ben de fal bakıyorum istersen bakayım sana canımkızlar arkadaşımın bi tanıdığı var kadın yakınlarına fal bakıyor ve oğlunun evleneceği kızı oğlu tanışmadan önce bile birebir tarif etmiş bir kadın her şeyi net biliyor wp üzerinden bana da baktı ve çoğu şeyi bildi benim sevdiğim bir oğlan var ve kesinlikle kavuşamayacağımızı söyledi içim çok huzursuz oldu başına böyle bir şey gelen var mı böyle biri tarafından falı bakılıp tutmayan
Teşekkür ederim bir daha baktırmayacağımben de fal bakıyorum istersen bakayım sana canım
O kadar becerikli olsaydı whatsapp köşelerinde üç kuruşa fal bakıp yaşamaya çalışmazdı, 50 kere zengin olmuştu her şeyi bilipkızlar arkadaşımın bi tanıdığı var kadın yakınlarına fal bakıyor ve oğlunun evleneceği kızı oğlu tanışmadan önce bile birebir tarif etmiş bir kadın her şeyi net biliyor wp üzerinden bana da baktı ve çoğu şeyi bildi benim sevdiğim bir oğlan var ve kesinlikle kavuşamayacağımızı söyledi içim çok huzursuz oldu başına böyle bir şey gelen var mı böyle biri tarafından falı bakılıp tutmayan
Ücretli bakmıyor ki yeminliymiş ısrar ettiğim için arkadaşım aracılığıyla baktıO kadar becerikli olsaydı whatsapp köşelerinde üç kuruşa fal bakıp yaşamaya çalışmazdı, 50 kere zengin olmuştu her şeyi bilip
Fala bakanın ilacı var ise kafasına sürsün. Alem içerisinde alem vardır farklı Alem ile iletişimi var ise bilme ihtimali yüksek yalnız her alemin kendi frekansı vardır asıl olan her alemin kendi içinde kalması öbür türlü sizden bir şey almadan kimse size bir şey vermez. Size tavsiyem fal baktırmayın, iş kaybınız, eş kaybınız, ilişki kaybınız ya da kayıplarınızın başlıca sebebi olabilir.kızlar arkadaşımın bi tanıdığı var kadın yakınlarına fal bakıyor ve oğlunun evleneceği kızı oğlu tanışmadan önce bile birebir tarif etmiş bir kadın her şeyi net biliyor wp üzerinden bana da baktı ve çoğu şeyi bildi benim sevdiğim bir oğlan var ve kesinlikle kavuşamayacağımızı söyledi içim çok huzursuz oldu başına böyle bir şey gelen var mı böyle biri tarafından falı bakılıp tutmayan
Haklısınız korktum zaten teşekkür ederimFala bakanın ilacı var ise kafasına sürsün. Alem içerisinde alem vardır farklı Alem ile iletişimi var ise bilme ihtimali yüksek yalnız her alemin kendi frekansı vardır asıl olan her alemin kendi içinde kalması öbür türlü sizden bir şey almadan kimse size bir şey vermez. Size tavsiyem fal baktırmayın, iş kaybınız, eş kaybınız, ilişki kaybınız ya da kayıplarınızın başlıca sebebi olabilir.
Tamam da milyoner değil sonuçta ha ücretli ha ücretsiz.Ücretli bakmıyor ki yeminliymiş ısrar ettiğim için arkadaşım aracılığıyla baktı(
Yani bir zamanlar çok baktırdım birebir çok tutmuslugu var ama bize bakanlar paralı falcilardi ciddi bilgileri bildiler o yüzden ben artık bu konuda geleceği bilen yoktur falan diyemiyorum ama uzak durmaya çalışıyorum.kızlar arkadaşımın bi tanıdığı var kadın yakınlarına fal bakıyor ve oğlunun evleneceği kızı oğlu tanışmadan önce bile birebir tarif etmiş bir kadın her şeyi net biliyor wp üzerinden bana da baktı ve çoğu şeyi bildi benim sevdiğim bir oğlan var ve kesinlikle kavuşamayacağımızı söyledi içim çok huzursuz oldu başına böyle bir şey gelen var mı böyle biri tarafından falı bakılıp tutmayan
Haram bacım şirk bu. Şakasıda ciddide bakılmaz. Egwr müslümansan lütfen dikkate al olur mu Allah ve resulun kesin emri varkızlar arkadaşımın bi tanıdığı var kadın yakınlarına fal bakıyor ve oğlunun evleneceği kızı oğlu tanışmadan önce bile birebir tarif etmiş bir kadın her şeyi net biliyor wp üzerinden bana da baktı ve çoğu şeyi bildi benim sevdiğim bir oğlan var ve kesinlikle kavuşamayacağımızı söyledi içim çok huzursuz oldu başına böyle bir şey gelen var mı böyle biri tarafından falı bakılıp tutmayan
Bende istiyorummmmben de fal bakıyorum istersen bakayım sana canım