Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu cocuk senın vvarlıgından bı haber canım kendı havasında bı cocuk.ıkınzde bı kavusma goremedm.B ve U harflerı var sende.canım hanenıze bi adam gelecek bu adamdan uzak dur sana iyi gözle bakmıyo mümkünse birine filan kalmaya git cünkü seni kendi hayalinde gecelikli filan görüyo.tabagına bakarsan görursn21 yaşımdayım bekarım sevdigim bi çocuk var onunla ilgili bişeyler bilmek isterim :))
Ayy töbee pislik adamm dikkate alacagım agzına saglık sevdigim cocuga iki gün önce benn açıldım yüzyüze soyledim bütün hislerimi varlıgımdan haberdar ama demek ki sevmiyoobu cocuk senın vvarlıgından bı haber canım kendı havasında bı cocuk.ıkınzde bı kavusma goremedm.B ve U harflerı var sende.canım hanenıze bi adam gelecek bu adamdan uzak dur sana iyi gözle bakmıyo mümkünse birine filan kalmaya git cünkü seni kendi hayalinde gecelikli filan görüyo.tabagına bakarsan görursn
bak canım hislerimi konusturayım bu cocuk bırak askı fılan kendı ile bile ılgılenmıyo o derece hayattan bıkmıs bı vaziyetı var.Suan kendini tanımaya calısıyo.Suan dakendini herkesten ve hayattan soyutlamıs durumda.Fazla uzerine gitme sonra tekrar bakarz sana.İstersen bi ilişki acılımı yapıyım cok ıyıy degılım ama bakabılıyorm az.Ortam sakınlessın bakacam sana kız.Olcak mı olmıycak mı ogrenecegım.Genel tarot bakabılırm belkı sen ona gore hareket edersin hem kendiniş bosa uzmezsin canımm..Ayy töbee pislik adamm dikkate alacagım agzına saglık sevdigim cocuga iki gün önce benn açıldım yüzyüze soyledim bütün hislerimi varlıgımdan haberdar ama demek ki sevmiyoo
Ayy canımsın cok sevinirim belirsizlik bitiriyo bi net bişey cıkmıyo agzındanbak canım hislerimi konusturayım bu cocuk bırak askı fılan kendı ile bile ılgılenmıyo o derece hayattan bıkmıs bı vaziyetı var.Suan kendini tanımaya calısıyo.Suan dakendini herkesten ve hayattan soyutlamıs durumda.Fazla uzerine gitme sonra tekrar bakarz sana.İstersen bi ilişki acılımı yapıyım cok ıyıy degılım ama bakabılıyorm az.Ortam sakınlessın bakacam sana kız.Olcak mı olmıycak mı ogrenecegım.Genel tarot bakabılırm belkı sen ona gore hareket edersin hem kendiniş bosa uzmezsin canımm..
canım bekle biraz tarot ta acemiyim ama o kartlara güvenirim acemiligim orda yok olur ve insallah mutlu olursun ne kız ne de erkek kısacası hıc bı ınsanın uzulmemesı gerekir tatlımAyy canımsın cok sevinirim belirsizlik bitiriyo bi net bişey cıkmıyo agzından
Evet temennimiz o ne üzmek ne üzülmek peki müsait olunca bakarsın ben simdiden cok tesekkür ederim:))canım bekle biraz tarot ta acemiyim ama o kartlara güvenirim acemiligim orda yok olur ve insallah mutlu olursun ne kız ne de erkek kısacası hıc bı ınsanın uzulmemesı gerekir tatlım
bisey degil tatlim sen kendini üzme canimEvet temennimiz o ne üzmek ne üzülmek peki müsait olunca bakarsın ben simdiden cok tesekkür ederim:))