler eşime normal geliyor.neyse aslında falı hiç o niyetlerle kapatmamıştım maddi manevi yaşadığım sorunlar hakkında yorum bekliyordum açıkçası.bir de bir dilek tutmuştum acaba falda dileğimin olup olmayacağı görünür mü?
Ruh halim çok kötü bu aralar.umarım yakında herşey yoluna girer.çocuk konuşmalarımız oluyor eşimle ama şuan için düşünmüyoruz.yorumlarınız için çok teşekkür ederimCanım fal insanın ruh halini yansıtır bunu asla unutma, ben orda iki kisi Arasında bir çocuk ta gördüm ama bu da sanırım senin eşinle olan çocuk konuşmandir. Ne turlu fal olursa olsun sadece yaşadıklarını ve düşüncelerini fala aktarırsın, karşıda ki insan da yaşadıklarını bilir olabilecekleri tahmin eder o kadar biZlerde yaşanmışı bildiği icin herseyi bileceğini zannederiz, ben Tarot falında özellikle bunu yaşadım kahve falında da, yaşadıklarımı ruh halimi oldugu gibi anlattılar ama su olacak bu olacak diye beni bosuna sevindirdiler, nitekim hic biri olmadı. Fal senin yansimandir bunu unutma, bende Korktuğum seylere Şahit olduğumdan fal falan bakmıyorum artık :)