- 21 Kasım 2025
- 2
- -1
- 1
- 20
- Konu Sahibi bucucucukuscuk
Selamlar, anlatacak kimsem olmadığı için artık size danışabilirim diye düşündüm, 3 kız kardeşiz ben en küçüğüyüm 19 yaşındayım en büyüğümüz 25 beraber ailecek yaşıyoruz. 3 sene önce babamı aniden kaybettik çok güzel bir aile bağımız vardı annemle mutlu bir evlilikleri vardı arada kaynana vs sorunları olsada birbirlerinin hayat yoldaşıydılar . Babamdan sorna annem uzun bi süre yas geçirdi aynı biz gibi. Ona omuz tutmaktan kendi yasımı yaşayamadım diyebilirim . Son 1 senedir yine daha iyi toparlanmıştık sonra bilmiyorum bir şeyler oldu ve annem 360 derece değişti son 4 aydır bize kızdığı ayıpladığı her şeyi yapmaya başladı tarottur astrolojidir vs kendine ekstra bakmaya başladı diyebilirim botoks yaptırmaktan bahsediyor sürekli bile isteye kilo verdi gym gideceğim diyor anlayacağınız eski geleneksel annem gitti çok farklı bi kadın geldi doğal olarak bizde bu yeni haline asla alışamıyoruz . Biri var desem annemin öyle bir sosyal çevresi yok yani biriyle tanışamaz ayrıc yas sürecinde sürekli babanızın üzerine asla kimse olmaz o benim bir tanem cennette buluşacağız inş diyordu ama ağzıyla kafası çok farklı işliyor, sürekli bize yalan söylüyor tarot okuması yaptırmıştır mesajlarında gördüm evden çıkıp gitti aradığımda konumu yalan söylüyor süresi yalan yani önceden pembe yalanı bile ayıplayan kadın böyle oldu, sürekli bi gencelme çabasında millet anneniz gibi diyince ayrı bir seviniyor süreklü aura diyor çıldırıacağım annem tesettürlü bir bayan bu arada dindae bir ailede yetiştim. Süreklü artık laf sokar oldum çünkü belli ki bir arayış içersinde , geçen az Kalsin dolandırııyormuş yabancı bi hesap tarafından instada bir erkek profili tanışma amaçlı mesajlaşmışlar babam için eşim yerine kızlarımın babası demiş bilmiyorum çok rahatsız edici ben mi abartıyorum bilmiyorum yardım edin kimseyede anlatamıyorum sizce bir geçiş dönemim, eski snnem geri gelir mi srtık çok yabamcılaştık can cşger kuzu sarması oldugum annemle düşman fibiyiz