canım bakıyorum falına şimdi sende bana bakarsın dimi :))
isimlerinizi yollayın bana msjla bakarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bakıyorum falına şimdi sende bana bakarsın dimi :))
canım toline sordum ben :/ sana zaten bakmıştım bir kez yeter![]()
gayet iyi seni sormalı :) fallarım çıktı mı :)Görmüşken yazayım dedim defneeee nasılsın canımm![]()
gayet iyi seni sormalı :) fallarım çıktı mı :)
teşekkür ederim :)Fallar söylerse doğru,yalan söyler diye çelişkili bir cevap vereyimİyiyim ben de canım fal için yazmayacağım için görünce o kadar muhabbetimiz oldu bir selam vermeden geçmeyim dedim
![]()
canım sen biir bebek haberimi alıcaksın dim anne karnın da bir bebeğin görntüsü olur yaa aynen öyle gördüm falında bebek yeni oluşum da demek ayrıca hayatında güzel gelişme olucagını gösterir sen birine okadar cok kızmışsınki böyle birşeyden dolayı okadar kızmışsınki kızdığın her kimse sanki onu ısırabilir gibi cıkmıssın resmen ama snirin geccek sonra sanki birşey duycaksın oyüzden bir tartşma yaratmicaksın sakinleşceksin sen birşeyleri cok icine sorun yapmışsın hane ferah gözkyor ama sen sıkıntılısın biraz cok sıkıntın oldugunu söyleyemem ama kendince yaptıgın sıkıntıların var icine oturmus artık bu sıkıntıların birinin yardımyla sıkıntılarınn birazı gidicek bu bir bayan sayesinde sanırım canım sıkıntın maddi sorunmu maddi sorunun sanırsam büük bir balığın var beklyorsun sen o balığı bekler bir halde cıkmıssın balık hanenin etrafında dönyor gelmesine hanenin icine cok az kalmış senin kısa bir süre de olsa tatil yapmaya cok ihtiyacın var canım eğer bu tatili yaparsan sana cok iyi gelicek toparlanıcaksın ferahlicaksın gördklerim bunlar canım![]()
bi kerecik daha baksan söz bi daha istemicemsoru ne peki ilişkinle alakalı neye bakalım?
soru ne peki ilişkinle alakalı neye bakalım?
yaa ya bende baksam falına açar mısın katina canım??
bak bi soru falı nasılda etkiliyor 10 dk engeline takılmadan buraya yazayım. bu durumda geçmişte aşkla alakalı bu bi başkasıda olabilir sorunlar yaşamışsın ve kendi kendine duvar örmüşsün kötü bi dönemden geçmişsin,bununla aranızda bi buluşma olacak ama istedigin gibi hayal ettiğin gibi geçmicek memnun kalmicaksın güçlü istekler çıkmış ona karşı yalnız onunla alakalı bişeyler öğrenceksin ve tutumunu değiştirip köklü dogru kararlar alcaksın arkadas olarak bile iletişimi kesiceksin.
yok canım eski olan benim icin btti olmaz artık onunla korkuyorum buluşamam onunla buluşmak bile istemiyorum allah korusun
eskisi oldugu gibi falında çıkmış böyle birşey olabilir mi valla benimde kafam karıştı bunu verdigine göre bununla alakalı sıkıntılı durumlar olacak sanırm :/ yarın bana hatırlat şimdikiyle yeni bişeyler varmı ona bakalım.
defne mesaj kutun dolu. Mesajim gitmiyor.