falıma bakabilir misiniz?

hazal_diren

lafa bakarım laf mı diye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
4.086
614
merhaba. uzun zamandır buraya fal yüklememiştim. bakabilirseniz çok mutlu olurum. (bakan kişiye eğer isterse karşılıklı bakabilirim ben de)

Son düzenleme:
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

canım ben de ellerini açmış dua eden birini gördüm. ama bu yaşlıca birisi ve birisiyle ilgili bir bağı var, birisine bağımlı yani. kendisini çevresinden soyutlamış, yalnız kalmış birisi var (erkek büyük ihtimalle) ama birinin gözü bu kişinin hep üstünde. birisi eski teneffüs zillerinden almış eline çalıyor sanki. çok yakın bir zamanda rutin hayatında bir değişim yaşayacaksın, kısa bir tatil, bir dinlenme olabilir bu. sende ağırlık yapan bazı düşünceler var, kafana kancayla takmışsın sanki bu düşünceleri. ama aslında çok da büyütülecek şeyler değil bunlar. üstesinden gelebilirsin.

o benımdır baska ne goruyosun sweet:)
canım bende söyle yorumladım.sen bi davet yani dügün,nisan tarzı bı yee gideceksin orada seni begenen bi erkek olacak ve sen bi erkekle yollarını ayırmıssın gibi onu kafanda sılmeye calısıyorsun ve o seni begenen erkek senle görüsmek isteyecek hattasa o erkek oturmus senin icin dua ediyo ve seni hayal ediyo sureklı seni asil olarak görüyo.bu bir akraba dügünü filan olabilir canım.o an eve gelince kına ya da dügün herneyse.eve gelince iki kız var senin cok iyi sandıgın kisiler senin hakkında konusacaklar ve sen duyacaksın onlarla aran bozulacak daha dogrusu bu erkek ve sen hakkında onları konusurken yakaladıgn ıcın onların gercek yüzünü göreceksin.bi yaslı adam var polis kaptan gibi kep takıyo ya da yaslı amcaların taktıgı bi sapka varya cıftcı sapkası galıba adı ondan takan o sana cok yardım ediyor.bi dilegin gerceklesecek bu kadar canım..

X