rica etsem benim de falıma bakar mısınız?
2. fotoğraftaki kısım fincanın kulpunun olduğu yer. sanırım hane oluyor orası teşekkürler şimdiden ^^
şimdiden çoook teşekkür ederim :18::18:
Canim merhaba;
Fincanına bakınca bazı konularda kararsizliklarini görüyorum .. Şuan önemli kararlar almak için doğru bir zaman değil. .
Hayatında yeni başlangıçlar olacak aşk gibi yuva gibi ya da bir bebek..
Ve bunların hepsi bereketiyle gelecek..
Haneden birinin rahatsızlığı var ama üzülme bu durum geçici. .
Yolların var gidiş dönüşü olan yollar bunlar ve hepsinin önü açık ve bereketli kısmetli. .
Bi Adak görüyorum sen ya da evinizden biri bir şey adamış niyeti için ve bu adamı falda gördüğüme göre niyeti kabul olacak hadi gözünüz aydın ..
Bu yıl biraz sıkıntılı geçmiş ama önümüzdeki yıl daha ferah geçecek ..
Umarim bakabilmişimdir .. sevgiler..
eveet hepsi doğru çok teşekkür ederimmmm
müsaitsen fallaşalım mı ?
Kızlar banada bakın lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1205322 Eki Görüntüle 1205323 Eki Görüntüle 1205324 Eki Görüntüle 1205325 Eki Görüntüle 1205326 Eki Görüntüle 1205327 kızlar banada bakar mısınız lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
müsaitsen fallaşalım mı ?
Haydi kızlar fallaşalım
canım hane içine iki misafir geliyor bu kişilerle karsılıklı bir konusmanız olacak. konusalan konu da sanki sizin içinize dert olan bir konu ve onlarla konustugunuzda içiniz rahatlayacak gibi. o konusma sonunda da kendi içinizde bir takım kararlar alacaksnz. aslında öyle cok büyük sorunların yok ama sen kendi içinde kuruntu yapıyorsun gibi. onları üzerinden atabilsen hafifleyeceksn aslında. çünkü cidden dert edilecek gbi durmuyor bunlar. siz ya da yakınlarınızdan biri yeni bir ev açacak. bildiğin ev düzülecek, yeni eşyalarla birlikte yeni bir hayat başlayacak bu kişiler için.
Canim ağzına sağlık. . Kurbanda nisanim var
Canim ağzına sağlık. . Kurbanda nisanim var
Fallara karsilikli baktginizi soylediniz linkini de attm ama bnimkine ne zamn karsilik vereceksiniz?
Cnm msj at bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?