Falıma bakar mısınııız ?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
DSC_0296.webp
DSC_0296.webp
DSC_0296.webp
DSC_0299.webp
DSC_0300.webp
DSC_0296.webp
DSC_0299.webp
DSC_0300.webp
DSC_0302.webp
DSC_0304.webp
DSC_0303.webp
DSC_0302.webp
DSC_0301.webp
DSC_0300.webp

bi adam var ismi için de İ harfi olan biri içimden ilker yada ibrahim geldi, çevresinde 2 kişi var inanılmaz kişilerin etkisinde kalarak hareket ediyor, 3 kişilik bir ailenin içinde olabilir bu kişi zaman zaman sen bu kişinin tutarsızlığından rahatsızsın, bir anahtar görünüyor haneye alınacak ev yada araba olabilir bu hayırlı olsun diyelim. 30 günlük şu an da bir bekleme sürecine girmişsin bi karar aşamasındasın biraz daha bekle aceleci davranma. MELİH yada benzer isimde biri görünüyo göğüs hizasında bir leke yada belirgin bişey olan biri, çok takılma bu kişiye biraz negatif elektirik aldım... OCAK 3 te bir hayır işi görünüyor buna vesile olacak kişi ELİF vasıta olacak (benzer isimleri düşün), yolunu beklediğin biri mi var LEVENT gibi uzaklara sen göndermişsin bu kişiyi yakında sen hatanı anlayıp arayabilirsin. hasta bi de adam görünüyor.. bir yolculuğun olabilir, ama konaklayarak gideceğin bir yer, mesela ankaradan kırıkkaleye gitmek istersin gitmişken bir de eskisehir yapayım dersin, para konusunda dikkatli olmanda fayda var, gönlün zengin art niyetli değilsin ama cevrendekiler maalesef zaman zaman iyi niyetini sömürüyor... umarım çıkan bişeyler olmuştur sevgiler...

aa canım ellerine yüreğine sağlık, isimler yabancı kaldı ama içlerinden çıkan harfler yakın çevremde var tabi çok genel bir fal yorumu yapmışsın doğruda yazmışsın evet şu an bekleme süresindeyim evdeyim ve çalışmıyorum şubatta inş mezun olacam sınavlarım var ocak sonu gibi inşallah hepsinden geçerim dileğiyim mezun olduktan sonra istedğim şehirde istedğim işi yapmak ama bu yıl için imkansız gibi görünüyor temmuzda dgs sınavı var ona girmeyi ve lisansı güzel bi şehirde tamamlamayı düşünüyorum izmir gibi inş olur gönül meselesine gelince şimdiye kadar çok kırıldım çok yıprandım fiziki olarak yeterliyim ama çok çabuk güvenip karşımdaki kişiden beklentilerim çok fazla o da bunu göstermezse büyük bi hayal kırıklığına uğruyorum boş kalıncada ufak şeyleri kafama çok takıyorum boş kalmak bana yaramıyor inşallah iş bulurum askerde olan konuştuğum bi çocuk var yazın ayrılmıştık ama arada beni arayıp özledğini söylüyor bu benim kafamı karıştırıyor uzun boylu esmer kendisi onunla ilgili bişeyler hissediyo msun?? tekrar çok çook çook teşekkür ederim Allah razı olsun:)

aa canım ellerine yüreğine sağlık, isimler yabancı kaldı ama içlerinden çıkan harfler yakın çevremde var tabi çok genel bir fal yorumu yapmışsın doğruda yazmışsın evet şu an bekleme süresindeyim evdeyim ve çalışmıyorum şubatta inş mezun olacam sınavlarım var ocak sonu gibi inşallah hepsinden geçerim dileğiyim mezun olduktan sonra istedğim şehirde istedğim işi yapmak ama bu yıl için imkansız gibi görünüyor temmuzda dgs sınavı var ona girmeyi ve lisansı güzel bi şehirde tamamlamayı düşünüyorum izmir gibi inş olur gönül meselesine gelince şimdiye kadar çok kırıldım çok yıprandım fiziki olarak yeterliyim ama çok çabuk güvenip karşımdaki kişiden beklentilerim çok fazla o da bunu göstermezse büyük bi hayal kırıklığına uğruyorum boş kalıncada ufak şeyleri kafama çok takıyorum boş kalmak bana yaramıyor inşallah iş bulurum askerde olan konuştuğum bi çocuk var yazın ayrılmıştık ama arada beni arayıp özledğini söylüyor bu benim kafamı karıştırıyor uzun boylu esmer kendisi onunla ilgili bişeyler hissediyo msun?? tekrar çok çook çook teşekkür ederim Allah razı olsun:)
deniz kenarı bi yer var falında zaten bana kıbrıs gibi geldi:) askerdeki arkadasa gelince özler cünkü asker psikolojisi konuş ama kendini kaptırma, çünkü askerlik bitince üzülen taraf sen olursun, döndükten sonraki tavırlarına bir bak bakalım gercekten mi özlemiş yoksa askerde kafasını oyalayan bişeyler olsun mu istiyor, iş konusunda rahat ol bakalım derin yerlerde bir dayın olacak gibi hissettim ben:)

deniz kenarı mıı ayy inşallah doğru söylüyosun askerlik psikolojidir o zaten kendiside çok nazlıydı ahh keşke dayım olsa şimdiye nerelerde olurdum nerelerde valla çevrem hiç öyle biri yok Allah çıkartır belki karşıma hayırlı birini :))

Back
X