R rukiyekkc Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2017 3 3 1 26 16 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyekkc #1 Hastalığım nedeniyle kahve içemiyorum fakat fal baktırmak istiyorum içmek zorunda mıyım yoksa başka bir yolu var mı?
Hastalığım nedeniyle kahve içemiyorum fakat fal baktırmak istiyorum içmek zorunda mıyım yoksa başka bir yolu var mı?
eliif92 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2017 622 524 53 19 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyekkc #2 rukiyekkc .!.: Hastalığım nedeniyle kahve içemiyorum fakat fal baktırmak istiyorum içmek zorunda mıyım yoksa başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... hayır mesela sana kim bakıcaksa adını soyadını söylüyosun o senin niyetinle içiyo ve senin falına bakabiliyor hemde benim içtiğimden cok daha fazlası cıkıyor :))
rukiyekkc .!.: Hastalığım nedeniyle kahve içemiyorum fakat fal baktırmak istiyorum içmek zorunda mıyım yoksa başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... hayır mesela sana kim bakıcaksa adını soyadını söylüyosun o senin niyetinle içiyo ve senin falına bakabiliyor hemde benim içtiğimden cok daha fazlası cıkıyor :))
1 1_banualkann Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2018 3 0 1 30 27 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyekkc #3 Merhaba geçenlerde fal baktırdım ankarada ama isim vermek istemiyorum önerebileceğiniz birisi varmı
yagmurercan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2015 311 143 33 40 5 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi rukiyekkc #4 1_banualkann .!.: Merhaba geçenlerde fal baktırdım ankarada ama isim vermek istemiyorum önerebileceğiniz birisi varmı Genişletmek için tıkla... Tuana vardı kızılayda catı var biliyosan ya da güneş ablaya gidebilirsin çoğu dediği çıkıyo
1_banualkann .!.: Merhaba geçenlerde fal baktırdım ankarada ama isim vermek istemiyorum önerebileceğiniz birisi varmı Genişletmek için tıkla... Tuana vardı kızılayda catı var biliyosan ya da güneş ablaya gidebilirsin çoğu dediği çıkıyo