Üstüne bastınız ayağınızı kaldırınReklam kokusu alıyorum.
Slm bende medyum mina facebook ta var süper ötesi dene bencekızlar 1 bucuk senedir sürekli gittiğim bir falcı var ismi ebced füsun fenerbahce nostradamus cafede calısıyo onunla tanıstıktan sonra tüm hayatım değişti ve yanlızca ebced hesabına o bakıyor kodlama yaptırıp kursunda döktürdüm ve gerçekten kodlamadan sonra tüm istediklerim yerine geldi hayata bakısım değişti ama sadece bende mi böyle oldu diye merak ediyorum başka deneyen var mı googleden ebced füsun yazınca harıka yorumlar çıkıyor arkadaşlarımı da götürdüm onlarda memnun kaldılar şimdi sizlerden yorum bekliyorummmm
:) ankara-aylin hanımı tek geçerim. Ama pahalı maalesefkızlar 1 bucuk senedir sürekli gittiğim bir falcı var ismi ebced füsun fenerbahce nostradamus cafede calısıyo onunla tanıstıktan sonra tüm hayatım değişti ve yanlızca ebced hesabına o bakıyor kodlama yaptırıp kursunda döktürdüm ve gerçekten kodlamadan sonra tüm istediklerim yerine geldi hayata bakısım değişti ama sadece bende mi böyle oldu diye merak ediyorum başka deneyen var mı googleden ebced füsun yazınca harıka yorumlar çıkıyor arkadaşlarımı da götürdüm onlarda memnun kaldılar şimdi sizlerden yorum bekliyorummmm
kımdır bu kısı bılgı verırmısın?:) ankara-aylin hanımı tek geçerim. Ama pahalı maalesef
kızlar 1 bucuk senedir sürekli gittiğim bir falcı var ismi ebced füsun fenerbahce nostradamus cafede calısıyo onunla tanıstıktan sonra tüm hayatım değişti ve yanlızca ebced hesabına o bakıyor kodlama yaptırıp kursunda döktürdüm ve gerçekten kodlamadan sonra tüm istediklerim yerine geldi hayata bakısım değişti ama sadece bende mi böyle oldu diye merak ediyorum başka deneyen var mı googleden ebced füsun yazınca harıka yorumlar çıkıyor arkadaşlarımı da götürdüm onlarda memnun kaldılar şimdi sizlerden yorum bekliyorummmm
size soyledıklerınden cıkan oldumu?aslında falcı desem değil kahve falı mazeret sanki. anlatmak istediklerini faldan sonra dinliyor onlara yorum yapıyor ki en şaşırtıcı yan bu. nasıl yapıyor bunu bilmiyorum değişik bir yanı var sanki cidden mistik güçleri var. sonra daha bir şeyler çıkabilir ara ara arayabilirim seni diyor ya da yazabilirim diyor sen neyi istersen o iletişimi veriyorsun.... ürpertici. günde sadece 3 kişiye bakabiliyor o da canı isterse:) yaşam koçu-falcı-ve bence haberci birazda.
yanlış saçma bir şey hiç söylemedi.Bilinmesi zor birkaç şey söyledi ki bunu hep yapmış. Ve gelecekten bahsedebiliyor...Ağzım açık kaldı. Bir daha gitmek zor ancak eğer kabul ediyorsa siz ona ulaşabiliyorsunuz referans oluyorsunuz başkası için. sanırım enerji salgılıyor ve bilinmek istemiyor. o size ulaşıyor buyrun diyor yada müsaitseniz gelirim diyor:) enteresan birisize soyledıklerınden cıkan oldumu?
aslında falcı desem değil kahve falı mazeret sanki. anlatmak istediklerini faldan sonra dinliyor onlara yorum yapıyor ki en şaşırtıcı yan bu. nasıl yapıyor bunu bilmiyorum değişik bir yanı var sanki cidden mistik güçleri var. sonra daha bir şeyler çıkabilir ara ara arayabilirim seni diyor ya da yazabilirim diyor sen neyi istersen o iletişimi veriyorsun.... ürpertici. günde sadece 3 kişiye bakabiliyor o da canı isterse:) yaşam koçu-falcı-ve bence haberci birazda.
Ankaradaysanız sorabilirim bu ara bakıyor mu. 100 tl idi ben gittiğimde 6 ay olmuştur. Mesajdan yazın ki size sorup döneyimNerde yeri, nasil ulasiriz ? Fiyatlari nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?