- Konu Sahibi psikopatinkarisi
-
Kimsecikler yorumlamadı ya :26:
görüyoruuuuuum görüyorummm
Tatlımmm buralarda mısın sennne görüyorsun
ben sadece görüyorum bitanemyarın buluşalım da bakayım falına olur mu :) ciddiyim :)
bitanem ben artık dayanamıcam uyuyorum kalktığın da ararsın öpüyorum bitanem :)
Sizin sülalenizde bi küslük var sanırım ve bu küsülen kişi o kadar sinsi ki hala size zarar vermeye çalışıyo ona dikkat edin. Siz bir iş yapmışsınız ama içinize sinmiyo sürekli keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı diyosunuz sürekli. Mükemmeliyetçilik var biraz. Yalnızca kendiniz için değil etrafınızdakiler içinde en iyisini istiyosunuz. Allah size bi kapı aralamış ama görmüyosunuz çünkü arada insanlar var o insanlar size çok yakınlar fakat kıskançlıkları var onlar farkındalar o çıkış yolu sizi kurtaracak bu yüzden göstermiyorlar.Lütfen içinde bulunduğun durum için en yakın olduğun ve en güvendiğin insanla otur ve etraflıca düşün inan bulacaksın. Kendini çok üzüyorsun bu aralar üzme çünkü mutluluk yakın. İnsanlara neşeli görünüyosun fakat gece başını yastığa koyunca huzursuzsun birinin hakkını yediğini düşünüyosun ve o kişinin yüzüne bakamıyosun. Çok mutlu bi ilişkin veya evliliğin var ve partnerin her şeyi hak eden bi insan yalnızca sinirlenince çok kırıcı oluyo ve sen bu durumdan çok muzdaripsin fakat onun senin için katlandıklarını görmüyosun ona karşı biraz anlayışlı ol. Kendine bi düzen kurmaya çalışıyosun. Bu aralar hep borçlanmışsın ama ödeyemeyecek gibi değilsin yine de çok açılmamaya çalış. Doğum günü gibi bi şey var sanırım herkes bir araya toplanacak sen çok koşturacaksın ama çok tatlı bir yorgunluk olacak üzerinde. Geçmişinde silmek istediğin biri var ama yapamıyosun kendine bile itiraf edemiyosun bunu. Sürekli bi hesaplaşma içindesin. Şu sıralar değil ama 2 sene içinde çoook tatlı bir bebiş var sanırım kız :) Bir de yaralı veya hasta bi insan var onun üzerinden ilgiyi eksik hissetmeyin kendi kendine kuruntu halinde öleceğini sanıyo. Uzaklardan biri geliyo hanenize çok sevdiğiniz biri onu misafir edeceksiniz ve onun gelişiyle hayatınzda olumlu gelişmeler olacak.
Tam olarak ne için bakmamı istediğnizi bilmediğimden genel bi yorum yaptım. İyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?