Fal

massuenos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
2
0
1
31
kızlar 1 bucuk senedir sürekli gittiğim bir falcı var ismi ebced füsun fenerbahce nostradamus cafede calısıyo onunla tanıstıktan sonra tüm hayatım değişti ve yanlızca ebced hesabına o bakıyor kodlama yaptırıp kursunda döktürdüm ve gerçekten kodlamadan sonra tüm istediklerim yerine geldi hayata bakısım değişti ama sadece bende mi böyle oldu diye merak ediyorum başka deneyen var mı googleden ebced füsun yazınca harıka yorumlar çıkıyor arkadaşlarımı da götürdüm onlarda memnun kaldılar şimdi sizlerden yorum bekliyorummmm

Bende kendisine fal baktırdım Bağdat caddesi nostradamus cafedeydi kendisi ozaman ebced falı bana çok ilginç geldi açıkçası ben memnun kaldım verdiği tarihlerde ki olayları yaşadım daha sonra olaylar gerçekleşince tekrar gittim fakat ayrıldığı söylendi ama gerçekten Fenerbahçe'de ki şubedeyse ben en kısa zamanda tekrar gitmek isterim

Slm bende medyum mina facebook ta var süper ötesi dene bence

:) ankara-aylin hanımı tek geçerim. Ama pahalı maalesef

aslında falcı desem değil kahve falı mazeret sanki. anlatmak istediklerini faldan sonra dinliyor onlara yorum yapıyor ki en şaşırtıcı yan bu. nasıl yapıyor bunu bilmiyorum değişik bir yanı var sanki cidden mistik güçleri var. sonra daha bir şeyler çıkabilir ara ara arayabilirim seni diyor ya da yazabilirim diyor sen neyi istersen o iletişimi veriyorsun.... ürpertici. günde sadece 3 kişiye bakabiliyor o da canı isterse:) yaşam koçu-falcı-ve bence haberci birazda.

size soyledıklerınden cıkan oldumu?

size soyledıklerınden cıkan oldumu?
yanlış saçma bir şey hiç söylemedi.Bilinmesi zor birkaç şey söyledi ki bunu hep yapmış. Ve gelecekten bahsedebiliyor...Ağzım açık kaldı. Bir daha gitmek zor ancak eğer kabul ediyorsa siz ona ulaşabiliyorsunuz referans oluyorsunuz başkası için. sanırım enerji salgılıyor ve bilinmek istemiyor. o size ulaşıyor buyrun diyor yada müsaitseniz gelirim diyor:) enteresan biri

Nerde yeri, nasil ulasiriz ? Fiyatlari nasil?

Slm annem yıllar önce tesadüfen fal baktirmisti. Kadın muhteşemddi.herseyi bilmiŞti. Hatta tarihlertarihleriyle.aklimda kalan adi soyadi.antalyada oturduğu. Acaba bu kadını nasıl bulabilirim ki

merhaba kızlar bende bakırköyde bakan sunrise cafe de yiğitin telini istiyorum ama yiğit ordan ayrılmış malesef telini bilen varsa bana yazabilirmi lütfenn

Merhabalar herkese bir suredir Bagdar cd. Nostradamus Cafe nin mudavimi oldum.ismi degismis Istanbul Cafe olmus.gercekten cok nezih bir mekan.Fal konusunda ise Yasemin hn var.cok memnun kaldim.kahve fali super.tarot ,isimden kaderimdeki kisileri bile buldu.kisaca on parmaginda on marifet.fal baktirmak isteyen arkadaslara oneriyorum.pisman olmazsiniz

Evettt nette yiğitin falini bende çok duydum.bana da numarasi ni gonderirseniz sevinirim.

Yiğit'i tavsiye etmiyorum. Enerjisi iyi değil. Belki bazı durumları bilebilir ama kişilerin hislerini doğru analiz edemiyor.
Benim Yiğit'le ilgili yazdıklarımı görenler "ne dengesizsin bir övüryorsun, bir yeriyorsun" diyebilirler ama son kararım bu. Ona baktırıp da enerjinizi düşürmeyin, kendine hayrı yok.

Valla kime baktircam bilemedim. Çünkü hemkimseyi tanımıyorum hemde çok düşkünü m fallar a. Napcam ben simdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…