Fal

Canim boyle birazcik uzun paltolu bir erkek var. Twitter gbi bi yerden seni uzun zamandir gozlemliyor. sana bi ilgisi var bu kisinin isminin ya da soyisminin icinde e harfi olabilir.
bi de bu sene cok caliscagin bi donem olacak (gozluk kullaniyor musun?) ve kanatlarini acmis kartal gibi bi kus gordum bu da devlet dairesinde yuksek bi mevkidir. Bilemiyorum okul durumun ne ama istedigin bi ise ya da istedgin okula gireceksin.

ya ay ciddi misin ?
ben baya inanırım fala.
ya emre diye birisi vardı çocuk uzun süre peşimi bırakmadı hasta ve hiç yüzyüze gelmedik acaba o mu.
bu sene istediğim bölümü (anestezi) kazandım :) ve çok yorulacağım galiba..

Ay cok da inanma ben sadece gordugum sekilleri yorumluyorum bazi kisilere tutuyor sadece ama ciddi bi sekilde fal bakmiyorum oyle moral olsun diye yazdim :) ama emreyi tutturduguma sevindim ahaha ya adamin yaninda bildigin twitter kusu gordum twitterdan mi yaziyordu size

evet ya hasta adam görmeden etmeden taktı beni kafasına teeşekkür ederim ayrıca

8 Mayısta yüklemişsin o zamana göre yoruyorum falını..
6-7 kişi var bir topluluk bu canım bir söz, nişan gibi birşey olmuş sanki.. ya da birileriyle bir araya gelmişsin belki de geleceksin daha ya da birinin bir töreni olacak. sıkıntını atmışsın çok rahatlamışsın gibi.çok az bir sıkıntın var canım.içini ferah gördüm.iki yolun var ikiside çok hayırlı canım iki karar vereceksin hayırlı olacak bu senin için.hanede kısa kıvrıcık saçlı bir bayan var.dışarıdan gelmiş bu bayan.yanında onun gibi ama saçı biraz daha uzun kıvırcık bir bayan daha var.iki üç adam var bi iki kadın var sanki burda bir el öpme olayı var canım.. abin ya da senden küçük erkek kardeşin filan var mı? hanede Ş ya da S harfi var büyük. birtakım sıkıntılar olmuş hanede ama küçük sıkıntılar..

Teşekkürler Zaman aşımına girmiş bir fal oldu.Tekrar teşekkürler.

evet iki fincanımın yorumu yaşadıklarımı sunmuş.Çok teşekkürederim ağzına sağlık.

Böyle olmaz tavsiyem çok fal seversen Bakırköy'de exibir Cafede şimal hanımı bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…