yarın gündüz bakabilirim cnm özelden atarsan resmleriİyi geceler kızlar
Karsılıklı fallasıyorsunuz ama benim hic birinde yetenegim yok bakmayı bilmiyorum olsun yinede bi bakarım diyen arkadas varmıdır kahve falıma cocuk istiyorum cok merak ediyorum bununla ilgili bisey cıkmısmı diye merakım bu yüzdenşimdiden iyi niyetlernz icin tesekkr ederim bakacak arkadasada resmleri göndereblrm
ben de biraz once koymustum birkac foto bir onceki sayfada kalmis musaitsen bakabilir misin ? Musait degilsen de canin sagolsun sevgiler :)yarın gündüz bakabilirim cnm özelden atarsan resmleri
karşılıksız bakmıyorum normalde arkdş çocuk istyrm demş o yzden ona bakacğmben de biraz once koymustum birkac foto bir onceki sayfada kalmis musaitsen bakabilir misin ? Musait degilsen de canin sagolsun sevgiler :)
Peki belki benimkine de biri bakar,iyi geceler :)karşılıksız bakmıyorum normalde arkdş çocuk istyrm demş o yzden ona bakacğm
Tamam canım 11/12 gibi atarım özelden cok tesekkür ederim sagolasn ne dym kiyarın gündüz bakabilirim cnm özelden atarsan resmleri
Kısmetin taşmış neredeyse. Falın genel manada çok güzel. Ancak sen kısmetlerini tepiyoer gibisin bunu yapma. Kapına gelenleri tepme bu sayede hayatına biri girecek ying yang gibi olacaksınız. Zıt kutuplar birbirini çeker. Gerçekten tam senin zıddın biri ama birbirnizi tamamlıyorsunuz. Bu kişi senin sen de onun kaderine yazılmışsınız adeta. İş sadece tanışmanıza bakıyor tanıştıktan sonra her şey çok hızlı gelişecek.Falima bakan bir hayirsever cikar mi? Ask yonunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?