Falıma bakacak arkadaşlara katina destesi ile fal bakacağım.

$IMG-20121203-06538.webp $IMG-20121203-06540.webp $IMG-20121203-06541.webp $IMG-20121203-06542.webp
bunada bakarmısınız rica etsem arkadaslar. fal sahibi erkek ve bekar.

Çok fazla bilmem ama etrafımdakiler dediklerimin çıktığını söylüyorlar. O yüzden yardımcı olmaya çalışayım tatlım. Öncelikle bu erkek arkadaşının kafasında kurup çeldiği bir sürü olasılıklar var. Bu olasılıklar kişiler üzerinde yoğunlaşmış. Yani şu kız şöyle bu kız böyle, o olursa şöyle olur gibisinden. Ancak iki seçime kadar eleyip bunlar arasında bir tercih yapacağını söyleyebilirim. yorumlayabildiğim kadarıyla ilk yaptığı tercihte sıkıntı var. hatta bu kızın başka birisiyle ilişkisi bile var diyebilirim. Çünkü ona doğru yönelip bir şeyleri yapmak istediğinde bir kopuş yaşayacak. Diğerinin adının içersinde yada baş harfi E olabilir. Bu kız diğerine göre daha sadık görünüyor. Arkadaşının aile bir evlilik görünüyor. Yakın zamanda olabilecek bir durum bu. Kendisi de olabilir. Ve bu ismi içerisinde E harfi olan kızı evine getirdi yada getirmek üzere. Bunu yaptıktan sonra evlilik ile alakalı işlemler daha hızlanacak. Son olarak bu kendi ailesinden biride olabilir çok yakın akrabada olabilir çocuk bekleyen birileri var. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Katina falı için bende de deste var ama ben tam anlamıyla bakamıyorum. Sen bana açılımını söyle ben kartları seçeyim sen yorumlarsın olmaz mı bebeğim?

ılk resımde kocaman bı tane e harfı cıkmıs ve uzerı karma karısık olarak cıkmıs ıkıncı resımde bu erkek bı kızla karsılıklı olarak bı konusma yapıcak ama kızın aklında baska seyler var (yada baska bırıde olabılır aklında) daha sonrasında bu kısı kalabalık bı ortama gırcek ve burdan baska bırıyle tanısabılır daha sonrasındada bu kısıyle konusma yapıcak ve bunu arkası temız cıkmıs yanı bı sıkıntı olmıycak kalbındede ne varsa artık kalbını uc parcaya ayırmıs bu kısı tabagındada kocaman bı balına gordum ben ve kucuk kucukde kısmetlerı var benden bu kadar canım:16::16::16::16::16::16:

siz yorumlayın canım ben sıraya alıp gün içerisinde bakacagım. bugün yeterince baktım enerjim düştü pek sağlıklı sonuçlar vermiyor.

Çok fazla bilmem ama etrafımdakiler dediklerimin çıktığını söylüyorlar. O yüzden yardımcı olmaya çalışayım tatlım. Öncelikle bu erkek arkadaşının kafasında kurup çeldiği bir sürü olasılıklar var. Bu olasılıklar kişiler üzerinde yoğunlaşmış. Yani şu kız şöyle bu kız böyle, o olursa şöyle olur gibisinden. Ancak iki seçime kadar eleyip bunlar arasında bir tercih yapacağını söyleyebilirim. yorumlayabildiğim kadarıyla ilk yaptığı tercihte sıkıntı var. hatta bu kızın başka birisiyle ilişkisi bile var diyebilirim. Çünkü ona doğru yönelip bir şeyleri yapmak istediğinde bir kopuş yaşayacak. Diğerinin adının içersinde yada baş harfi E olabilir. Bu kız diğerine göre daha sadık görünüyor. Arkadaşının aile bir evlilik görünüyor. Yakın zamanda olabilecek bir durum bu. Kendisi de olabilir. Ve bu ismi içerisinde E harfi olan kızı evine getirdi yada getirmek üzere. Bunu yaptıktan sonra evlilik ile alakalı işlemler daha hızlanacak. Son olarak bu kendi ailesinden biride olabilir çok yakın akrabada olabilir çocuk bekleyen birileri var. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Katina falı için bende de deste var ama ben tam anlamıyla bakamıyorum. Sen bana açılımını söyle ben kartları seçeyim sen yorumlarsın olmaz mı bebeğim?

sen kartları secme hislerin yansıyabilir, ismini ve sorunu varsa sevgilinin ismini msj ile yolla 9 kartlık açılım yapacagım.

sen kartları secme hislerin yansıyabilir, ismini ve sorunu varsa sevgilinin ismini msj ile yolla 9 kartlık açılım yapacagım.

tamam canım ancak ben kendime değil erkek kardeşim için baktıracaktım. İsmi fatih sevgili yok ama ilgilendiği biri var onun adı da gönül bende özel mesaj hakkı yok o yüzden buradan yazmak zorunda kaldım. Bekliyorum canm:3:

tamam canım ancak ben kendime değil erkek kardeşim için baktıracaktım. İsmi fatih sevgili yok ama ilgilendiği biri var onun adı da gönül bende özel mesaj hakkı yok o yüzden buradan yazmak zorunda kaldım. Bekliyorum canm:3:
bunlar sevgililer mi yoksa kardeşin sevgili mi olmak istiyor?

özge adım. sorun bi kızla yakaladım bi hata yapmadım diyo ama en bitrdim. gururmu kırdı.
üzüntü veren sırlar... çok istedigin dilegin sırlarla seni şanssız bir döneme sokmuş,şuan her şey üstüne geliyor bu kötü günler bitmeyecekmiş gibi hissediyosun,aslında sen bununla ileriye dönük,evlilik üzerine hayaller kurmuşsun ki onun içinde bi engel görünmüyormuş, tekrardan buluşmanız olacak bu çocukla ama biraz zamanı var, yapılan haksızlık karşısında hakkını almak için buluşacaksın bi nevi eteğindeki taşları dökme adına bi buluşma gibi hissettim, kafanda ki acabalardan dolayı buluşssanız bile sen tekrardan şans vermeyeceksin ve yeniden bozulacak bu iş, cocugun sana sevgisi var,dogrudur hayatına birisinide sokmus ama ciddi düşünmedigi gelip gecici bir seymis ve tamamen hayatından çıkarmış. en az senin kadar cocukta mutsuz.

Back
X