Falıma bakanın falına bakarımm :)

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
73
selam kızlar biliyorsunuz insan kendi falına bakmamalıymış o yüzden falıma bakar mısınız acaba? falıma bakanın falına bakarım ..

yakın zamanda ayrıldığım sevgilimle barışma gibi bir şeyler söz konusu olacak mı acaba :)

Son düzenleme:

biriyle kusmussun sen konusmuyorsun ve bu da sana bayaa bir sikinti veriyor, cok kafaya takmissin bu kisiyi,
soyle genel olrak baktim sdc cunku cok fazla sikinti stress dedikodu cikmis incik cincik edemicem fincani :)
ama tabagin cok guzel cikmis iki kisi ucarak birbirine sariliyor ne guzel bir kavusma var oyle zayif biri ile balik etli biraz gobeklice biri, ikiside cok gulec yuzlu insanlar mutluluktan dans edicekler, ayrica size yakin bir cift daha birlesmesi yada tanismasi olucak sizin olayiniza cok yain zamanda ama bu kisiler hemen hemen ayni tplerde ikiside zayif, bol saclilar :)

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim sevgilimle ayrıldım ve çok kırgınım ona karşı ve hep aklımda onunla ilgili şeyler kuruyorum barışacak mıyız diye belki de barışırız bilemem güzel yorumun için çok teşekkürler..

rica ederim insallah barisirisiniz

Selaamm ben de gondersem fincanimi bakar misiniz ama ben kahve fali bilmiyorum tarot bakabilirim size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selaamm ben de gondersem fincanimi bakar misiniz ama ben kahve fali bilmiyorum tarot bakabilirim size

Slm tarot fali nasil bakiyorsunuz hani Kart secme nasil oluyor:))))))

tabi bakarım canım gönder

Eklentiler

• $1402230180942.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $1402230192922.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $1402230204790.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $1402230219732.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 96
  • $1402230238700.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 81
Sagolun ben de size tarot bakiyorum o zaman

canım senin çok lafını ediyorlar.Uzun bir yolun var bir kişiyle ağız ağıza konuşacaksın arkan ferah önün ferah temiz bir konuşma bu . Sen bir haber alacaksın kalple ilgili çok temiz bir haber üç kişi bir yere gideceksiniz . Hnende şu aralar çok laflar dedikodular dolaşıyor buda seni bunaltıyor.Ama üzülme çok güzel bir haber alacaksın bu dedikodulardan da kurtulacaksın canım . Sana yüksek topuklu bir ayakkabı çıktı.Bir yola gidiceksin.Bu yol çok ferah ve temiz.Bir iş görüşmesi için sonu çok ferah . gördüğünüz rüya çok güzel sanki rüyanızda biri sizi elinizden tutup çekecek ve bu rüyanız bir anda gercekleşecek sizde inanamayacaksınız . Elin çok savruk senin bu yüzden maddi sıkıntıya düşmüşsün bayağıda sürecek bu sıkıntın.Biraz tutumlu olmanda fayda var .

Tesekkur ederim :) is gorusmesi demissiniz ama ben ogrenciyim bir okulla gorusmeye gidecektik o da sayilir mi acaba

Kizlar ben de falima bakanin falina bakacagim linki altta

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35655736

beyazaşığı senın okulla ılgılı bır ısın mı var? kepli bir sekılde cıkmışsın sanki bunu yaparsam bunu yapmazsam o olmaz gıbı.eğer okul veya devlet işiyle ilgili bir durumsa ve bırakmayı düşündüğün bır sey varsa onu mutlaka yapmalısın.küçük bır engel durumla ılgılı yaşayacaksın ama sonu cok rahat olacak.senın cevrende uzun boylu ,kıvırcık saçlı bır bayan var onunla bırsey konuşacaksınız onun sayesınde bır ıstedıgıne erişeceksin.sen bır ısle ılgılı haber beklıyorsun sanırım bu haber sana olumlu gelecek.falında bırden cok guvercin var.falında bır erkek var bır sey yapmış sana ve başını öne eğmış ben bunu nasıl yaptım ona der gibi bır halde ve senle bır ıletısıme girecek ondan sonra sen bır refaha ulaşacaksın.ne guzel falında koskocaman bır kaplumbaga var yavaş yavaş ulaşılacak bir başarıyı temsil etmektedir.Uzun zaman alınacak bir müracaatın sonuçlanması bir mahkemenin uzun süre sonra karara bağlanmasıda olabilir.sen bır seye ulaşmak ıstıyorsun ve bır engel varmış gıbı druyor sankı bırısı yolunu kapatmış gbı bır rahip var eğer istediğinde ısrarlı olursan bu dılegın gerçekleşecek.senın kafanda ıkı dusunce var bu olursa bu olur su olursa su olur der gıbısın ancak orta yaşlı bır erkeğin yönlendirmesiyle sen ıkısınıde gerçekleştireceksın ve ya ben buna boyle bakmamıştım seklınde bır düşüncen olacak.sen sanırım bır yola cıkmayı düşünüyorsun ama neyse o yolculuk cıkma o yola sana hıc ıyı gelmeyecek.

Tesekkur ederim canim bende birazdan senin icin kartlara bakacgim bana adin sac ve ten rengin birde konuyv yaz

Canim benimle iletisime gececk erkek benden buyuk ve uzun sacli bir erkek mi?
Hem okul hem de devletle ilgili birseyler yapmak istiyorum uzun boylu kivircik olmasada dalgali sacli ben varim canim baska biri aklima gelmiyor
Tatile gitmeyi dusunuyordum temmuz gibi o olabilir onun disinda rutın surekli gittigim yoldan bahsetmiyorşun sanirim cok guzel anlatmişşin tesekkur ederim ♡

evet aynen oyle canım ve ıkısıde olacak ancak ıkısınıde gerçekten istemeye devam etmelı ve bırakmamalısın.rica ederim bende eklesem bakarmısın?

Ben kahveden anlamiyorum awa sana kartlara bakiyim hemen

evet aynen oyle canım ve ıkısıde olacak ancak ıkısınıde gerçekten istemeye devam etmelı ve bırakmamalısın.rica ederim bende eklesem bakarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…