falıma bakabilir misiniz?

Bir daha sakın yazma diyemezsin kimseye. Kimin yorum yapacağının karar mekanizması sen değilsin. İnsanları it azarlar gibi de azarlayamazsın. Burası dingonun ahırı değil. Kib'ledim konunu. Birazdan kapanır zaten.

Konu benimse karar mekanizması da benim.Ben başlıkta sadece anlayanlar baksın dedim buraya gelipte saçma sapan yorum yapma hakkını sana kimse vermiyor.Eğer fikir danışacak olsam herkes yazsın derdim önce yazılan şeyi oku sonra gir yorum yap

böyle kahve fincanlarından medet ummak yerine, derdini paylaşsan belki içini ferahlatacak güzel şeyler duyabilirsin.

Buraya mı derdimi paylaşayım?bir fincan koyduk ne hale getirdiler konuyu.bu sitede kaç kişi var yargılamadan cevap veren.Biri gelir konu açar sanki herkes melek gibi onu eleştirir.Ben sadece anlayan biri varsa cevap yazsın demişim girer kişi bakar konuya hosuna gitmiyorsa çıkar olay bu kadar basit.günde kaç konu okuyoruz burda illa her konuda bir alay bir eleştiri oluyor.derdi olmayan zaten buraya girmez.

3 vakte kadar size bi yol görünüyo
3 dk mı desem 3 saat mi bilemedim

Mune eşliğinde bi yolculuk :10:

Son düzenleme:
Konu benimse karar mekanizması da benim.Ben başlıkta sadece anlayanlar baksın dedim buraya gelipte saçma sapan yorum yapma hakkını sana kimse vermiyor.Eğer fikir danışacak olsam herkes yazsın derdim önce yazılan şeyi oku sonra gir yorum yap

herşeyden önce biraz ılımlı, olumlu olmayı deneseniz belki hayatınızdaki olumsuzluklar da çözülecektir.
ha ayrıca burası kimsenin tekelinde değil. konuyu sizin açmış olmanız kimseye hakaret etme hakkını size vermez.

senin konun olabilir, ama bu forumun kuralları var.
mesela buraya böyle konular açamayacağın ve insanlarla bu şekilde konuşamayacağın gibi.
neyse faldan medet uman insanlara saldıran birine anlatılır ki zaten.
bye

herşeyden önce biraz ılımlı, olumlu olmayı deneseniz belki hayatınızdaki olumsuzluklar da çözülecektir.
ha ayrıca burası kimsenin tekelinde değil. konuyu sizin açmış olmanız kimseye hakaret etme hakkını size vermez.

Benim mesajımın hangisinde hakaret var ?Gelip alay edecekler ben de onlara gülecek miyim.kusura bakmayın ben sizin kadar ılımlı olamıyorum.

vay bee fal ilmi de çok ilerlemiş:53: artık hastalıklar da mı kahve fincanından teşhis edilebiliyor?:1:

Tabii ki.
Hic mi duymadin ?
Bizim komsu Fadime teyzenin oğlunun hastaliginida ilk ben bilmistim.
Dedim bunu everin siz yok dediler dediler noldu ?

ikinizin yorumlarına da çok güldüm Allah iyiliğinizi versin :)

konu sahibi buraya kahve içip fincan eklemek yerine sorununu yazsaydın keşke emin ol daha mantıklı yorumlar ve çözüm önerileri gelirdi senin de sinirin bozulmazdı.

ikinizin yorumlarına da çok güldüm Allah iyiliğinizi versin :)

konu sahibi buraya kahve içip fincan eklemek yerine sorununu yazsaydın keşke emin ol daha mantıklı yorumlar ve çözüm önerileri gelirdi senin de sinirin bozulmazdı.

Allah senin de iyiliğini versin:3:

komik olan ne? kapansın kapanmasın sizi ilgilendirmez başkalarının üzüntüleriyle alay edebilecek kadar kötü kalbiniz var bir daha cvp yazmazsanız sevinirim.iyi günler
arkadaşım aylar önce bu konu konuşuldu. bdvye açılan konularla ilgili. sizin konununz fal bölümüne açılmalıydı. hatta böyle konu açıanlar banlanıyorlar. benden söylemesi. mune gelince gerekeni yapacaktır. konunuzu kibledim ben.

Son düzenleme:
teşekkür ederim.Bundan medet ummuyorum elimden bir şey gelmiyor belki güzel bir şeyler duyarım bir nebzede olsa umudum olur diye.yoksa yapılacak bir şey yok artık....
Herhangi dine inanırsanız inanın dua etmenizi tavsiye ederim.
Sizinde dediğiniz gibi buradan bir çare bulamazsınız.

Tamam arkadaş yanlış yere konu açmış olabilir ama niye bu kadar üstüne geliyorsunuz ya birilerinin, hata yapmış olabilir düzgünce şaka yollu uyarmak yerine yok sen iyi değilsin vay efendim fallara medet umacak kadar mı çaresizsin falan da neyy.
Dün de gördüm bir bayan bazı kelimeleri yanlış telaffuz ediyor diye resmen dalga geçmişler.Ne gerek var bu kadar acımasız olmaya ,konu sahibine göre fal mantıklı bir şey demek ki.
Merak edenlere dipnot:fallara hayatta inanmam ama yaş olarak benden çok çok büyük ve forumda tecrübeli kişilerin sırf birileri farklı bir şeye inanıyor ve konu açarken hata yapıyor diye dalga geçer gibi uyarılmasına falan acayip sinir oluyorum.
Konu sahibi umarım dertlerinizden kurtulursunuz ,Allah yardım etsin ..

Back
X