- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi takeiteasy1907
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komik olan ne? kapansın kapanmasın sizi ilgilendirmez başkalarının üzüntüleriyle alay edebilecek kadar kötü kalbiniz var bir daha cvp yazmazsanız sevinirim.iyi günler
Akcigerlerinde bir rahatsizlik mi var ?
vay bee fal ilmi de çok ilerlemişartık hastalıklar da mı kahve fincanından teşhis edilebiliyor?
![]()
Tabii ki.
Hic mi duymadin ?
Bizim komsu Fadime teyzenin oğlunun hastaliginida ilk ben bilmistim.
Dedim bunu everin siz yok dediler dediler noldu ?
noldu?![]()
Bekarlik seyine vurdu.
Yolda yürürken pantolonun pacasindan düşmüş .
Bu isler ciddiye alinmali bacim .![]()
sanane ya sana mı hesap verecem beğenmiyorsan yazma uyuz oluyorum buraya gelip insanlarla dalga geçenlere.Sorun benim sorunum seni alakadar etmez.Sen git kendi işinle ilgilen.Benim uğraşmadığımı ne biliyorsun da konuşmak için kendinde hak buluyorsun.Bir daha yazma sakın o kadar derdimin arasında birde senle uğraşamam.buralara kahve fotoğrafı koyup saçma sapan fal bekleyeceğinize üzüntülerinize kafa yorup çözüm bulun o zaman.
Yazmadan edemeyeceğim.
Kahve fincanı resmi koyup bundan medet umacak kadar durumunuzun vahim olmasına gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun ne denilebilir ki?
sanane ya sana mı hesap verecem beğenmiyorsan yazma uyuz oluyorum buraya gelip insanlarla dalga geçenlere.Sorun benim sorunum seni alakadar etmez.Sen git kendi işinle ilgilen.Benim uğraşmadığımı ne biliyorsun da konuşmak için kendinde hak buluyorsun.Bir daha yazma sakın o kadar derdimin arasında birde senle uğraşamam.
teşekkür ederim.Bundan medet ummuyorum elimden bir şey gelmiyor belki güzel bir şeyler duyarım bir nebzede olsa umudum olur diye.yoksa yapılacak bir şey yok artık....
Bekarlik seyine vurdu.
Yolda yürürken pantolonun pacasindan düşmüş .
Bu isler ciddiye alinmali bacim .![]()