FAL

Anoanoano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
86
kızlar arkadaşımın bi tanıdığı var kadın yakınlarına fal bakıyor ve oğlunun evleneceği kızı oğlu tanışmadan önce bile birebir tarif etmiş bir kadın her şeyi net biliyor wp üzerinden bana da baktı ve çoğu şeyi bildi benim sevdiğim bir oğlan var ve kesinlikle kavuşamayacağımızı söyledi içim çok huzursuz oldu başına böyle bir şey gelen var mı böyle biri tarafından falı bakılıp tutmayan

ben de fal bakıyorum istersen bakayım sana canım

Falan göre değil de kişiliğinegöre analiz yapsak şu çocuğu?

O kadar becerikli olsaydı whatsapp köşelerinde üç kuruşa fal bakıp yaşamaya çalışmazdı, 50 kere zengin olmuştu her şeyi bilip

O kadar becerikli olsaydı whatsapp köşelerinde üç kuruşa fal bakıp yaşamaya çalışmazdı, 50 kere zengin olmuştu her şeyi bilip
Ücretli bakmıyor ki yeminliymiş ısrar ettiğim için arkadaşım aracılığıyla baktı (

Fala bakanın ilacı var ise kafasına sürsün. Alem içerisinde alem vardır farklı Alem ile iletişimi var ise bilme ihtimali yüksek yalnız her alemin kendi frekansı vardır asıl olan her alemin kendi içinde kalması öbür türlü sizden bir şey almadan kimse size bir şey vermez. Size tavsiyem fal baktırmayın, iş kaybınız, eş kaybınız, ilişki kaybınız ya da kayıplarınızın başlıca sebebi olabilir.

Haklısınız korktum zaten teşekkür ederim

Yani bir zamanlar çok baktırdım birebir çok tutmuslugu var ama bize bakanlar paralı falcilardi ciddi bilgileri bildiler o yüzden ben artık bu konuda geleceği bilen yoktur falan diyemiyorum ama uzak durmaya çalışıyorum.

Haram bacım şirk bu. Şakasıda ciddide bakılmaz. Egwr müslümansan lütfen dikkate al olur mu Allah ve resulun kesin emri var

Astrocenter, Tellwe ya da Fal Sepeti’nde gerçekten çok iyi dediğiniz, özellikle vadeleri tutan falcılar var mı?

Daha önce baktırıp söyledikleri çıkan, zamanlama konusunda da başarılı bulduğunuz kişileri önerebilir misiniz?

`