Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa rica etsem bir bana da bakar mısın yorumlar misinmerak ettigin birsey varsa sor ona yogunlasip bir daha bakayim.
merak ettigin birsey varsa sor ona yogunlasip bir daha bakayim.
senin etrafin cok kalabalik,sanki sen daha cok akrabalarinla arkadaslik ediyor gibisin yani illa cevrende akrabalarin oluyor.canim yanlis anlama ama sanki erkeklere biraz zaafin var,yani pesinden kossalar,guzel soz soyleseler,begenildigini hissetsen dunya cok guzel geliyor.her derdini unutuyorsun.gecmiste sanki bu yuzden cok sikintilar yasamissin,biten arkadasliklar(sevgilisini senden kiskananlar) biten asklarin olmus.ozunde sevgilin oldugunda cok seviyorsun ama varsa flort edebilicegin bir durum onuda kacirmiyorsun.tabii sevgililerin bunu hazmedemmis hic.hatta kisa boylu,cok yakisikli bir sevgilin seni bu yuzden hirpalamis,siddet uygulamis sana.ben sende cinsel zaaflar da goruyorum.sanki ozellikle bu ara kafayi bu knulara takmis gibisin.iri yari uzun ve yasca senden buyuk bir erkek var.ben temiz gormedim bu adami.bununla sadece cinsel paylasimlar var,biliyorsun sende ama bu adam gozunde zerre kadar deger vermiyor sana.o kadar ki,beraber olurken dokunmuyor bile sana.uzaklas cnm.cunku adam serseri,duygularin yok biliyorum ama sonradan duyacaklarin seni cok uzecek.zayif,narin acik kumral bir arkadasin var.bakinca nasil guzel bir kiz dedortiyor ama konusunca olayi bitiyor,yine de iyi kalpli ve seni cok seviyor,seni bir pilot,rutbeli bir asker arkadasiyla tanistirmak istiyor.benim tavsiyem bu cocukla tanisinca yine zaaflarina yenilme soyle iki hafta kadar sadece arkadasca gorus cunku bu cocuk sana asik olacak,evlilik isteyecek ama zaaf gorurse de arkasina bakmadan gidecek.cok iyi kulturlu terbiyeli bir cocuk.bence iliski anlaminda senin icin buyuk sans kacirma.evde bir araba meselesi var,aldim sattim,yok oyle yok boyle dayi abi gibi bir adam onun sorumsiz tavirlari karistiriyor herseyi.sen cok karisma senlik meseleler degil cunku.iki yolun var. biri bu meseleler yuzunden kapanmis yeniden acilacak.ikincisi daha uzak bir zamanda ekim belki kasimda sanki koy gibi bir yere gunubirlik bir yolculuk olacak.cok erkek var sende.ben anlamadim.herkosebasinda biriyle bulusuyor konusuyor gibisin.eskiler yeniler karisik.yapma bence derhal toparlan karsina cikacak adam bunlari kabullenemeyecek biri.eskilerden veya mevcut iliskilerinden bir beklentin olmasin.sen zaaflarini yenmedikce onlar seni cok yanlis taniyip degerlendirmeye devam edecekler.
Teşekkürler baktığınız için ama bana hiç uymuyor. Hayatımda topu topu iki erkek oldu. İkincisi zaten şu anda eşim.![]()
netten bakınca,pek mumkun olmuyor,birde falı tersten kapatmak diye birşey vardır.özellikle solaklar tersten kapatır,doğru şeyler çıkmaz.(fala bakarken bu nasıl bi kız dedim,içimden.:)),başka bir fal fotoğrafı yüklerseniz yeniden bakmaya çalışırım.