falıma bakabilir misiniz?

takeiteasy1907

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
2.283
9.038
358
$07012014159.webp $07012014160.webp $07012014162.webp $07012014163.webp rica etsem gerçekten anlayan biri falıma bakabilir mi.Fal günah vb. şey yazacak olanlar düşüncelerini kendilerine saklasınlar.O kadar kötü durumdayım ki iyi şeyler duymaya ihtiyacım var :(

komik olan ne? kapansın kapanmasın sizi ilgilendirmez başkalarının üzüntüleriyle alay edebilecek kadar kötü kalbiniz var bir daha cvp yazmazsanız sevinirim.iyi günler

komik olan ne? kapansın kapanmasın sizi ilgilendirmez başkalarının üzüntüleriyle alay edebilecek kadar kötü kalbiniz var bir daha cvp yazmazsanız sevinirim.iyi günler

buralara kahve fotoğrafı koyup saçma sapan fal bekleyeceğinize üzüntülerinize kafa yorup çözüm bulun o zaman.

Yazmadan edemeyeceğim.
Kahve fincanı resmi koyup bundan medet umacak kadar durumunuzun vahim olmasına gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun ne denilebilir ki?

vay bee fal ilmi de çok ilerlemiş:53: artık hastalıklar da mı kahve fincanından teşhis edilebiliyor?:1:

Tabii ki.
Hic mi duymadin ?
Bizim komsu Fadime teyzenin oğlunun hastaliginida ilk ben bilmistim.
Dedim bunu everin siz yok dediler dediler noldu ?

buralara kahve fotoğrafı koyup saçma sapan fal bekleyeceğinize üzüntülerinize kafa yorup çözüm bulun o zaman.
sanane ya sana mı hesap verecem beğenmiyorsan yazma uyuz oluyorum buraya gelip insanlarla dalga geçenlere.Sorun benim sorunum seni alakadar etmez.Sen git kendi işinle ilgilen.Benim uğraşmadığımı ne biliyorsun da konuşmak için kendinde hak buluyorsun.Bir daha yazma sakın o kadar derdimin arasında birde senle uğraşamam.

konu zaten kapanacak bildiğiniz halde neden dalga geçer gibi yorum yaparsınız anlamam mune her defasında uyardığı halde :ssz:

Ben artık konu açmaya bile çekiniyorum sürekli bir çekişme muhalefet ve dalga söz konusu.
Hanımefendi orda falıma bakar mısınız demiş her ne kadar yanlış yere konu açsa da bunu belirten arkadaşa ters cevap vermiş biri ordan almış yürümüş laf sokmuş bilmem ne...

Ayrıca faldan evet hastalık bilinebilir.Hiç kimse falın bilimsel olduğunu ve tetkiklere dayandığını iddia edemez.Gelecektir bilinmeyen, gizemli ve değişken olan.
Fal bazı yönlendirmelerde bulunur ve buna dayanarak çıkarımlar yapılabilir.Ama doğru ama yanlış.Ama inanılır ama inanılmaz.Bu kişiye bağlıdır.Size göre salaklıktır kimisinin de ilgisini çeker.

Yazmadan edemeyeceğim.
Kahve fincanı resmi koyup bundan medet umacak kadar durumunuzun vahim olmasına gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun ne denilebilir ki?

teşekkür ederim.Bundan medet ummuyorum elimden bir şey gelmiyor belki güzel bir şeyler duyarım bir nebzede olsa umudum olur diye.yoksa yapılacak bir şey yok artık....

sanane ya sana mı hesap verecem beğenmiyorsan yazma uyuz oluyorum buraya gelip insanlarla dalga geçenlere.Sorun benim sorunum seni alakadar etmez.Sen git kendi işinle ilgilen.Benim uğraşmadığımı ne biliyorsun da konuşmak için kendinde hak buluyorsun.Bir daha yazma sakın o kadar derdimin arasında birde senle uğraşamam.

Bir daha sakın yazma diyemezsin kimseye. Kimin yorum yapacağının karar mekanizması sen değilsin. İnsanları it azarlar gibi de azarlayamazsın. Burası dingonun ahırı değil. Kib'ledim konunu. Birazdan kapanır zaten.

teşekkür ederim.Bundan medet ummuyorum elimden bir şey gelmiyor belki güzel bir şeyler duyarım bir nebzede olsa umudum olur diye.yoksa yapılacak bir şey yok artık....

böyle kahve fincanlarından medet ummak yerine, derdini paylaşsan belki içini ferahlatacak güzel şeyler duyabilirsin.

Back
X