Fal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu açılış mesajını yazanla sonraki mesajları yazanın aynı kişi olmaması dışında sorun yok.(!) Bir anda yazım tarzınız değişmiş.
Yok kız hala -de / de hatası yapıyor bence aynı. Sadece reklam çabası ters tepince agresifleşti. 🤣🤣🤣

Sevgilimin hakkında şüphelerim vardı ve şimdiye kadar o kadar çok fal baktırdım ki ama nefes abla Lina abla ronay abla kadar iyi falcı görmedim , şimdiye kadar o kadar yere boş yere para vermişim güneş.falcafe de nefes ablaya Lina ablaya ronay ablaya mutlaka baktırın kızlar , işden ayrılacaksın dedi ki çok severek çalışıyorum şirket kapandı ve 1 ay içinde 3 teklif gelecek dedi ben hala şoktayım

Kıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz 😂😂😂 sayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur

İşde işi gücün yok ki böyle salak salak işlerle uğraş dur sende haklısın , iş olsa bile yapabilecek kabiliyetin yoksa ne yapacaksın , hadi aşkım sen şimdi ordan burdan 3-5 kişiye daha salla akşam olur zaten bugünü de böyle kapatırsın 😂😂😂 sabırsızlıkla bekliyormuş shshshshhshahs

İşde işi gücün yok ki böyle salak salak işlerle uğraş dur sende haklısın , iş olsa bile yapabilecek kabiliyetin yoksa ne yapacaksın , hadi aşkım sen şimdi ordan burdan 3-5 kişiye daha salla akşam olur zaten bugünü de böyle kapatırsın 😂😂😂 sabırsızlıkla bekliyormuş shshshshhshahs
Çok komiksin senin gibi insanlar yüzünden Bursalı dostlarimdan olamam banlanma olmasa senin gibi çirkef olabilirdim ama degmeZ

Kıyamadım ya size , siz tabi alışmışsınız sizi dolandıran sayfalara , aşkım benim bide çok bilmiş gibi konuşuyorsunuz 😂😂😂 sayfa benim olsa reklam vermek yerine size mi söylerim , bi kaç kişi fal sayfası önerir misiniz yazmış ay bide size açıklama yapıyorum,neyse aşkım siz hadi dolandırılın ha bide o güzel aklınızı çok kullanmayın , günlük hayatınız da ihtiyacınız olur
Umudunu fallara bağlayan biri akıl konusunda yorum yapmasın mümkünse fjdjdjejej

Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz
İyi de sana soran oldu mu jdjdjdjdj :) işler kesatsa kendine falcılık dışında gerçek meslekler bul reklamın da bu kadar avamı yani

Ne kadar kötü düşünceli insanlarsınız , burda sadece güzel bir fal sitesi öneriyorum , baktırmak isteyenler için , içinizin fesatlığını her yerde belli etmek zorunda değilsiniz
İyi de sana soran oldu mu jdjdjdjdj :) işler kesatsa kendine falcılık dışında gerçek meslekler bul reklamın da bu kadar avamı yani
Shshhdhdh burdaki yazacaktın herhalde. Ben de bursaliyim dedim kim bunlar :KK53:
o mesajı ben yazmadım bunu nasıl becerdin

o mesajı ben yazmadım bunu nasıl becerdin
Sana bildirim geldi dimi cinliyim çünkü ben :KK53: bebeğim bikaç gündür forumda sorun var bana da oldu aynısı alıntı geliyor tıklıyorum başkasına

Ya şu fal olayında farklı ne diyorlar Allah aşkına
Mesela
Birileri senin hakkında konuşuyor
Üzerinde göz var
Kısmet gözüküyor
Yol var
At murat
Hep köşesi olmayan yuvarlak tahminler herkeste olağan şeyler tutuyor illaki
Buda falcının marifeti oluyor Öylemi
Bi yakınıma falcı 3 yıla kadar eşinin başına yukarıdan bişey düşerek ölecek demişti
15 yıl sonra adam Kanserden öldü
Buna inandığını varsay 3 yıl geçmez be ya:)
Ama 15.03’ün katıdır tutmuş sayılır bence🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X