- 31 Ocak 2008
- 848
- 154
- 648
- Konu Sahibi soyluserap
Diyorum ki biz bize fal baksak karşılıklı ama bakmayı bilen gelsin kahve olur,tarot olur , iskambil olur,su olur yada herhangi bir fal çeşidi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizi tellwe formundada görüyorum madem fal bakıyorsunuz hiç fal sitelerine para harcamayın derimben fallaşmak isterim burda bazı kişilerle arada yapıyoruz karşılıklı keyifli oluyor:) ben de kahve ve 3 çeşit kart falına bakıyorum
çok iyi olur en azından aklımıza takılan sorular için birbirimize kart bile çekip yorumlayabiliriz.ben fallaşmak isterim burda bazı kişilerle arada yapıyoruz karşılıklı keyifli oluyor:) ben de kahve ve 3 çeşit kart falına bakıyorum
özelden konuşabiliriz müsait olduğunuz zamançok iyi olur en azından aklımıza takılan sorular için birbirimize kart bile çekip yorumlayabiliriz.
haklısınız ama bazen benim de dışarıdan bi göze, bir başka birinin yorumuna ihtiyacım olabiliyor çok ünlü yazarlar da başkalarının kitaplarını okur sonuçta benimki de öyle bişey :)sizi tellwe formundada görüyorum madem fal bakıyorsunuz hiç fal sitelerine para harcamayın derim
sözünüz olsun banada bakın o zamanhaklısınız ama bazen benim de dışarıdan bi göze, bir başka birinin yorumuna ihtiyacım olabiliyor çok ünlü yazarlar da başkalarının kitaplarını okur sonuçta benimki de öyle bişey :)
özelden konuşabiliriz.Bende karşılıklı fal bakabilirim
Kahve falı bakıyorum her daim dm atabilirsin canım :)Diyorum ki biz bize fal baksak karşılıklı ama bakmayı bilen gelsin kahve olur,tarot olur , iskambil olur,su olur yada herhangi bir fal çeşidi .
ben de atabilir miyimKahve falı bakıyorum her daim dm atabilirsin canım :)
Karşılıksız bakmıyorum. Maalesefben de atabilir miyim![]()
karşılıklı bakımdan bahsetmiştim zatenKarşılıksız bakmıyorum. Maalesef
Olabilir dm den yazabilirsin o zaman canımkarşılıklı bakımdan bahsetmiştim zaten
Atsam bakar mısın sabahKahve falı bakıyorum her daim dm atabilirsin canım :)