Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu kaldıramıyorum canım yaDefne dördüncü sayfa da var bir de sana zahmet o da oluyorsa ona da kaldırabilir misin ?![]()
tamam canım yine paslaşırız fal..
ya bu ilişki durumları fena..
neden bazı şeyler şeffaf olmuyo ki sanki..
neden bu kadar uğraştıyor bizi bu konu bilmiyorumm..
belirsizlik tedirgin ediyor sanırım..
erkeklerin dengesizlikleri kafamızı karıstırıyor sonra psikopata baglıyoruz sabahın 5 inde fal peşinde koşuyoruz :) bir de kadınlara anlaşılmaz derler.tamam canım yine paslaşırız fal..
şimdi şöyle bir sorun var. bu cocugun ayrılmıs oldugu birisi var aslında ona hala baglı onunla yeniden barısmak istiyor ve bunu kendine bayagı bir sıkıntı yapmıs.
kızla cok iyi giden bir iliskileride yokmus. cocuk ikilemlerde hem onu istiyor hem ondan kurtulup yeni bir hayata adım atmak istiyor kafası bayagı karısık cıkmıs.
seninle bulusması olacak ama biraz zaman verdi kartlar. hayatına girecek yalnız eski sevgiliden dolayı sen cok ruhsal sıkıntılar yasayacaksın sabırlı ve tutarlı davranırsan
yani daha anlayısla yaklasırsan bu duruma o kişi tamamen devreden cıkartılacak. ondan sonra iliski anlamında güzel gelismeler olmaya baslayacak. emeginin karsılıgını alacaksın.
seni engellerle dolu ama sabrın sonunda dileklerinin olacagı bir ilişki bekliyor bu erkekle.
canım öncelikle hislerinden bahsedeyim sana sen ona göre yorumunu yap. sana karsı sevgisi yok bu adamın kusura bakma ama sadece cinsellik o yoksa şayet ona benzer bir şey.tamam canım yine paslaşırız fal..
sen bırak o cocugu nerden tutsan elinde kalacak :) yeni asklara yelken ac :)Defne aklına bir umut gelirse yine de fala yansıyan bir şey paylaş olur mu içim kasıldı valla be
Neyse ben çıkayım hanımlar iyi geceelr iyi uykular
sen bırak o cocugu nerden tutsan elinde kalacak :) yeni asklara yelken ac :)
evet aklında sende oldugun icin ikilemleri var hem seninle yeni bir döneme gecmek istiyor hemde digeriyle devam etmek istiyor. bulusma için zaman veremiyorum ama yinede en gec 1-2 ay içinde olur diye düsünüyorum cünkü cocugun kafa epey karısık cıkmıs. coookkk coookkkk sabır gerektiren bi iliski olacak canım ona göre kararını ver cok acı cekip cok yıpranıcaksın.olucak yani diyorsun nekadar bir zman sonra peki bu cocukla olucak ayrıca o cocuk suan benide düşünüyor ozman ikilemde kaldgına göre öyle değil mi
ayrıca iş haytımla ilgili birşey yok mu
aynen öyle. iyi geceler canım fal icinde tesekkür ederimHadi ya umutsuz vaka.Neyse kaçtım artık ben sabah oldu nerdeyse.İyi geceler![]()
oyy oyy tarif ettiğin tip tam tarzım : )canım öncelikle hislerinden bahsedeyim sana sen ona göre yorumunu yap. sana karsı sevgisi yok bu adamın kusura bakma ama sadece cinsellik o yoksa şayet ona benzer bir şey.
sorumluluklardan kaçan, evliligi düsünmeyen, evlilikle alakalı korkuları olan bir insan, ikiyüzlü, tutarsız, ara ara yalan söyleyen birisi. canım bence bundan uzak dur senin hayatına kumral yada sarısın acık renk gözü olan mükemmeliyetci, asık olunca son derece sadık bir erkek girecek yada gecmiste böyle birisi var ise o dönecek ve bu senin kaderin olacak cok güzelde iliski yasayacaksın, ailenin seve seve onay verecegi bir evlilik olacak.
hiç ugrasma derim bitanem yıprandıgınla kalırsın sonucuna iyi vermiyor capkın bi erkek alacagımı alayım yoluma devam edeyim tarzda sadık olmayan bir tip. onunla ugrasırken digerini gözden kacırma derimoyy oyy tarif ettiğin tip tam tarzım : )
inşallah canım ya.. bu da iyiydi gerçi.. hoş tanımıyorum pek...
ama elektrik almıştım.. hayırlısı artık ne diyim..
yok mu bi oluru : P şaka bi yana pek umutlu değilim zaten..
çok uğraşmam gerekiyo ki o güç de bende yok..
sağolasın ağzına sağlık..
canım tesekkür ederim fal icin :)olucak yani diyorsun nekadar bir zman sonra peki bu cocukla olucak ayrıca o cocuk suan benide düşünüyor ozman ikilemde kaldgına göre öyle değil mi
ayrıca iş haytımla ilgili birşey yok mu
tamam defnecim.. şu karşıma çıkacak kişiye biri söylesin artık karşıma çıkmasını..hiç ugrasma derim bitanem yıprandıgınla kalırsın sonucuna iyi vermiyor capkın bi erkek alacagımı alayım yoluma devam edeyim tarzda sadık olmayan bir tip. onunla ugrasırken digerini gözden kacırma derim![]()
elbet birgün yüzümüz gülecektir sabırla bekliyoruz :) bende tesekkür ederim canım. iyi geceler.tamam defnecim.. şu karşıma çıkacak kişiye biri söylesin artık karşıma çıkmasını..
her ilşkim hüsran her elimi attığım elimde kalıyor.. sıkıldım valla..
defnecim çok iyi faldı.. teşekkürler.. iyi geceler
evet aklında sende oldugun icin ikilemleri var hem seninle yeni bir döneme gecmek istiyor hemde digeriyle devam etmek istiyor. bulusma için zaman veremiyorum ama yinede en gec 1-2 ay içinde olur diye düsünüyorum cünkü cocugun kafa epey karısık cıkmıs. coookkk coookkkk sabır gerektiren bi iliski olacak canım ona göre kararını ver cok acı cekip cok yıpranıcaksın.