hepinizin falında mı denizkızı çıkar arkadaş.. Ne fesat insan varmış çevrenizde. Doğru düzgün seçin insanları sonra üzülüyorsunuz.
Askerde jandarma da bir tanıdığın var mı? J harfi var ama isimle bağdaştıramadım jandarma ile bağdaştırıyorum (uykum var bu arada sallamasyon yapıp yatıcam)
Yakın zamanda ameliyat, hastahane bir şey olmuş, iğne var.Belki serum falan yenmiş, bir şey olmuş yani.Çok yakın zamanlı çıkmış ama belki olacak.
Anacım sana uçak çıkmış.. Ya bir yere uçacaksın ya da o uçakla biri gelecek.
Ve yahut alacağın haber seni göklere uçuracak.Sen karar ver hangisiyse..
Bu arada kartal var. Kartal makam ve mevki demektir. Yani çalışıyorsan terfi, işsizsen iyi gelirli iş, okuyorsan derslerde başarı vs. vs.. Yükselme demek ama.
3 vakite kadar yoldan biri gelecek. Ya da gideceksiniz. Çünkü yol ağzında bayağı kocaman 3 var. Yol çok geniş. Gönül rahatlığı ve sevinçle gidilecek ya da gelen gelicek.
Bundan önce başarısız ilişkiler yaşamışsın sanırım.Ama şu an olan ve ya olacak olan kişi hem maddi olarak hem manevi olarak sana güç kuvvet olacak. Biraz beklemen lazım.
Çok kalabalık var. Çok kalabalık bir yerde bulunacaksın.
E harfi var ve bu harf şemsiye altında çıkmış yani e harfi size kol kanat gerecek ve zor günleri beraber aşacaksınız.
Hilalin var.. Hilal çıkması çok iyi. Olması için çabaladığın birşey varsa olacağına delalettir.İlişkin varsa birbirinize daha da bağlanacaksınız demektir.
Falda sürüngen gördüm.Anlamını bilmediğimden baktım.Anlamı aşağıda;
ahve falında sürüngen görmek , her türlü zorluğa göğüs gerebilecek kadar güçlü bir kişilik demektir. Sürüngenler yaşanılması çok kolay olmayan , meşakkatle dolu bir hayata işarettir fakat aynı zamanda fal sahibinin de karakterinin sağlamlığını da belirttiği için , zor bir hayata rağmen her şeyin üstesinden gelerek başarılı ve huzur dolu günlere ulaşmak demektir.
Ayrıca leylek gördüm.Leylek göç eden bir hayvan..Yani ufukta seyehat var.
Sondan bir önceki falın çok ilginç. Mısır hiyerogliflerini anımsattı bana.Başında kavuklu bir fare.Kavuk güç demektir.Farede dost bildiğin düşmanlar.. Güvendiğin insanlar dikkat et diyebiliyorum sadece. 3 vakte kadar zarara uğrama tehliken var.Gözünü aç.
Kısa boylu biri var burada sen misin?Eğer sensen çok şanslısın çünkü başında taç var. Gerçekten büyük şans, mevki, şöhret ve asalete denktir. Elinde ki kupayı karşıya uzatman da eli açık ve cömert olduğunu gösteriyor.
Tabi bu o kısa boylu kişi için geçerli.
Bu arada mistik olaylarla ilgilenme gibi durumun var mı senin? Bu sadece genel hissiyadım.. Fal ile alakasız soruyorum..