falcı aranıyor :)

sultansa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
9
1
36
36
sevgili arkadaşlar uzun zamandır fal baktırmıyordum. Gerçi önceden baktırdıklarım çıktı mı derseniz o da yok ama insan işte merak duramıyor bir türlü bana telefonda fal bakan memnun kaldıgınız falcılar varsa numarasını iletebilir misiniz ? konya da bildiğiniz bakan varsa o da olur ama Konya da ben bulamadım. soracak çok sorum var ama benim :((

sevgili arkadaşlar uzun zamandır fal baktırmıyordum. Gerçi önceden baktırdıklarım çıktı mı derseniz o da yok ama insan işte merak duramıyor bir türlü bana telefonda fal bakan memnun kaldıgınız falcılar varsa numarasını iletebilir misiniz ? konya da bildiğiniz bakan varsa o da olur ama Konya da ben bulamadım. soracak çok sorum var ama benim :KK43:(

Merhaba ben telden birine baktırıyorum baya baya iyi bana her dediği çıkıyor. Bana ilişkimin biteceğini bilmişti sonra 1 hafta içinde yazacak dedi yazdı birkaç gün konuşup geri kopacaksınız dedi koptuk birkaç gün sonra tekrar konusup tekrar kopacaksınız dedi koptuk her dediğini yaşıyorum özellikle kişinin ismideki 3 harfi bilmişti ona şok olmuştum baya daha neler neler bana özelden ulaşabilirsiniz telden baktırmak isteyenler bu kız kahve falına bakıyor fincan resimleri yolluyorum

Merhaba ben telden birine baktırıyorum baya baya iyi bana her dediği çıkıyor. Bana ilişkimin biteceğini bilmişti sonra 1 hafta içinde yazacak dedi yazdı birkaç gün konuşup geri kopacaksınız dedi koptuk birkaç gün sonra tekrar konusup tekrar kopacaksınız dedi koptuk her dediğini yaşıyorum özellikle kişinin ismideki 3 harfi bilmişti ona şok olmuştum baya daha neler neler bana özelden ulaşabilirsiniz telden baktırmak isteyenler bu kız kahve falına bakıyor fincan resimleri yolluyorum
Merhaba numarasını iletebilir misin rica etsem

Numarasını msj atabilir misin

sevgili arkadaşlar uzun zamandır fal baktırmıyordum. Gerçi önceden baktırdıklarım çıktı mı derseniz o da yok ama insan işte merak duramıyor bir türlü bana telefonda fal bakan memnun kaldıgınız falcılar varsa numarasını iletebilir misiniz ? konya da bildiğiniz bakan varsa o da olur ama Konya da ben bulamadım. soracak çok sorum var ama benim :KK43:(

İstersen ben ilgilenebilirim seninle fal konusunda oldukca uzmanim ve bugune kada milyonlara fal baktim ve hepsi tekrar tekrar bana gei dondu memnun kaldiklarini soylediler ulasmak istersen iletisme gecebilirsin benimle aydinlatirim seni

Konya da var nasıl yok biliyorum ben

ben de size önerebiliriz medyum neva tlfn da bakiyo kahve ve yıldız name birleşme bağlama bile yapiyo tlfnu 05354200137

Back
X