Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadiköyde Akmarın karşı çaprazında Kimya Sugezer var. İlk iki ay önce gitmiştim iskambil falı baktırdım. Öyle geçmişten bahsedip gereksiz oyalamıyor. Kısa vadede söylediği her şey çıktı. Yıllar önce ayrıldığın sevgilin sana dönecek demişti. İsminin harfıini bile bildi. Sana dönecek ve ciddi dönecek demişti. İnanmamıştım ama çok şaşırdım. Ohaaa oldum yani. Şu an söz kesildi. Hepsi çıkınca tekrar gittim bu sefer suya baktırdım. Su falında dahada detay veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim kızlar. Valla 10 numara falcı. Enerji çalışmaları ve olumlamada yapıyor Yuppiiiiiii kızlar hayatım değişti yaaaa.İstanbul da çok iyi bakan falcı arıyorum, önerisi olan varmı?
reklam yapıyo olabilir misin? tek bi mesaj yazmak için mi açtın hesabı ?Kadiköyde Akmarın karşı çaprazında Kimya Sugezer var. İlk iki ay önce gitmiştim iskambil falı baktırdım. Öyle geçmişten bahsedip gereksiz oyalamıyor. Kısa vadede söylediği her şey çıktı. Yıllar önce ayrıldığın sevgilin sana dönecek demişti. İsminin harfıini bile bildi. Sana dönecek ve ciddi dönecek demişti. İnanmamıştım ama çok şaşırdım. Ohaaa oldum yani. Şu an söz kesildi. Hepsi çıkınca tekrar gittim bu sefer suya baktırdım. Su falında dahada detay veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim kızlar. Valla 10 numara falcı. Enerji çalışmaları ve olumlamada yapıyor Yuppiiiiiii kızlar hayatım değişti yaaaa.
canım numarasını banada verebilirmisin..bide öyle hoca filan değil demi öyle ise baktırmak istemiyorum..Telefondan bakıyormu acaba biliyomusun..bakıyorsa numarasını özelden yazabilirmisin banaCanlar foruma reklam falan için üye olmadım, inşaat Sektöründeyim. Geçenlerde başıma bir kaç olay gelince siteden öneri alabilmek için üye olmuştum ama bu sırada Allah karşıma öyle birisini çıkardı ki başımdan bütün sıkıntımı Allah'ın izniyle aldı. Adam Libya'dan gelmiş, ne hoca ne medyum ne de falcı işi gücü sayılarla dileyenlere özelden bilgisini verebilirim.