Falıma bakabilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Vivid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Vivid

Para-Para-Paradise 🌼
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
19.708
7.488
448
Çalışmıyorum, iş ve beklediğim bir para için bakan olur mu rica etsem...
Tarot vs. de olur..

İş ve sağlığım için bakan olursa çok sevinirim...

Sağlık ve iş için bakabilir misiniz?

Bir sorum var, kart ya da kahve falı bakabilecek var mı? Çok memnun olurum...
Kart olursa daha uygun olur gibi..

Alamadığım para ve iş için...

O fotoğrafların çoğunda arkandan konusan bariz iki yuzlu insanlar var. Bu kisiler ya senin cevrende ya da senin cevrene yanasamiyor. Biri sana kotuluk yapmak isteyip bariz kanatlarini acmis ama ya sen farkedip onu hayatindan cikarmissin ya bisey onu engelleyip tamamen hayatinin disarisinda kalmis. Kalbin ve duygularin cok yanlis kisilerin eline dusmus ici full kotuluk disaridan bile belli nasil biri oldugu. Kalbini almis karsisina buyutmus buyutmus oylece elinde tutup bakiyor hepsi onda bir seye baglanmis seylerinin. Cok kotu niyetli kisiler var cevrende. Senin cevrende biri var bariz o kisi birinin avcunda agzi o kisinin lafina bakiyor ve avcunun icinde. Fena doldurusa getiriyor bu kotu niyetki kisi cevrendeki kisiyi. Kafanda bir sey var o seyle ilgili cok yolun var kisa olan yollar biryere cikmiyor. Basit olanlar cikmaza cikiyor. Birbirine benzer veya mantiga sigan uzun yollar feraha duze cikiyor. Kalbini ferah temiz tut ama ilk defa bu kadar kotu gozlu kotu niyetli insanli bir sey goruyorum feraha cik kurtul o insanlardan senin icini bunaltmak disinda bir ise yaramayacaklar

Teşekkürler. Arkadaş çevrem çok yok açıkçası. Evdeyim akrabalarla da birebir fazla muhabbette değilim ama görüşülüyor tabi. Sinsi biri olmalı çünkü bilemiyorum şuan, bana itici gelen davranışlar olabiliyor insanlarda klasik ama kötü diyemiyorum kimseye. Çok kişi çıkardım hayatımdan maalesef daha önce, insanlar konusunda şanssızımdır biraz ama bir o kadar da şanslı anlarım oldu hayatta şükür.

İşle ilgili bir şey yok mu? Ve sağlık..
İş hayatım otursa daha iyi hissedicem kendimi aslında..

Fallarim cikar ama gorduklerime gore yorum yaparim. Hani bu is bu ask diye bir sey diyemem. Belki gordugum yollar falan isle ilgili olabilir

Fallarim cikar ama gorduklerime gore yorum yaparim. Hani bu is bu ask diye bir sey diyemem. Belki gordugum yollar falan isle ilgili olabilir

Yeni içsem fazla olmazsam bir sefer daha bakar mısınız? İşe odaklanarak..

Bir de acaba bu insanların özellikleriyle ilgili bir şeyler var mı, kız/erkek, saç, burç vs. vs...
İşe daha çok takıyorum aslında hayatımı rayına o zaman sokacağım gibi geliyor...

Burc falan fotografta gozukmez bence fincani gercekte incelemek gerekiyor onlar icin. Hani dedigim gibi biseue odaklanip.bakamiuorum de gorduysem genel olarak konusuyorum ise veya aska odaklanip bakamiyorum. Bu iki yuzlu kisileri kadin olarak kalbi elinde tutani erkek olarak gordum. Doldurusa gelen kisi de erkek gibi

Kadınlarla iletişimim daha az. Kalbimi elinde tutan da kötü yani.. Hoş sevdiğim biri yok ama, önem verdiğim kişiler oluyor.
Yalnızlık kaderim sanırım benim :)
Yok ben işe odaklanıp falımın onunla ilgili olmasını dilicem sadece..

Tesekkurler, insallah.. :)

Sağlık için bakabilecek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…