Kızlarrrrr bir kaç kez fal baktırdım hepsinde hep aynı şeyler söyleniyor. Farklı zamanlarda farklı iki falcıya baktırdım aynı seyler söylendi. Kafam karıştı. Aranızdan baktırıp dogru çıkanı oldumu hiç?
Kızlarrrrr bir kaç kez fal baktırdım hepsinde hep aynı şeyler söyleniyor. Farklı zamanlarda farklı iki falcıya baktırdım aynı seyler söylendi. Kafam karıştı. Aranızdan baktırıp dogru çıkanı oldumu hiç?
kahve falını bilen birine baktırman net yoksa hiç beklenmedik garip şeylerle karşılaşıyor insan.. tarot ise yanılma payı az bir fal çeşidi. kahve yakın zamanı tarot ve katine geleceğe dair ip uçları verir.
fincanlı diye bir mobil uygulama var. Geçen ordan fal baktırdım ozan diye bir falcıya. Tarot baktı şok oldum. Canlı canlı video bağlantısı kuruyosun kafede fal baktırır gibi sorularımı da sordum Ozan'a. Diğer uygulamalar ve siteler hep otomatik cevap atıyolar hiç inandırıcılığı yok ama bu tamamen gerçek görüntülü olduğu için artık fincanlı'yı kullanıyorum
Benden sana nacizane bi tavsiye canım bence böyle şeylere inanma ne bak nede baktir. Geleceği Rabbim den başka kimse bilemez. Mesela ben çok öncesi fala çok baktiriyordum inan bana hiçbir işim rast gitmiyordu ne zamanki bıraktım Allaha şükür herşey yoluna girdi :) Sende dene ne gelirse Rabbimden de