Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durumunuz özel bir konu, burada değil doktorda cevabını aramalısınızTsh 1 çıktı tiroid ameliyatı oldum papiler ca kanser tehşisi konulmuştu ama herhangi bir atom tedavisi almadım 15 yılı geçti ameliyat olalı da
Teşekkürler içim rahatladı ALLAH razı olsunTeşekkürler, şimdi tüm temel tiroid hormonlarını birlikte değerlendirebiliriz:
Sonuçların:
- TSH: 1.0 µIU/mL (Referans: 0.4–4.5) → Normal
- Serbest T4 (FT4): 1.1 ng/dL (Referans: 0.8–1.8) → Normal
- Tiroglobulin: 1.17 ng/mL (Referans: 0–55) → Normal
Genel Yorum:
- Tiroid hormonlarınız normal aralıkta görünüyor.
- TSH’nız da normalin tam ortasında, bu da tiroid bezinizin şu anda iyi çalıştığını gösterir.
- Tiroglobulin değeri de oldukça düşük-normal, bu da genelde sağlıklı bir tiroid dokusunu işaret eder (kanser takibi yapmıyorsanız).
Ne Anlama Geliyor?
- Tiroid fonksiyonlarınız normal.
- Şikayetiniz yoksa müdahale gerekmez.
- Eğer halsizlik, saç dökülmesi, adet düzensizliği gibi şikayetleriniz varsa, tiroid dışı nedenler de araştırılabilir.
sendende canım ama doktoruna muhakkak sonuçlarını göster ben chat gptden bakıp yazdım arkadaşlar doktoruna danış derken doğru söylüyor ihmal etmeTeşekkürler içim rahatladı ALLAH razı olsun
Sonuçları göstercem ama korktum e nabız dan bakınca buraya yazayım bir dedim bilen var mı diesendende canım ama doktoruna muhakkak sonuçlarını göster ben chat gptden bakıp yazdım arkadaşlar doktoruna danış derken doğru söylüyor ihmal etme
bende netten baktım canım bilmiyorum yanı doktorun muhakkak görsünSonuçları göstercem ama korktum e nabız dan bakınca buraya yazayım bir dedim bilen var mı die