Falımı yorumlar mısınız

Ben de sizin gibi fal baktırmayı seviyorum, eğlencesine veya değil, kızların bu kadar heycanlanıp agresifleşeceğini tahmin edemedim

Şaka gibi olan nedir niye her şeye bu kadar muhalefetsiniz ,illa size "kocam beni aldatıyor mu? "Tarzında mı konular açayım
1. içtiğiniz şeyden bı medet ummaniz ...
2. bir derdim var bölümünde bunu aramanız
3. bilinç altinizin "kocam beni aldatıyor " konularından ibaret oluşu
4. şaka gibi... Cümlesinin hiç bir harfinde muhalefet içeren bir şeyin olmamasına rağmen değişik tepkiniz...
5. Konuyu silmek yasak

Hangisine gulecegimi bilemedim iyi forumlar

Ben de sizin gibi fal baktırmayı seviyorum, eğlencesine veya değil, kızların bu kadar heycanlanıp agresifleşeceğini tahmin edemedim
sanırım zaten fal konusunun yasak olmasının nedeni bu. Dini konuları konuşmak ta yasak, fal da dini konuları tartışmaya girdiğinden yasak konulmuştur.
Fala bende inanırım ama herkesin baktığı olmaz, bildiğin güvendiğin kişi bakacak sadece. O yüzden sende herkese baktırma. Söz ağızdan çıkar, gerçek olur. bu hayatta ne konuştuğumuz, ağzımından ne çıktığı çok önemli.

Haklısınız, ben de pişman oldum güzel yorumunuz için teşekkürler en azından woaaa fal yanlış konu diye üstüme gelmediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…