• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal

ruveydacibik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
14
4
1
28
Arkadaşlar, 3 aylık bir ilişkim var ve erkek arkadaşımı çok seviyorum. Geçen günlerde Eskişehir'de bir fal cafeye gidip fal baktırdım ve falda erkek arkadaşımın beni aldattığı çıktı. İlk başta inanmak istemedim ama erkek arkadaşım şüphelendirecek hareketler yapıyor. Mesajları telefonunu benden gizliyor ve işim var diye gidip açıklama yapmıyor. Galiba fal doğru çıktı. Sizce ne yapmalıyım?

Falcının lafıyla hareket etme dicem ama madem şüphelendiğin şeyler var, takibe al sevgilini bi şekilde ortaya çıkar zaten

Ben de bir falcıya gittim Antalya Güllükte adı da Cafe Key-f, şüpheyle gittim ama hiç şüphe duyduğum gibi olmadı, gerçekten yön buluyor insan, neslihan diye bir kadın vardı nokta atışı yaptı baya diğerleri gibi değildi ve memnun kaldım valla ben numarasını koyayım istersen ararsın telefondanda bakıyo diye biliyorum 05079596399

Yok teşekkür ederim falcımdan yana bi sıkıntım yok herşeyi bildi zaten ben sadece biraz akıl almak istedim

fala inanma falsız kalma demişler :)
ben inanmıyorum şahsen artık . döktüğüm paranın haddi hesabı yok şu fal işine . okadar acıyorum ki o paralara .
kendime neler alırdım o parayla . ondan hiç baktırmıyorum artık geleceği önceden görsem ne olucak sanki . zamanı gelince yaşanır .. bence falcıya güvenme ama sevgilini takipe al . zaten bu devirde sadık adam kalmadığı için falcılar böyle tespitler yapıyor yani ....

inanmamak lazım sanırım orda soylenen seylere inanıp bir sekilde o enerjiyi yayıyoruz evrene ve evrende al sana deyip veriyor:) hic baktırmamak en iyisi bence

Bahsettiğim kesinlikle fincana bakıp da sana bir yol görünüyor, üç vakite kadar aşk var para var falan değil. Ciddi anlamda profesyonel fal bakılıyor, insan merak etmiyor değil. Yeni başladığın bir iş acaba hayırlı mı olacak diye illa ki merak ediyorsun..

Arkadaşlar, 3 aylık bir ilişkim var ve erkek arkadaşımı çok seviyorum. Geçen günlerde Eskişehir'de bir fal cafeye gidip fal baktırdım ve falda erkek arkadaşımın beni aldattığı çıktı. İlk başta inanmak istemedim ama erkek arkadaşım şüphelendirecek hareketler yapıyor. Mesajları telefonunu benden gizliyor ve işim var diye gidip açıklama yapmıyor. Galiba fal doğru çıktı. Sizce ne yapmalıyım?
Istersen ben önerebilirim birini,Bakırköy'de çoğuna gittim ve karşılaştırdım.bence bu adam iyi biliyor

Hanımlar bende geçtiğimiz günlerde telefonda gal baktırdım arkadaşımızın vasıtasıyla. Bayanın hesap numarasına para atıyosun sonra whatsapptan resim gönderiyorsun sadece seni görmesi yetiyo kadına. Valla dilim tutuldu resmen ailemdeki insanlardan tutun işime herşeyimi bildi özel günümde olduğumu bile. Şiddetle tavsiyemdir

Hanımlar bende geçtiğimiz günlerde telefonda gal baktırdım arkadaşımızın vasıtasıyla. Bayanın hesap numarasına para atıyosun sonra whatsapptan resim gönderiyorsun sadece seni görmesi yetiyo kadına. Valla dilim tutuldu resmen ailemdeki insanlardan tutun işime herşeyimi bildi özel günümde olduğumu bile. Şiddetle tavsiyemdir

:KK57::stop:
Inansak mi :KK70:

Valla arkadaslarımın yorumu güzel ben beğendim belkide benimkini tutturmustur. Sizinde tavsiye edebileceğiniz kişiler varmı? Bakırköy laf cafede Halil de harikaydı randevu alıp baktırın bence :KK9:

Bilmem ilginizi cekermi ama? Bugün tesadüfen Ortaköyde bi cafede fal baktırdim. Muhteşem baktı şino cafe diye bi yer. Kızın adı ecemdi..

Back
X