- 15 Aralık 2015
- 66
- 6
- 6
- 31
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Fallaşmak isteyen var mı ? Kahve falı bakıyorum ama karşılığında sizde bana bakarsanız
Ama gerçekten anlayan olursa çok iyi olur ihtiyacım var bayağı çünkü
Yaa kızlar hala geçerli mi teklifiniz?? Ben de fal biliyorum bakabilirim karşılık olarak.. hadi fallaşalım :)fallaşmak isteyen ?
Selam :) ben de bakabiliyorum kahve falı.. Fallaşmak ister misin) Hadi fallaşalımMerhabaaaa bende biliyorum kahve fali. Hatta falim hazir bilee Bakalım ki
Yaa kızlar hala geçerli mi teklifiniz?? Ben de fal biliyorum bakabilirim karşılık olarak.. hadi fallaşalım :)
olurcnm :)Yaa kızlar hala geçerli mi teklifiniz?? Ben de fal biliyorum bakabilirim karşılık olarak.. hadi fallaşalım :)
kahve ve katina bakıyorum isterseniz eğerFallasmak isteyen var mi kahve falı biliyorum
Olur cnmKahve ve katina falı bakıyorum. Fal
kahve ve katina bakıyorum isterseniz eğer
Kızlar burdan böyle şeyler yazmaya izin varmı bilmiyorum ama acil taksimde cafede çalışabilecek falcıya ihtiyacımız var. İlgilenenler iş arayanlar yazabilirmi. ...karşılıksız bakmıyorum
yasak arkadaşım reklam yapmak üstelik beni neden alıntılıyonKızlar burdan böyle şeyler yazmaya izin varmı bilmiyorum ama acil taksimde cafede çalışabilecek falcıya ihtiyacımız var. İlgilenenler iş arayanlar yazabilirmi. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?