- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- Konu Sahibi hazal_diren
merhaba. uzun zamandır buraya fal yüklememiştim. bakabilirseniz çok mutlu olurum. (bakan kişiye eğer isterse karşılıklı bakabilirim ben de)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi gelebildim. dün çok uykum geldi yatıvermiştim hemen.hazal burdamısın conem?
karsılıklı bakısalımmı conemşimdi gelebildim. dün çok uykum geldi yatıvermiştim hemen.
olur tabi. ben şimdi annemlere kahve yapacağım. bu arada sen de fal resimlerini atabilirsin.karsılıklı bakısalımmı conem
yanlıslıkla oldudur tekrar yuklıımne kadar çok fotoğraf var böyle hepsi farklı açıdan mı yoksa yanlışlıkla mı yükledin tolin
y
yanlıslıkla oldudur tekrar yuklıım
Yeni yukledim bu sefer fazla foto yok:)sanırım 3-4 kez göndermişsin. düzenleme kısmından silebilirsin. anlayabildiğim kadarıyla 4 tane farklı foto var aslında. o 4'ü üzerinden yorumlayacağım canım.
ilk ilgimi çeken kahve falında sanki dua eden bırı warYeni yukledim bu sefer fazla foto yok:)
o benımdır baska ne goruyosun sweet:)ilk ilgimi çeken kahve falında sanki dua eden bırı war
sen bırıne arkanımı döndün ???o benımdır baska ne goruyosun sweet:)
donmedım ama donmeye calısıyorumsen bırıne arkanımı döndün ???
aynen o çıkmış sanki...birinin üstünde tüm yük war..tüm yükü üstlenmişdonmedım ama donmeye calısıyorum
canım bende söyle yorumladım.sen bi davet yani dügün,nisan tarzı bı yee gideceksin orada seni begenen bi erkek olacak ve sen bi erkekle yollarını ayırmıssın gibi onu kafanda sılmeye calısıyorsun ve o seni begenen erkek senle görüsmek isteyecek hattasa o erkek oturmus senin icin dua ediyo ve seni hayal ediyo sureklı seni asil olarak görüyo.bu bir akraba dügünü filan olabilir canım.o an eve gelince kına ya da dügün herneyse.eve gelince iki kız var senin cok iyi sandıgın kisiler senin hakkında konusacaklar ve sen duyacaksın onlarla aran bozulacak daha dogrusu bu erkek ve sen hakkında onları konusurken yakaladıgn ıcın onların gercek yüzünü göreceksin.bi yaslı adam var polis kaptan gibi kep takıyo ya da yaslı amcaların taktıgı bi sapka varya cıftcı sapkası galıba adı ondan takan o sana cok yardım ediyor.bi dilegin gerceklesecek bu kadar canım..o benımdır baska ne goruyosun sweet:)