Evet kızlar 2 yıllık bı beraberliğim ve ciddi öylesine değil yani neyse konuya geciyorum ablam geçenlerde bı falciya gitmiş sürekli gittiği Cafe ye ancak falcisini orada bulamayınca sadece bı günlüğüne orada olan bı falciya baktirmis ve Falci ona kız kardesinin bir birlikteliği var kız kardesinin bas harfi X sevgilisinin de x demiş benim diğer harflerime bilmiş ve kız kardesin evlilik disi hamile kalacak ve aldırma zamanı geçtiği için aldiramayipp intihar edecek demiş. Nasıl bir şeydir bu ya tamam bı beraberliğim var ve bişeyler yaşanıyor ama bakireligime zarar verilmeden yuzeysel olarak. Ablam bunu bana söyledikten sonra oluyorum korkudan birliktelik düşünmüyorum kesinlikle ama psikolojik olarak korkuyo ından mesela ayın 5 inde hasta olmam gerekirken 9. Da oldum hamileyim sanip her gece psikolojik olarak geceleri ağlıyodum ve 9. Hasta oldum hastalığım bitti suan ama hala korku var icimde acaba suan hamilemiyim diye. Fal da su sekilde ben hamile olduğumun farkına varmayacakmisim vardığım zaman da is isten gecmis olup intihar edecekmisim adam Ekim aylarına denk getirmiş bu olayı psikolojim bozuldu uyku uyuyamiyirum. İcini rahatlatın kızlar
Falciyi ablam da ilk defa gördü bir günlük orada olan bı falciymis. Canım iliskim yok adette oldum ama insan klozet kenarından bile hamile kalinabiliyo cinsel iliskim yokGecikme nedenin stres olabilir..Ama çok kafana takıyorsan kendi kendini yiyeceğine eczaneden test al..
Ayrıca o falcı kız seni tanıyan biri olabilir ve ya sevgilini tanıyan biri..Geleceğe dair bu kadar kehanette fazla.. O falcıyı boş ver sen kendine bak,test al rahatla.
Bir de özel hayatın seni ilgilendirir tabi asla yargılamam ama madem ilişkin var bundan sonra gebelik önleyici tedbirler al ciddi ciddi al...
akşam ne yediğini de söylemiş mi falcı
canım fala inanma falsız kalma
falca hacı hoca vs vs
kimse bu kadar ayrıntılı geleceği bilemez
muhtemelen bu falcı seni tanıyan ya kafaya alan ya da bundan çıkarı olman birisidir
ya da ablan sevgilinle aranda cinsel bir birliktelik olmasın diye (.öyle bir şeye karşıysa) seni korkutmak için söylemiştir
Falciyi ablam da ilk defa gördü bir günlük orada olan bı falciymis. Canım iliskim yok adette oldum ama insan klozet kenarından bile hamile kalinabiliyo cinsel iliskim yok
baska bi falciya baktir, eminim o apayri seyler gorucektir senin icin, cunku hepsi sacma, iyi seyler soylese umut oluyo diye baktiririrm ben ama kotu seyler deyincede boyle psikopata bagliyoru iste.. ekim mi eylul mu ne zamana dediyse, cok az zaman var 3 ay de en fazla, ve bebek aldirma en gec 24 haftalikken oluyo, 6 ay.. yani bunlarin cogu gerceklesse bile, sen hamile kalipta artik cok gec olana kadar eylul coktaaan gelip gecer ki falci sacmalamis zaten, o yuzden takma guzelim, sadece dikkat et o konularda kendine stres yaratmamak icin yeter..
1. Falcı saçmalamış
2. Hiç 24 ay olur mu, 6 aylık bebeğe kıyılır mı ?Yasal kürtaj en geç 10. haftada yapılır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?